Bebek İkinci El Termal uyku tulumu satan var mı?

Bende ariyorum siz buyuk bulamamissiniz ben kucukte bulamadim maalesef ancak yurtdisindan getirtebiliyor diye biliyorum, daha once kucuk boy bulabilmismiydiniz?

dreamgenii 'ye bakın isterseniz. ben 1-2 yaş ayaklısını kullanıyorum; 2.5 tog; (daha sıcak evler icin 1 tog u da vardı yanılmıyorsam) hangi derecede icine ne giydirmeniz gerektigi yaziyor uzerinde, bacaklarini da kımıldatabildigi icin cok rahatız icinde. Daha kucuk bebekler icin torba seklinde olanlari da vardir saniyorum. bebek sitelerinde kampanyalari oluyor ara ara; onlari yakalamak lazim...
Ben yedek olarak aynından bir tane de 2.el aradım ama bulamadım bu siteden...

Paylasimin icin cok tesekkurler arkadasim, evet sicak tutabilir ama ic dolgusu polyester elyaf oldugundan terletme yapabiliyormus, ben yabanci bir siteden buldum bambino merino diye bir marka inceyebilirsiniz eminim cok begeneceksiniz 17 dereceden 32 dereceye kadar kullanilabilyor 4 mevsim yani ve organik yun oldugundan terleme olmuyormus yurt disinda buna benzer bircok firma buldum fakat Turkiyeye gelmesi yaklasik 300 tl ye patliyor tekrar tesekkurler :))

ben diğer arkadaşlar kadar konuya hakim değilim ama giycem diye bi siteden termal atlet ve içlik aldım orada küçük uyku tulumları vardı ama öyle yurtdışındakilerle arasındaki farkı ,polyester oranı hakkında bişey söyleyemem. Diğer kumaşlardan kaliteli olduğu kesin benim gördğüm tulum 37 lira gibi bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…