Teröristlerin cenazesine katılan HDP'li: Gurur duyuyoruz!

Rezillik kepazelik diz boyu ama lafa gelince en zulüm görmüş toplum kendileri oluyor. Bizde teröristler onlar da özgürlük savaşçıları..Empati yapayım diyorum, ama sen kalk Bu ülkenin topraklarında bu ülkeye ihanet et...Sonra mağdur olun..

Bunların dokunulmazlıkları ne zaman kalkacak. Saçmalık resmen.

Bunlara kim yüz verdi deyip oy kullanırken "seve seve hdpye vericem" diyenlerde ayrı bi komedi

Davutoğlu bugün 506 dokunulmazlık dosyası da kalksın dedi. Hükümetten adim geldi bu konuda şükür

Davutoğlu bugün 506 dokunulmazlık dosyası da kalksın dedi. Hükümetten adim geldi bu konuda şükür
Vekillerin dokunulmazlığı olması diye birşey olmamalı zaten, siyasi parti gözetmeksizin Meclis'teki herkesin dokunulmazlığı kalkar umarım.
Yeri geldiğinde onlarında yargılanması lazım, vekiller bizi temsil ediyorsa yasalara aykırı durumlarda yargılanmalılar, vekil diye üstü örtülmemeli suçlarının.

Kesinlikle dokunulmazlıklar kaldırılmalı bu tür söylemler yapan teröriste yok gerillaymış vs. diye destek olan herkes içeri alınmalı, o hdp li vekiller eminim teröristleri evlerınde saklıyorlar ondan sonra ortaya çıkarıp şehrin göbegınde bomba patlatıyorlar, dokunulmazlık var evını de arayamıyorsun elin kolun bağlı kalıyor.

Kesinlikle. Bitsin şu dokunulmazlık sacmaligi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…