Bebek Beslenmesi termos

• Konu Sahibi Konu Sahibi yuppe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yuppe

♥●★♣◆♥
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.324
783
248
kızlar kızım 22 aylık emzirmeyi bıraktık gece süt istiyor ben ısıtana kadar uykusu kacıyor hazır ve ılık nasıl yapabilirim inek sütü kullanıcam hazır devam sütlerini reddediyor normal termoslara süt konur mu ve chiccolar falan cok pahalı onlarada baktım siz neler yapıosunuz

merhaba ben kızımı devam sütüne başlattığımda aynı sorunu yasadım cunku bendede suyun sureklı ılık olması lazımdı ben markası bılle pek bellı olmayan bır kucuk termos aldım sehayat deydık yolboyundakı bı marketten almak zorunda kaldım suyu cok uzun sure sıcak tutuyordu 1 yıl kullandım 3 4 defada sut koydum onuda aynı sekılde sıcak tuttu bence sende kucuk bı termos al chıcco falan olması bence hıc onemlı degıl onemlı olan ısıyı koruması hadı bakalım kolay gelsın .

saol canım evde 1 ltlerik termos var ben acaba bebek termosunun bi farkı oluyomu die merak etmiştim bu aksam bi deneyeyim o zaman

saol canım evde 1 ltlerik termos var ben acaba bebek termosunun bi farkı oluyomu die merak etmiştim bu aksam bi deneyeyim o zaman

bence hıc bır farkı yok yazmıştım ya sana ben kullandığım termosu yol boyundan almiştım normal bıldıgın termos tu bır yıl kullandım ama hıc bır problem olmadı sen evdekını dene bakalım olmadı başkasını alrsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…