- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Ayrılık henüz z yeniyse daha kendine gelememiş bilinçsizce boşluk doldurmak için arayıştadır.Ama ilerleyen Zaman'da ayrılık kafasına dank edecektir fakat sizi ilgilendirmemeli bence artık.Öyle insandan hayır gelmez.
O zaman hiç üzülme hayırsızsa hiç olmasın.İyisi denk gelir inşallah.Erkeğin asla peşinden koşmayacaksın evli dahi olsan :)2 ay oldu fakat ben bu sürede sürekli yazdım. Artık tamamen bıraktım. eşyalari bohcayi yolluyorum .inşallah aklımdan fikrinden hatrimdan da çıkar yakın zamanda . dediğiniz gibi hayır gelmez. Dışardan harika bir insan gibi duruyor dört dörtlük efendi akıllı fakat işler istediği gibi olmayınca diğer yüzünü çıkarıyor ve öylesine acımasız ve bencilki o yüzüde .
bende çözemiyorum erkeklerin 1 gün seviyorum derken 2.gün sevmiyorum demesiniÖncelikle merhaba herkese. daha önce buraya yazmıştım nisanlimin gerek ailesinin çıkardığı sorunlar gerekse de kendinin bana kızgınlığı ve bizim birbirimize uygun olmadığımızı(2 yilin ustune )anlamasindan dolayı terkettiğini. cok ugrastim cok cabaladim donmedi . neden seni istemeyeni kovaliyorsun derseniz maalesef gönül ferman dinlemedi. Şu ara yeni arayışlara girdiğini anladım .ve biz güya birbirimizi çok seviyorduk! ! şimdi size sormak istediğim bir erkek bu kadar kolay nasıl olur da unutup başkasını düşünür aratır . sahiden aklim mantigim almiyor! !
Zaten benim anlayamadığım buydu. nisanlandik nisanlanirken bana senden önemli kimse yok diyordu sürekli sevdiğini söylüyordu . 1 ay sonra yüzüğü attı. 1 ayda bitebilir mi böyle bir sevgi. diyordum ama artık anlıyorum ki gerçekten sevmemis .Adam seni kafasında da gönlünde de bitirmiş . Biz gibi bazı şeyleri elde etmek için ayrılmıyor erkekler . Ben gayet normal buldum ...
Öncelikle merhaba herkese. daha önce buraya yazmıştım nisanlimin gerek ailesinin çıkardığı sorunlar gerekse de kendinin bana kızgınlığı ve bizim birbirimize uygun olmadığımızı(2 yilin ustune )anlamasindan dolayı terkettiğini. cok ugrastim cok cabaladim donmedi . neden seni istemeyeni kovaliyorsun derseniz maalesef gönül ferman dinlemedi. Şu ara yeni arayışlara girdiğini anladım .ve biz güya birbirimizi çok seviyorduk! ! şimdi size sormak istediğim bir erkek bu kadar kolay nasıl olur da unutup başkasını düşünür aratır . sahiden aklim mantigim almiyor! !
bence o kadar emin olmayin. gayette birini bulmus ve sizden ayrilmis olabilir. zaten bu dongude ciddi bisey olmasa ayrilik olmaz. size ne sebep gosterdi?Birini daha önceden bulmadigina eminim. Benim anlayamayip isyan ettiğim nokta bu kadar çok sevdiğini söyleyip hatta gösterip de iki yil bir ilişkiyi surdurdukten sonra nisanlanip ayriliyorsun . velev ki hayatına devam ediyor . anlıyorum . fakat insan nasıl hemen yenilerini düşünebilir. bu bir unutma taktigi olabilir mi. Yoksa taniyamamisim mi? Hayat duygusal insanlar için çok iğrenç bir yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?