TERKEDİLDİM :( Geri döner mi sizce??? Şu an çok bittim :"(

ilişkilerinin hızına yetişemiyorum bu hangisiydi? en son olan mükemmel mi bi önceki zengin mi konular mı karıştı ne oldu

ben diğer konunu hatırlamıyorum ama o da seviyorsa eğer siniri geçince sana konuşma şansı verebilir ama tabi seninde yapacağın emeğe bağlı güven ilişkinin temeli yeniden ilişkiniz başlasa bile şüpheyle olcak hep sende bunu kaldırabilirmisin bilemiyorum zamana oluruna bırak herşeyin hayırlısı olsun

Canım bellıkı sana cok kızmış kızdıgı ıcın boyle tepkıler verıyo olabılır keske yalan soylemeseydın msj geldıgınde dırek gosterseydın telı. Zamana bırak dayanamaz barısırsınız, boyle basıt bır konudan bıtmez dıye dusunuyorum. Allah yardımcın olsun. Bundan sonra barısırsanızda hayatında ne olup bıtıyosa anlat ben yabancı numarayı hıc acmam. Aramakta ısrarcıyla sevgılıme verırım o anlar kım oldugunu sonra ben konusurum. Boyle seyler basıt gıbı gorunsede guven saglıyor.

keşke yalan söylemeseydin ama sende haklısın...çünkü eskisinden de korkuyorsun..
şimdi bak tecrübeli insanları dinleyeceksen anlatalım..yok yine kendi bildiğini yapacaksan konuşmanın mantığı yok
şimdiii...yapman gereken şu...en kısa sürede onun da göreceği şekilde face den falan siliyosun..asla ama asla mesaj atmıyorsun..tabi aramıyorsun da...umursamazı oynayacaksın..inan en geç 1 hafta sonra sana bir şekilde ulaşmaya çalışacak..
ama bunlardan farklı bişey yaparsan inan sonuç değişmeyecek..
EVET HATALISIN AMA ONU GERİ KAZANMAK ELİNDE..ÇÜNKÜ O DA SENİ SEVİYOR...ŞU AN BİRAZ DA NAZA ÇEKİYOR..ÜZERİNE DÜŞERSEN KAYBEDERSİN..BİRAZ UZAK DUR..
ŞİMDİ BİR DE KORKUYORSUN YA UNUTURSA DİYE..MERAK ETME..SEVİYORSA ZATEN DÖNECEK..SEVMİYOSA DA BIKTIRMA..DİK DUR..

İyide siz adama kendi ağzınızla kozu vermişsiniz arama ayrılık sebebim olursun yanlış anlaşılır diye elbetteki kullanıcaktı bunu .
Birde neden sürekli yalan söylediğinizi anlayamıyorum ..
Bırakın onlar sizi kaybetmekten korksunlar , siz bukadar değersiz misiniz ?
Karşıdaki erkeğe dünyadaki son erkekmiş muamelesi yapmayın .
bu sizi ilerde daha çok üzer hiç bir zaman kıymet görmezsiniz .

Son düzenleme:
bu kısım çok ilginç...çok saçma...ne demek sevgilim açmadan açmam...sizin bir çevreniz arkadaşınız iş ortamınız olamaz mı....sizi yabancı numaradan neden aramasınlar..unutmayın siz bir bireysiniz..erkeğe bu kadar anlam yüklemeyin..10 yıllık evliliğini buna borçlu olan bir insandan nacizane bir öneri..daha yolun başındasınız..

Son düzenleme:
allah göstermesin ama yalan söyeleyn kişi o anda biter benim gözümde....
üzgünüm pek teselli cümleleri yazamayacağım...ne olursa olsun yalan söylememeliydiniz...pek geri döneceğe benzemiyor....farzedelimki geri döndü barıştınız...ama asla eskisi gibi olamazsınız..içinde sana karşı hep bi şüphe kalacak....ve bu şüpheyle yaşayamayacağını anladığı an yine terkedecektir...

Ne gereksiz şey şu face..
Hesabınız olmasa böyle olmayacaktı mesela..
Üstelik bence numaranızı değiştirmeliydiniz, o kadar şey yaşamışsınız.
Bu herif size hala nasıl bu kadar kolay ulaşıyor ne saçma

kızlar ben o gün ona attığım yalanlardan dolayı çok mahçup oldum ve ağzımı açıp tek mantıklı birşey söyleyemedim.. ona bi mektup yazmayı düşünüyorum.. face den yollayacağım... 6 sayfalık birşey oldu.. onu pc de yazıp ona göndercem ve yalvarmıycam asla... durumu izah edip kendimi ağırdan alcam ve bir daha ona ulaşmycam

ay cok uzucu bir durum... ne hisetigini cok iyi bilirim suan.. fazla usteleme diyecegim.. ozur dile onu sevdigini soyle yeter. o ister donsun ister donmesin.. elbet bir sans daha verir insalah.. ama bilki bir erkegin guveni yoksa sevgiside biter.. kafadanda bitirdiysede onu ikna etmesi mumkun olmaz..
biraz sabret bacim..su akar yolunu.bulur..

çok kötü olmuş yha. çok üzüldüm. bi şekilde ağzından gir burnundan çık olayın iç yüzünü anlat gerekirse msj dökümanını çıkartırın birlikte senin ona en son yazdıklarınıda görsün. herşeye rağmen tınlamıyorsa ayrılmakda kararlıysa yol ver gitsin. çok sevse bu şüpheyi göze alırdı.

Kzlar yazdıklarımı okumuş cvp yazdı face den demin... konuşmamız bu şeklde..

_ yazdıklarını okudum normalde cevaplamam zaten çok da yorgunum
ama kısaca cevaplayayım

benim hayatıma giren 3. kişisin
ama ben aşk nedir sende gördüm tattım diğerleri yok hükmünde benim için zaten
onlarla ele ele gezmişliğm de yok
ben sana verdiğim değeri kimseye vermedim
seni hiç aldatmadım
ve sana hiç yalan söylemedim
benim için önemli olan budur
ve senden bunu bekledim
ama sen ben sana bukadar ciddiyken beni perişan ettin
gözümün bebeğine baka baka yalan konuştun bana
hem de ne yalan

20:34
Ben_Bende isteyerek yapmadım ki.... Beceremedim zaten komik duruma düştüm

20:35
O _evet bende yalan konuşurum ama hiçbir zaman ciddi bir konuda ve sevdiklerime yada birilerine zarar vereceğim bi konuda değil
bu çok önemli o yuzden
benim için
şunu diyeceğim
benimle alakalı bir sürü acayip şey yazmışsn

20:36
Ben_ sana herşeyi anlattım daha fazla birşey söylemek istemiyorum

20:36
O - bu düşüncelere sahip olduğun bir insanla zaten senin işin olmasın kendinle çelişme

20:37
O-
+ şunu da diyeyim ki adam olan adamın konuşması kafi gelir bidaha seni rahatsız etmez
tabi sen istemezsen
hadi allaha emanet ol kib

20:38
Ben_ nasıl yani bi de onun beni rahatsz etmesini ben mi istedim gerçekten yazıklar olsun sana

20:38
O - bana hakaret etmmeyi kes çirkefleşme yakışmıyor sana,

20:39
Ben_ Gerçekten seni yanlış tanımışım....
Her neyse artık sen istesende ben istemiyorum seni hoşçakal

20:40
O-
ben de aynı bu duyguya kapıldım o akşam ve sabaha kadar hiç uyuyamadım
allaha emanet ol
hem bak sen benden daha çabuk siliyon gördün mü
hemde suçluyken...
neyse...
ben evdeyim yuzyuze konuşmak istersen gel
ama burdan yazma
gerek yok

20:41
Ben_
Artık istemiyorum.... hoşçakal

20:41
O-
sen de hoşçakal...

21:04
O-
bana bunu yapmayacaktın

21:12
Ben-
ne yaptım ben? pişmanım işte anlamadın mı ne kadar pişman oldum ne kadar mahçup oldum.... Daha ne söylememi bekliyorsun

21:13
O-
BANA GEL YARIM SAATLİĞİNE!

21:14
Ben-
Neden?

21:15
O-
GEL İŞTE

21:17
Ben
Annem babam aa biriyle görüştüğümü söylemiş ama senin kim olduğunu bilmiyor... O olayın üstüne bi de ayrıldığımızı annem e söyleyince ne hale düştüm biliyor muusn?? "Ben sana demedim mi ayrılırsın bi gören olduysa sizi "falan filan şeyler söyledi... başımın etini yedi... akşam markete gitcektim izin yok babam peşimden geldi hapishanedeyim zaten.... istesemde gelemem... Eskiden sen vardın hayatımdaydın kimseden çekinmiyordum bu saatlerde dışarıya çıkıyordum rahatça.. ama şimdi hiç bi sebebim yok...
Görüldü (21:17)

canım konuşmanızdan çok net anlaşılıyor çocuk seni baya seviyor inan buna :) ve barışın bence hemen barışcaksınız kolay kolayda bitmez bu ilişki öyle gözüküyor :)

canım konuşmanızdan çok net anlaşılıyor çocuk seni baya seviyor inan buna :) ve barışın bence hemen barışcaksınız kolay kolayda bitmez bu ilişki öyle gözüküyor :)

sahi mi cnm :) sizce ne yapayım ben gideyimmi konuşmaya?? Ya da bi kaç gün bekleyip mi gitsem.. kaçan kovalanır dedikleri doğru sanırım.. ben çekildikçe biraz üzerime geliyor gibi

sahi mi cnm :) sizce ne yapayım ben gideyimmi konuşmaya?? Ya da bi kaç gün bekleyip mi gitsem.. kaçan kovalanır dedikleri doğru sanırım.. ben çekildikçe biraz üzerime geliyor gibi

evet canım sahi ben eski sevgilimle ilişkime benzettim konuşmalarınızı ve çocuğu(konuşmalardan anladığım kadarıyla) :) ve yanına çağırdığında gitseydin eminim barışacaktınız hemen :)

ve evet kaçan kovalanır diye birşey var Ama şöyle birşeyde var sevmeyen insandan istediğin kadar kaç sevmezse asla kovalamaz uğraşmaz,seninki bitsin istemiyor sende çok zorlama bence artık alttan al barışın :)

öyle mi diyorsun cnm :) içime su serptin... sence nasıl bi konuşma yapayım ona... gidince neler söylesem ki

bana hiç seviyormuş gibi gelmedi, yazışmanız da tipik ergen ilişkisi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…