Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım Hergün Yıkanıyorum Nedense Bu sene Aşırı Terliyorum Niyeyse Çok Tuhaf Kokuyorum Genelde Herkes Bana Mis gibi kokuyorsun Parfüm Kullanmadığım Halde ama bu sene Ne oldu bilmiyorum
Her konuyu "Beni Baştan Yaratın'a" açmayalım lütfen Her konu ile ilgili alt başlık mevcut Konuları lütfen ilgili başlıklar altında açmaya ve konu başlıklarını içeriği yansıtan şekilde seçmeye özen gösterelim Konu içeriği nedeniyle "Terleme,İstenmeyen Kokular ve Çözümleri" başlığına taşındı,başlık içeriği yansıtacak şekilde düzenlendi. Bilginize
Ya benim de koku sorunum yok çok şükür,yazın hergün duşumu alırım zaten,günde 2 kere bile alırım.Ama dışarı çıktığımda,göğüslerimin altı terliyor 85 bedenim,sarkık da değil.Ama giydiğim badiyi ıslatabiliyo bu da beni acaip rahatsız ediyor.