termal eşofman kullananlar...

orion7

annesine aşık
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.621
115
kızlar kilo vermek için spor salonuna gidicem ve zayıflama eşofmanı denilen termal eşofman almak istiyorum...bunu kullananlar ve bilgisi olanlar varmı...hangi markayı tercih edeyim ....bir de vücuttan sadece su atıyomuş yani yağ yakmıyo diye kullanıcı yorumu okudum...varsa eğer kullanım tecrübesi olan bilgi verirse sevinirim...

Termal sauna şort al derim.
O daha kullanışlı ve ilk 1hfta giymede fark ediceksin.
Termal eşofmanım var yazın 20-25 dkkadan fazla koşamıyorum tıkandırıor.
Fazla terletiyor cünkü.
Tavsiye etmem eşofmanı.

Termal sauna şort al derim.
O daha kullanışlı ve ilk 1hfta giymede fark ediceksin.
Termal eşofmanım var yazın 20-25 dkkadan fazla koşamıyorum tıkandırıor.
Fazla terletiyor cünkü.
Tavsiye etmem eşofmanı.
peki şort alırsam belden yukarısı için etki edermi çünkü belim çok kalın ve yağlı yapıda..çok mu terletiyor gerçekten...yağ yakmıyo diye okudum sen memnun kaldın mı...

peki şort alırsam belden yukarısı için etki edermi çünkü belim çok kalın ve yağlı yapıda..çok mu terletiyor gerçekten...yağ yakmıyo diye okudum sen memnun kaldın mı...
Bel kısmınıda alıo zaten içine.
Karnın sanki gidio gibi hemen.
Termal şort daha güzel. Cok memnunum. Ara ara dpor yaptıgımda kullanıyorum.
Cok fena terletio eşofman. Akşam üstü 6gibi koşu yapıyodum 1-2 kez giydim. 20-25 dkk cok zor dayandım..gözün karardı. Bayılcaktım. Eve zor attım kendimi. Duşa girmeden banyoya oturdum bi 5 dkka. Cok fena insanı sarsıo.

sa
sağol şortlara bakarım o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…