Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Termal otel önerisiii yardım lütfen
- Konu Sahibi meryy0246
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkürler bakıyorum hemenBolu narven gitmedim ama övüyorlar
- 20 Ekim 2009
- 4.428
- 4.929
- 723
Yalova termal balayı için biraz basit kaçıyor
Veya spanca sıcak havuzlu bungalow düşünebilirsiniz illa termal su olsun demezseniz.
Eğer pamukkaleyi düşünürüm derseniz de doğa thermal health spa tesisi muhteşem çok memnun kaldık.
Açık hava havuzu olmasına dikkat edin aşırı bunaltıyor yoksa.
Veya spanca sıcak havuzlu bungalow düşünebilirsiniz illa termal su olsun demezseniz.
Eğer pamukkaleyi düşünürüm derseniz de doğa thermal health spa tesisi muhteşem çok memnun kaldık.
- 2 Eylül 2022
- 665
- 633
- 33
- 29
Ben sapancadaki bungalovlara bakmıştım yarısı dolandırıcı çıktı diye sinirlendim. Hadi instagramdan sponsorlu videolu olanlara yaziyim dedim onlarda günlük 18 bin fiyat çekince boşverdim. Tabi ben yılbaşı için bakmıştım o yüzden de fiyatlar yüksek olmuş olabilir. Günlük 6,7 bin e sapanca bungalov önerebilirseniz bana da çok sevinirim.
- 20 Ekim 2009
- 4.428
- 4.929
- 723
Baktığınız yerleri sapanca konaklama rehberinden teyid edin. Bir de hesabın bilgilerine bakın sayfasından hakkında hesap ne zaman açılmış sürekli isim değişmiş mi ve isimleri saklamadan geröek kişilerin paylaşımlarını psylaşmış mı..
Her sene 2 kere gideriz sapancaya. Yılbaşı fiyatlar çarpı iki fiyat olarak öneremem aydan aya bile değişebiliyor ama memnun kaldığım yerler minimalist sapanca, tropical sapanca, ck sapanca göldibi suit bungalov ve sapanca dome. İnstagramdan inceleyin isterseniz.
Her sene 2 kere gideriz sapancaya. Yılbaşı fiyatlar çarpı iki fiyat olarak öneremem aydan aya bile değişebiliyor ama memnun kaldığım yerler minimalist sapanca, tropical sapanca, ck sapanca göldibi suit bungalov ve sapanca dome. İnstagramdan inceleyin isterseniz.
Çok teşekkür ederim sağolunYalova termal balayı için biraz basit kaçıyor
Teşekkür ederimBaktığınız yerleri sapanca konaklama rehberinden teyid edin. Bir de hesabın bilgilerine bakın sayfasından hakkında hesap ne zaman açılmış sürekli isim değişmiş mi ve isimleri saklamadan geröek kişilerin paylaşımlarını psylaşmış mı..
Evet dolandırıcılar da var maalesef .. İyi insanlara çıksın yolumuz inşallahBen sapancadaki bungalovlara bakmıştım yarısı dolandırıcı çıktı diye sinirlendim. Hadi instagramdan sponsorlu videolu olanlara yaziyim dedim onlarda günlük 18 bin fiyat çekince boşverdim. Tabi ben yılbaşı için bakmıştım o yüzden de fiyatlar yüksek olmuş olabilir. Günlük 6,7 bin e sapanca bungalov önerebilirseniz bana da çok sevinirim.
- 4 Aralık 2023
- 882
- 1.132
- 33
- 30
Atoul termal tavsiye ederim suan ben burdayımMerhaba arkadaşlar İstanbul’a yakın balayı için termal otel arıyorum odasında hamam havuz tarzı ya da jakuzi bulunan…bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem
Merhaba öneriniz için teşekkürler ama Çanakkale biraz uzak bizeAtoul termal tavsiye ederim suan ben burdayım