bu kısım çok ilginç...çok saçma...ne demek sevgilim açmadan açmam...sizin bir çevreniz arkadaşınız iş ortamınız olamaz mı....sizi yabancı numaradan neden aramasınlar..unutmayın siz bir bireysiniz..erkeğe bu kadar anlam yüklemeyin..10 yıllık evliliğini buna borçlu olan bir insandan nacizane bir öneri..daha yolun başındasınız..Canım bellıkı sana cok kızmış kızdıgı ıcın boyle tepkıler verıyo olabılır keske yalan soylemeseydın msj geldıgınde dırek gosterseydın telı. Zamana bırak dayanamaz barısırsınız, boyle basıt bır konudan bıtmez dıye dusunuyorum. Allah yardımcın olsun. Bundan sonra barısırsanızda hayatında ne olup bıtıyosa anlat ben yabancı numarayı hıc acmam. Aramakta ısrarcıyla sevgılıme verırım o anlar kım oldugunu sonra ben konusurum. Boyle seyler basıt gıbı gorunsede guven saglıyor.
bak ne diyoruz sana öbür arkadaşla bir üstün gitme du bakalım Allah büyük
Görelim Mevla Neyler
Neylerse Güzel Eyler
yaş kaç canım bu arada senin..
canım konuşmanızdan çok net anlaşılıyor çocuk seni baya seviyor inan buna :) ve barışın bence hemen barışcaksınız kolay kolayda bitmez bu ilişki öyle gözüküyor :)
sahi mi cnm :) sizce ne yapayım ben gideyimmi konuşmaya?? Ya da bi kaç gün bekleyip mi gitsem.. kaçan kovalanır dedikleri doğru sanırım.. ben çekildikçe biraz üzerime geliyor gibi
evet canım sahi ben eski sevgilimle ilişkime benzettim konuşmalarınızı ve çocuğu(konuşmalardan anladığım kadarıyla) :) ve yanına çağırdığında gitseydin eminim barışacaktınız hemen :)
ve evet kaçan kovalanır diye birşey var Ama şöyle birşeyde var sevmeyen insandan istediğin kadar kaç sevmezse asla kovalamaz uğraşmaz,seninki bitsin istemiyor sende çok zorlama bence artık alttan al barışın :)
öyle mi diyorsun cnm :) içime su serptin... sence nasıl bi konuşma yapayım ona... gidince neler söylesem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?