Terkedilirim korkusunu aşamıyorum

cakmaaynstayn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
1
0
Selam kızlar

Şuan görücü usulü tanıştığım biriyle görüşüyorum.İkimiz de 30 yaşındayız Görücü usulü olduğuna bakmayın tam bir aşk ilişkisi içindeyiz bunu kendimde de onda da hissediyorum.

Ama asıl sorun şu ki ben aşırı kafaya takan biriyim.En ufak olumsuzlukları en ufak ters soğuk cevabını olay yapıyorum kendi içimde ve kafamda hemen ayrılık senaryosu yazıyorum sanki karşı taraf gidecekmiş gibi…Halbuki asla böyle bir gündem yok seviyorum ve seviliyorum.
Özgüvensiz biri değilim.Okul müdürüyüm sevgilim ise mühendis.Yani ona yapışıp kendime süperkahraman olarak gördüğüm de yok.Maddi manevi karakter ve fiziki olarak ikimiz de denk ve ortalamanın üstüyüz.
Önümüz yaz ciddi planlar yapıyoruz

Ama bu fikirlerim artık beni gündelik hayatta rahatsız etmeye başladı durup dururken kendimce triplere giriyorum.Mesela uyurken güzel güzel mesaj atmak yerine daha soğuğumsu bir iyi geceler mesajı atması uykumu kaçırabiliyor…Sevgilime asla belli etmiyorum ve normal anlarda da onu asla bunaltmam herşeyine saygı duyarım.Ona güveniyorum sorun da yok ama bu yersiz terkedilme ve her şeyi kontrol altında tutma tutkumu nasıl yeneceğime dair en ufak bir fikrim yok…Kendimi ve zihnimi çok yorgun hissediyorum

Benim uzun bir ilişkim var, ben de içimde ayrılma korkusu taşıyorum, seven insan korkabilir ben bunu normal görüyorum. Ama bu korkuyu kontrol ediyorum yani ilişkimiz güzel giderken ve birbirimize iyi davranırken o korku hissini rafa kaldırıyorum.
Mesela soğuk bir iyi geceler mesajı yazdığında demişsiniz, ona bu yazdığın mesaj bana soğuk geldi demelisiniz ki size soğuk gelen davranış tarzını anlasın ve o artık o şekilde davranmasın. Kötüyü çağırmayın derler, kafanızda bitecek mi diye kurmayın. İlişkinizde anlık olarak yaşadığınız duygulara odaklanın.

Selam kızlar

Şuan görücü usulü tanıştığım biriyle görüşüyorum.İkimiz de 30 yaşındayız Görücü usulü olduğuna bakmayın tam bir aşk ilişkisi içindeyiz bunu kendimde de onda da hissediyorum.

Ama asıl sorun şu ki ben aşırı kafaya takan biriyim.En ufak olumsuzlukları en ufak ters soğuk cevabını olay yapıyorum kendi içimde ve kafamda hemen ayrılık senaryosu yazıyorum sanki karşı taraf gidecekmiş gibi…Halbuki asla böyle bir gündem yok seviyorum ve seviliyorum.
Özgüvensiz biri değilim.Okul müdürüyüm sevgilim ise mühendis.Yani ona yapışıp kendime süperkahraman olarak gördüğüm de yok.Maddi manevi karakter ve fiziki olarak ikimiz de denk ve ortalamanın üstüyüz.

Ama bu fikirlerim artık beni gündelik hayatta rahatsız etmeye başladı durup dururken kendimce triplere giriyorum.Mesela uyurken güzel güzel mesaj atmak yerine daha soğuğumsu bir iyi geceler mesajı atması uykumu kaçırabiliyor…Sevgilime asla belli etmiyorum ve normal anlarda da onu asla bunaltmam herşeyine saygı duyarım.Ona güveniyorum sorun da yok ama bu yersiz terkedilme ve her şeyi kontrol altında tutma tutkumu nasıl yeneceğime dair en ufak bir fikrim yok…Kendimi ve zihnimi çok yorgun hissediyorum
İlk defa mi sevildin? Daha önce aldatildin mi ? Bir de kıskanıyor olabilir misin ?

Selam kızlar

Bende aynı şekilde takıntılı birisiydim çokta bunaltırdım sevgilimi bunu herzamanda kabul ederdim elimde olan bir durum olmadıpını söylerdim hep inan senden de kötüyümdür bu konuda şuan 7 aylık evliyiz evlilikte inannn bana hepsii geçiyor aslaa o şeylerin kalmıyor üstüne o daha çok düşmeye başlıyor sana kocamı çok seviyorum şükürler olsun şuan her şeyimiz de mükemmel

X