ilk sfdaki çantaları diyorsun sanırım onlardan zaten maviş olanı aldım, diğerleri de nubuk ve süet ben dokunamıyorum o kumaşlara içim gıcıklanıyor o yüzden seçmedim
bar takımını bende çok beğendim alan arkadaşıma miralife a hayırlı olsun...oturup çay içeriz inşallah...
takas düşünüyormusnuz ?
slm cnm defalarca numarami yazdim ara yada çaldır dedim ama konusamaadik biturlu telefon dan yazıyorum acil. .. ben sehirdisina çıkıyorum yaklasik 2 hafta yokum gelince teslimatlarimizi yapariz die aradim ama cvp veremwdin sanirim.nese haberlesmeye calisir ama telden pc ye vakit bulurmuyum bilmiyorum snn urunler hazir duruyor senden hbr gelsedi bugune biterdi ama kismet.hoscakal cnm.gorusmek uzere.Eki Görüntüle 948371
bazı bölgelerde böyle izler var ama komple böyle değil
slm cnm defalarca numarami yazdim ara yada çaldır dedim ama konusamaadik biturlu telefon dan yazıyorum acil. .. ben sehirdisina çıkıyorum yaklasik 2 hafta yokum gelince teslimatlarimizi yapariz die aradim ama cvp veremwdin sanirim.nese haberlesmeye calisir ama telden pc ye vakit bulurmuyum bilmiyorum snn urunler hazir duruyor senden hbr gelsedi bugune biterdi ama kismet.hoscakal cnm.gorusmek uzere.
slm cnm defalarca numarami yazdim ara yada çaldır dedim ama konusamaadik biturlu telefon dan yazıyorum acil. .. ben sehirdisina çıkıyorum yaklasik 2 hafta yokum gelince teslimatlarimizi yapariz die aradim ama cvp veremwdin sanirim.nese haberlesmeye calisir ama telden pc ye vakit bulurmuyum bilmiyorum snn urunler hazir duruyor senden hbr gelsedi bugune biterdi ama kismet.hoscakal cnm.gorusmek uzere.
Eki Görüntüle 955069
Eki Görüntüle 955070
85 tlye aldım 110tlye bile satışı var
çalışıyor mu diye denemek için kablosu takıldı sonra sadece dekoratif olarak durdu
hiçbir sorunu yok çok şık çok kokoş
50tl diyorum fiyatına