termessos burun Estetiği ameliyatı

benim burnum seninki gibi fındık burnun yanında kızılay çadırı gibi kalır
çok beğendim
ama
önden de bakacam

Termessos Canım merhaba.Rüyanın topiğinde HOŞGELDİN demiştin,cevabımı burddan vereyim HOŞBULDUK:)
Canım demek ben büyük etken oldum Malatya'ya gitmende.Senin için Malatyanın önemi nedir bilemem ama ben çok sevdim orayı.Malatya'ya dair bişey duyduğumda hemen kulak misafiri oluyorum.Malatya beim için çok özel bi yer.Maceramın başkenti.Geçenlerde İstanbula gittim.Nişanlım gezmeye karşıya(Anadolu yakasına)götürürken boğaziçi köprüsünde geçerken Malatya firmasını gördüm.Ayy bi heyecanlandım.Tuttum resmini çektim otobüsün.Herşeyden bihaber olan nişanlımda "neden çekiyorsun otobüsün resmini,ilk defa otobüs görmüyorsun dimi Canım" dedi gıcık bi espriyle.Saece yoo dedim gülümseyerek.Ah bi bilse o otobüsle nerelere gidip nerelerde ne olduğumu,ahhh:) Ayy yaban ellerde bi memleketlisini görür ya insan,ben aynen öyle oldum Malatyya firmasını görünce:) Baktım baktım durdum,ben ona baktıkça nişanlım hızını arttırdı bakmayayım diye ve geçtik otobüsü :)
Canım burun resimlerim albümde var;ama epeydir resim koymuyorum.Bi ara bakarsın olanlara.Yeni resimde koyarım bigün.Ya işte halen şişim ve morluklarım var.Yandan güzelde önden kaba duruyo gibi şişliklerden dolayı.senin resimlerine baktım 2defa.Birinde yorumumu yaptım zaten.Tekrardan geçmiş olsun Canım.

kızlar hala gitmedim doktorun yanına sanki günler gectikce yamuklugu daha belli oluyo.bide burnum enfeksiyon kapmıs polim diye bişe ameliyatla alıyolar içindekileri.yazdımmı hayırlamıyorum.öyle yani.
ama kesinlikle bi daha burnumun şekline dokundurtmam anca üç beş sene geccek de öyle.haftaya carsamba gitmeyi düsünüyorum malatyaya.

canım haftaya çarşamba çok geç değilmi? belki daha erken gitsen bugünlerde lokal anesteziyle küçük bir operasyonla düzelir
o burundaki yamukluk varya öyle çok sağlık sorununa sebep oluyorki..
sırf görüntü olarak düşünme, sağlık sorunlarıda çıkmaz inşallah yakında

Bilge bey ne dedi gelmene müsade ettimi?hani başka doktora dikişlerini aldırmıştın ve habersiz çıkmıştın ya,

burun resimlerini bekliyoruz:)

koydum 2 dk.önce 1 aylık burnumun fotolarını

Çok güzel olmuş canım, senin kızılay çadırı anlayışın bu mu? Ya benimki ufalacağına sankim her geçen gün daha çok büyüyor seninki ne güzel ufalmış, şişlikler inmiş. Gelde depresyona girme

evet zamanla iniyo.. hayatta inmez diyordum haa !! benim burun farkjlı heralde feln diyodum.. keşke elin değimişken 3 beden küçült hacım yaa deseydim felan diye kendi kendimi yiyordum ama cidden küçülüyo kızım yaa
şaka gibi
o senin dediğin ayrı.. bazı sabahlar bi uyanıyorum .küütttüüükkkk!!!! karpuz gibi büyümüş !! bikaç saat içinde iniyor ama
alçıdan ilk çıktığında minicikti benimki.. sonra şişti kocaman oldu ve uzuun süre öyle gezdimm... sonrada tekrar inişe geçtii
bak 1,5 ay olacak benimki ve inişlerde şuan
aman ucu da inmesinde
ayarsız enerji be hayatımmm

Termossos anam bacım iyi güzelde, hoş olmuşsun ama daha uzağı yokmuydu bu fotonun:)))))))))))))))))))))) biz seni zaten biliyoruz birde burnunu görseydik yakından acep değişmiş mi ne olmuş güzelleşmiş mi ? demi ama umarım kızmamışsındır

Kızlar şuan malatyadan hastanedeki kafeden yazıyorum dün ameliyat oldum çok yazamıcam midem bulanıyor yazınca
ama Bilge bey süpeeer süpeeeer:)))

Maşallah diyelim Alçıdan görünen şekilden ablamda bende çook memmnunuz benim önden delikler gözükmüyor ama yan profil ise cansu dere gibi kalkık tam istediğim gibi
inşallah alçı çıkıncadan beğeniriz, şekil nasıl çıkarsa çıksın, en azından doktorum çok uğraştı biliyorum
iyileşeyim ayrıntılı yazarım
ama Bilge bey mükemmel böyle bir doktor ilk defa tanıdım
ceptelimi isteyen olursa özelden mesaj atsın görüşürüz telde konuşunca bulanmıyor yazınca iyi gelmedi yazmak

ay balım Çokkk sevindim dualar yaradı mı ne insallh cok memnun olursun ablanda öle :) Gecmiş olsun ciceeeemmm Muckssssssssssssssssssss bende sana bakmaya giriyorum hep baslık acmıs mı diye ne etti diye Sobeee D

Selma 1demek sonunda ameliyat oldun hayırlı olsun sen benden hızlı çıktın .bende yaptırıcaktım ama sana bahsettiğim üzücü olaydan sonra planlarım sarktı.eninde sonunda bende bilge beyin hastaları arasına katılıcam bu gidişle.herkes çok memnun.umarım alçıların çıktıktan sonra da memnuniyetin artarak devam eder.senle benzer taraflarımız çok.bende nasip olursa bursadan ablamla gidicem ve oda ben estetik olduktan iki üç gün sonra revizyon ameliyatı olacak.sen hemen dönebilecekmiymişsin?ne kadar kalman lazım?benim 2 yaşında mıncırık bi kızım var çok kalamam heralde..

Canım kardeşlerim yine kafeye geldim şimdi
yarın tamponlarım alınacak
kısa kısada olsa size gelişmelerden bilgi vermek istiyorum

evden ayna getirmiştim, hani lavobaya asılan orta boy aynalardan aklıma geldikçe burun şeklimi inceliyorum:))

kesinlikle çok ağır bir ameliyat, psikolojik ve fiziksel olarak çok güçlü girmek gerek, ben bu kadar ağır bir ameliyat olacağını tahmin etmemiştim, acayip üzerinde ağırlık oluyor, huzursuzluk ve bir çeşit depresyon hali,

ben ve ablam ilk alçım döndükten sonra gitmeyi planlıyoruz ikinci alçı için geleceğiz bir hafta sonra inşallah, çarşamba alçım çıkıyor

tekrar tekrar ısrarla diyorumki Bilge bey gibi bir doktor çoook nadir bulunur belki hiç bulunmaz

sağlık sorunum olduğundan burnumun içinde 2 taraftan tıkanıklık olduğundan bedavaya oldum, kuruş para ödemedim:))),
pegasus flypgs ile uçmayı düşünüyoruz en ucuz o,

Canım çok geçmiş olsun ikinizede, inşallah Allah ikinizin de gönlüne göre verir, sorunsuz sağlık bir şekilde atlatırsınız bu dönemi, resimlerinizi bekliyoruz.

evet selmacım gecmıs olsun
benımkı bır ayı geçti çoktan
ve gece dumduz yatmısım bıle
aksam gargara yapmayı ve kremle masajı bıle unutmusum ıyı bakılmanız sart:)

Canım geçmiş olsun tekrar.merakla fotolarını koyacağın günü bekliyoruz.dün eşime ilk kez açıldım.razı edicem inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…