- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 31
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
yani erkeklerin hepsi böyledir. kolay unutuyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız ama twitterdan acılar çekiyor içini döküyor . Gelseydin sarilsaydin yazmış. ve bunu görmediğimi sanarak. kendi kimliğiyle degil.Bu erkekler için normal bir durum.Ayrılmışsınız artık,hayatına devam ediyor,sen de devam etmelisin.
Senin için yazdığından ne kadar eminsin?Haklısınız ama twitterdan acılar çekiyor içini döküyor . Gelseydin sarilsaydin yazmış. ve bunu görmediğimi sanarak. kendi kimliğiyle degil.
Benim için yazdığını düşünüyorum . çünkü sonuna da yoksun keşke seni sevmeseydim yazmış. ondan önceki twitinde de sensizlik sinmiş heryerime, şimdi sensiz sevinçler sensiz huzunler bekliyor beni yazmışSenin için yazdığından ne kadar eminsin?
Yani ben sizin gibi realist bakamıyorum. çünkü biz çok zorluklarla nisanlandik. çok sıkıntı aştık . sevdik birbirimizi. ama ailesinin yaptıkları dolduruslari ve benim de tam o zamana denk gelen kırıcı tavirlarim sebep oldu. şimdi diyorum ona tepki gostermeseydim zor zamnalariydi fakat ailesi beni de öyle yipratmisti ki. kız istemeye geldiler adamların tavırlarını görseniz hayret edersiniz. Bir hava bir ego. Eski nisanlimin babası ve annesi saygın mesleklere sahip kişilerdi. ama okumak cahilligi alır karakter baki kalır derler ya tabiri caizse. ki benimde mesleğim saygın bir meslek.Ben de birini terkettikten sonra yeni arayislara girerim
Ne var ki bunda??
Terketmeden önce girse sıkıntı.
Ve nişan atmak kolay degil,eminim çok zorlanarak vermistir bu karari ve bitecegine emin olunca-bir daha baslama ihtimali kalmayinca size söylemiştir.
Hal böyleyken, yani hersey bitmisken aradan zaman gecmesinin ne önemi var?
Hmm evet biraz yaşanmışlıkları yansıtan cümleler bunlar e ama bu adam dengesiz mi yahu? yazdığıyla yaptığı birbirini tutmuyorBenim için yazdığını düşünüyorum . çünkü sonuna da yoksun keşke seni sevmeseydim yazmış. ondan önceki twitinde de sensizlik sinmiş heryerime, şimdi sensiz sevinçler sensiz huzunler bekliyor beni yazmış
Kendinden kaçıyor. Duygularını bastırmaya çalışıyor. Sadece mantığıyla hareket ediyor. aile yapilarimz çok zıt çünkü .Hmm evet biraz yaşanmışlıkları yansıtan cümleler bunlar e ama bu adam dengesiz mi yahu? yazdığıyla yaptığı birbirini tutmuyor
Hmm yani olmayacak duaya amin demenin lüzumu yok diyor kısaca ama kendiyle de baya çelişiyorKendinden kaçıyor. Duygularını bastırmaya çalışıyor. Sadece mantığıyla hareket ediyor. aile yapilarimz çok zıt çünkü .
Hmm yani olmayacak duaya amin demenin lüzumu yok diyor kısaca ama kendiyle de baya çelişiyor
Tabi ki yaparım canım benim o adam senin için hayırlıysa döner inşallah herşey gönlüne göre olsun aminAynen öyle. Zaman gerek bize. Dua eder misiniz benim için ?