• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkettikten hemen sonra yeni arayislara giren nisanliii

Bu yaptıkları bana saçma gelmedi çünkü çoğu erkeğin ayrılık sonrası yaptığı şey bu. Bizler ayrılık acısını dibine kadar yaşarken, onlar gizli gizli çektiği ayrılık acısını böyle hafifletiyorlar sanırım. Bunun seni unutması ya da unutmaması ile ilgisi yok, onların kafası bizim gibi çalışmıyor. Bizler acı çekerken hayatımıza o dönem ara veriyoruz. Onlar ise acı çekse de belli etmeden kaldığı yerden aynen hayatlarına devam ediyorlar. Sen de öyle yap. Geçmişle yaşama. Eski nişanlın ile yeniden olur mu bilemem, ama onun da yaptığı hataları anlaması için başkasında benzer şeyleri yaşaması gerekiyor. Bu da onun sınavı çünkü. Şu an mutlu gibi görünse de gerçeği asla bilemezsin. Eğer kaderinde o varsa bir gün olur merak etme... Sen yaşantına devam et.

Gizli twitter hesabından sevdiğini ama acı çektiğini belli eden şeyler yazmış. bunları gördüğümden haberi yok. Tam yolumu cizeyim derken kafam karıştı

üzme kendini senin için hayırlısı neyse o olsun. umarım herşey gönlünce olur...sende hiç iletişime geçme umrunda değilmiş gibi davran gerçekte seviyorsa döner hiçbirşey engel değildir..

Teşekkür ederim. . inşallah . . Yürekli olmayan bir adamla nereye kadar gidebilirdim ki. . hem herşey nasip kadere razı olan kederden emin olur. .

Bu erkekler için normal bir durum.Ayrılmışsınız artık,hayatına devam ediyor,sen de devam etmelisin.

Ben de birini terkettikten sonra yeni arayislara girerim
Ne var ki bunda??
Terketmeden önce girse sıkıntı.

Ve nişan atmak kolay degil,eminim çok zorlanarak vermistir bu karari ve bitecegine emin olunca-bir daha baslama ihtimali kalmayinca size söylemiştir.
Hal böyleyken, yani hersey bitmisken aradan zaman gecmesinin ne önemi var?

Ben de birini terkettikten sonra yeni arayislara girerim
Ne var ki bunda??
Terketmeden önce girse sıkıntı.

Ve nişan atmak kolay degil,eminim çok zorlanarak vermistir bu karari ve bitecegine emin olunca-bir daha baslama ihtimali kalmayinca size söylemiştir.
Hal böyleyken, yani hersey bitmisken aradan zaman gecmesinin ne önemi var?
Yani ben sizin gibi realist bakamıyorum. çünkü biz çok zorluklarla nisanlandik. çok sıkıntı aştık . sevdik birbirimizi. ama ailesinin yaptıkları dolduruslari ve benim de tam o zamana denk gelen kırıcı tavirlarim sebep oldu. şimdi diyorum ona tepki gostermeseydim zor zamnalariydi fakat ailesi beni de öyle yipratmisti ki. kız istemeye geldiler adamların tavırlarını görseniz hayret edersiniz. Bir hava bir ego. Eski nisanlimin babası ve annesi saygın mesleklere sahip kişilerdi. ama okumak cahilligi alır karakter baki kalır derler ya tabiri caizse. ki benimde mesleğim saygın bir meslek.

Benim için yazdığını düşünüyorum . çünkü sonuna da yoksun keşke seni sevmeseydim yazmış. ondan önceki twitinde de sensizlik sinmiş heryerime, şimdi sensiz sevinçler sensiz huzunler bekliyor beni yazmış
Hmm evet biraz yaşanmışlıkları yansıtan cümleler bunlar e ama bu adam dengesiz mi yahu? yazdığıyla yaptığı birbirini tutmuyor

Back