- 20 Mart 2008
- 141.055
- 212.047
- 60
Sonra da yakmak
Kokutur sonra etrafı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra da yakmak
Ama toprak kabul etmez bunları yakalım uçurumun kenarın daKokutur sonra etrafı
Diger olaydaki teroristlerinde cenazeleri icin Gazi mahallesi cemevine cagri yapiyorlar sehitlerimizin cenazesine sahip cikalim diye pesssssss......
Ama toprak kabul etmez bunları yakalım uçurumun kenarın da
Teşekkür ederim bilgilendirme için ondan haberin yoktu ben resimlere bakarak yorum yaptım.Dhkpc nin kendi portalindan duyurmuslar sehit kardesimiz diye belirtmisler bide Elif Sultan Kalsen verdikleri isim
Dhkpc nin kendi portalindan duyurmuslar sehit kardesimiz diye belirtmisler bide Elif Sultan Kalsen verdikleri isim
Bilgece arkadaşları duyurmuş o diye ama bende benzetemedim,birisi beyaz tenli birisi koyu tenli ama arkadaşları açıklama yapmış.Ya herkesi de Elif Sultan yaptilar. Bu yerdeki o degil. Adim gibi dr eminim yani. Ten rengi, sac rengi ne alaka???
Canim orgutun sayfasinda yazilani yazdim ben alevilik diye bi yargilama yapmadim.YAHU BUNUN ALEVILIKLE NE ALAKASI VAR. BENIM ESIMDE ALEVI AMA BUNLAR BAMBASKA BISEY. NEDEN ALEVILER ACIKLAMA YAPMIYOR
Hanim abla psikopata bagladinizO olur tamamdır.
Hanim abla psikopata bagladiniz
Yerde ki yatan kişi beyaz tenli,diğer resimde ki kız daha koyu tenli durmuyor mu?
Canm haklisin ama fesatlik bunlarinki insani ayristiriyorlar kendilerini robin hut zannediyorlar .Asil ayristiran kendileri haberleri yok.Halkin adamlariymis onlar biz neysekevlaefe kusura bakma sen demıssın gbı olmus yorumum ama sinirleniyorum bellı bır kesıme maledılınce.
Esımle mezheplerımız farklıdır evde konusu gecmez kızım alevılık sunnılık kavramlarını duymamıstır bıle hıc.
Tutup cemevlerınden bıseyler talep etmek nedır anlamıyorum. Cemevıne gdenlerde demıyormu sızle işimiz olmaz dıye. cok tanıdıgım var alevı olup solcu olmayan , akepeye destek veren , mhp ye destek veren..
boyle olursa tabıkı chp sı solcusu alevısı yanlıs anlasılır yandaşcı olarak yorumlanır..
Super lafmisssBir de sehit arkadaşımız diye duyuruyorlar ya,orda kopuyor iste bendeki hersey, çığrımdan çıkıyorum.
Şehitlik gibi ulvi bir makam, bunların ağzına bile yakismiyorken, ne hakla işlerine alet ederler.
Kısaca:"Ölünüzü dirinizi, her gün birinizi; bir gün hepinizi.."
Aman allahim! KKnin kadinlarinin icindeki butun cani ruh aciga cikmis.. Ben de internette bu olesiye dovup sonra diri diri yakanlarin videolarini gordugumde bunlari kim hangi ruhla yapiyor derdim. Megerse o ruh herkesin icinde gizliymis zaten.. Herkesin kendince sebebi farkli sadece..