hanımlar bende az evvel izledim bir tv kanalında, fakat ürünü tanıtan hanımefendinin kiloları dikkatimi çekti :) ürünün gün gün etkilerini görebileceğimizi söylüyor fakat kendi kullnmıyor mu anlayamadım :) üstelik yüz haricinde bütün vücutta kullanılabilirliğinden bahsediyor fazla ümitlenmeyin derim.
nilüfer merhaba bende şimdi sipariş verdim ama okuduklarım acaba iptal mi ettirsem dedi nasıl etkili mi? merak ediorum nasıl kullandın sonuç aldın mı özellikle selulitler için alıyorum ama senden yorum bekliyorum acele :Sistanbul korse merkezi termoaktif yağ kompleksi. (BıOMıNERA)89 tl ,taytıyla beraber almak gerekiyor oda 60 sanırım.benim önceden sauna taytım vardı almadım.öneririm.
ebru sonucunu merak ediyorum etkili oldumu son durumun nedir?bende şimdi sipariş verdim ama okuduklarım iptal ettirsemmi dedi sence almalı mıyım?merhaba arkadaşlar...
ben ürünü geçen hafta cumartesi sabahından itibaren kullanmaya başladım... inanılmıycak kadar kötü bir selülit sorunu yaşıyordum... bugün 7. günüm doldu... inanılması zor ama ben etkilerini daha şimdiden görmeye başladım
günde en az 2 lt su içiyorum... kolayı kesemedim ama kahve çay pek fazla kullanmıyorum... nerdeyse hiç diyet yapmadım ama fazla yağlı yemiyorum karbonhidratı kesemedim ama:) veee sonuç 1,5 kg vermişim sadece bölgesel olarak gerçi benim kilomda henüz belli olmuyor ama 64,4 den 63 e düşmüsüm. bacaklarımda net bir sıkılaşmayı hissediyorum selülitlerimde azda olsa gözle görülmeye başlayan bir azalma var. tek bir sorun var gönderdikleri tuz ve yağ karışımı hiçde 30 veya 45 gün yetecek gibi değil. 30 veta 45 kasık olması gerekiyor dediklerine göre ama en fazla 20 gün gidecek.
ambalajlarını büyütsünler kesinlikle. kokusu limonu andırıyor. ben korseyle kullanıyorum onuda aldım.... ürün fiyatı 89 ytl korse 60 ytl ama kargo ücreti almadılar. her hafta mutlaka yazıcam . inanın bu sıkılaşma ve selülitlerde bir iyileşme olursa hepinizde olur. almayanlar 2 hafta daha beklesinler... 3 haftada netleşir bence... tüm detaylarla yazıcam sizlere söz...:içelim:
kızlar relax tone kullanan varmı sonuçlarını yazarmısınız lütfen...
Maalesef ben de KK'yi okumadan bu biominerayı alanlardanımKullanımı çok zor en başta,her taraf tuz ve yağ içinde kalıyor,o tuzu sürerken her tarafım kızarıyor..Yağla beraber bir diyet listesi geliyor ki biominera olmadan da kilo verirsiniz bu kurallara uyarsanız..Sürülen yerde belli belirsiz bir sıkılaşma oluyor ama diyet ve egzersizle bunun on katını gözleyebilirsiniz..YANı BıOMıNERA KESıNLıKLE BıR MUCıZE DEĞıL,KANMAYIN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?