Termikel ocak şikayet!

purcuo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
30
2
34
Termikel Ocak Şikayet

Bir online alışveriş sitesinden adını şimdi unuttum termikel ocak ve fırın aldık ankastre. üzerinden 2 hafta geçti, fırının üzerinde küflenmiş gibi renk açılmaları oldu. 4 kere teknik servis geldi ve kullanıcı hatası dedi!!!

Aldığım ocak bu: http://www.termikel.com.tr/Urun_Detay.aspx?id=59

fırsat bulduğumda resmini çekip koyucam buraya. kesinlik termikel almayın ve kullanmayın. teknik servisi ve firma asla çözüm odaklı değil...:KK20:

Termikel mini fırın kullanıyorum 8 senedir, çok memnunum.
Ama her marka her üründe yada serviste iyi değil maalesef.
Kullanıcı hatası olarak ne gibi bir gerekçe sunuyorlar? Yanlış temizlik malzemesi kullanımı v.s. gibi bir şey mi?
Termikelin çağrı merkezini arayıp şikayette bulundunuz mu?
Eğer gerçekten ürün sorunlu ben hatalı kullanmadım diyorsanız hakkınızı sonuna kadar arayın.
Bence gözdağı verin, ilgili tüm şikayet sitelerine yazacağınızı ve tüketici mahkemesine başvuracağınızı söyleyin.

Termikel Ocak Şikayet

Bir online alışveriş sitesinden adını şimdi unuttum termikel ocak ve fırın aldık ankastre. üzerinden 2 hafta geçti, fırının üzerinde küflenmiş gibi renk açılmaları oldu. 4 kere teknik servis geldi ve kullanıcı hatası dedi!!!

Aldığım ocak bu: http://www.termikel.com.tr/Urun_Detay.aspx?id=59

fırsat bulduğumda resmini çekip koyucam buraya. kesinlik termikel almayın ve kullanmayın. teknik servisi ve firma asla çözüm odaklı değil...:KK20:

canım bende termikel inox setüstü aldım 3 aydır kullanıyorum güzelde kullanıyorum sildikten sonra kurularım falan buna rağmen benimde aygazımda yer yer renk solmaları oldu çıkmıyor hiçbirşekilde ayrıca çakmağıda yanmıyor sürekli basılı tutuyorum sıkıntılı memnun değilim termikelden

canım bende termikel inox setüstü aldım 3 aydır kullanıyorum güzelde kullanıyorum sildikten sonra kurularım falan buna rağmen benimde aygazımda yer yer renk solmaları oldu çıkmıyor hiçbirşekilde ayrıca çakmağıda yanmıyor sürekli basılı tutuyorum sıkıntılı memnun değilim termikelden

ilk bahsettiğim sorunu parasını ödeyerek tablasını değiştirdim. sonra fırınımın camı çalışır konumdayken patladı!!! şimdi de ocağımın çakmağı yanmıyor. hiç abartmıyorum bir dk basılı tutuyorum neredeyse!!! nereden almışsam termikel şikayet yazınca bir sürü sikayet cıkıyor cnm zaten

X