TERKEDİLDİM :( Geri döner mi sizce??? Şu an çok bittim :"(

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
0
Antalya
Arkadaşlar benim görüştüğüm biri vardı biliyorsunz anlatmştım.... Bu arada pazartesi günü eski ayrıldığım kişi benii aradı. facede ilişki durumum herkese açık kalmış yanlşlıkla oradan görmüş biriyle görüştüğümü öğrenmiş ve benim numaramıda artık nerden bulduysa pazaretsi günü beni aradı... biriyle görüşüyosun hayırlı olsun falan... bende evet biryle görüşüyorum beni arama rahatsz etme görüştüğüm kişi duyarsa yanlş anlar ayrılık sebebim olursun beni bi kere daha yıkma dedim... sonra kapattık... mesaj attı vayy be demek aşık oldun falan vs.... bende bu aramadan hiç erkk arkadaşıma bahsetmedim zaten geçmişte ki erkek arkadaşımla yaşadklarımdan huylanıyordu.. O ayrıldığım kişi de aramaz sormazdı arayacağı tuttu... neyse dedim anladı sevdiğim biri olduğunu rahatsz etmez dedim ve edecek olursa mecbur kalırsa anlatırım dedim.... ve keşke anlatsaydım... Dün teyzem hasatnede yatıyordu bana refakatçi olur musun bugün dediler bende kabul ettm ve o gün öyle yorgundum ki gündüz evde çok gelen giden ağırladık gündüz ölü gibiydim akşamda hastaneye gittim... sonra hasatanedeyken öbür teyzem geldi sen git ben bugün beklerim ablamı dedi bende dolmuştan çarşıda indim erkk arkadaşımı aradım o da çarşıdaymış buluştuk... ve beraber gezerken bana 2 tane msj geldi... biri kardeşimin kız arkadaşı biri de o... eski ayrıldığım kişinin mesajını görünce elimayağım tutuldu.. mesaj da "nerdesin" yazıyordu... 2 -3 kez aramış.. bu arada zil sesi bi müzikti kalasik müzik pek duyulmuyor ama sms sesi çok sesli bi tondu ... mesajları açınca ben hemen o nerdesin mesajını sildim ve o da farketti sildiğimi... neden sildim bu aptallığı niye yaptım o an ki ruh halimi anlayamadım o da neden sildin dedi.. bende silmedim birşey deyip inkar ettim.. gözümün önünde sildin dedi... ben dee yoo dedim elim ayağıma girdi... sonra dökümanı açtı arama kaydı dökümanından msj geldiği çıktı.. hadi söyle kimdi dedi.. bende eniştem olablr teyzemn kocası dedim.. niye kayıtlı değil enişten dedi.. bende dur kaydedeyim deddim.. kaydettim... eniştem diye kaydettim onu ara bakalım enişten mi nasıl eminsnin önce bilmiyorum diosun sonra eniştem deyip kaydediyosun dedi... kim söyle dedi.. bnede anlattım... böyle böyle.... sana diyemedim dedim... neden yalan attın bana dedi haklıydı sonra aradı onu benim kız arkadaşımı neden rahatsz ediyosun dedi konuştular epey... sonra bana çok ağır şeyler söyledi... nasıl bi yalancısın sen... utanmadan yalan atıyorsun bide gözümün içine bakıp eniştem diye kaydediosun dedi... o gün öyle yorgundum ki normalde böyle saçma tepkiler vermem bu kadar yalancı biri değilimdir ama ne oldu anlamadım.. benden beklenmeyen tepkiler verip aşağılık bi yalancı imajına büründüm sonra beni eve kadar bıraktı terketti.. artık bitti geri dönüşü yok dedi... ve ben şu an çok kötüyüm elim ayağım titryor... aşk acısı çekiyroum.. beni faceden silmiş... mesaj atıyorum cvp vermiyor.... Beni çok sevdiğini söyledi gözleri doldu ve sen bu sevgiyi haketmyorsun dedi.. artık sana güvenemm yolun açık olsun dedi yerden göğe kadar haklı ama ben kendimi dzügün ifade edememdm ben böyle sevdiğim insanın gözünün içine baka baka yalan atacak biri değilim demekki zor da kalınca olablyormuşum artık onu tamamen kaybettim sanırım sizce onu geri kazanmak için ne yapablrm? bana geri döner mi??

Kızlar ben ona yalan attığım için yüzüne bakamıyorum.... Bana çok ağır laflar etti... Ben seni iş arkadaşlarımla,alemle ,sevdiklerimle tanıştırdım şimdi o insanlara nasıl ayrıldım diycem söylesene dedi Nasıl gözümün içine baka baka yalan atarsın bana dedi onun kız arkadaşıda faceden görmüş geçen benim facede herkese açık kalmış ya yanlşlkla.. işte görüp bunu aramş ve bu ben biryle görüşüyorum beni rahatsz etme demiş ve bana bunu o gün anlattı.. onun olayından 2 gün sonrada benim eski ayrıldığım aradı ve ben birazda şu yüzden anlatmamştım... onun kız arkadaşı aradıktan hemen sonra deyince benim ayrıldığım kişide aradı dersem ya yalan attığımı düşünürse diye korktum bide o insan geçmişte yaşadklarımızdan bahsederse diye korktum ama böyle daha kötü oldu

Lütfen kızlar birşeyler söyleyin... o geri döner mi sizce?? gerçekten seviyorsa sizce yaptığım kabahat affedilecek birşey mi siz olsanız affedermiydnz

canım çok üzüldüm herşeyin hayırlısı
kendini yiyip bitirme lütfen ne yapalım oldu bir kere
önceki konundan da hatırlıyorum kurdela senin sevgilin çok ama çok şüpheci bir insan
kendi kendime demiştim bu kız bunla evlenirse çekebilir diye
yok ne oldu nişanlınla aranda diye bin kez sorulmaz benim bildiğim erkekler genelde sormaz böyle şeyleri bilmeyeyiim diye
k.bakma da bu konuda başın ağrayacaktı zaten.. bence barışırsanız da bu konuyu kesin konuş eski nişanlımın konusu açılmayacak bundan sonra de..

bu arada önceki yaşadıklarını harfiyen anlatmakta zaten yanlıştır.. ne gerek var
kendini bunun için de yiyip bitirme bakalım o neler saklıyo senden
çok mu eminsin bu kadar..
tamam bu olayda sen suçlu görünüyorsun ama önceden ilişkinizde onun suçu vardı seni sorgulamak konusunda..

yorumun için çok sağol cnm... şu an dertleşecek hiç kimsem yok. en yakın arkadaşımın düğünü var herkes onun telaşında.. bu arada annem de ayrıldığımı duyunca bana çok kızdı.. gezdin onunla adın çıkacak bak seni bıraktı gibi cahil laflar... annem bi taraftan... ayrılık bi taraftan.. ama onu öyle sevmişim ki onunla eskiis gibi olmak için canımı bile veririm... acaba durumum affedilecek birşey mi oluru varmı

bişey değil canım dilimin döndüğünce bişeyler yazmaya çalıştım
keşke annene hemen demeseydin ayrıldığınızı
yalanı kimse sevmez.. sen çok seviyosun bu çocuğu anlaşıldı.. biraz üzerine gitme istersen.. sonra msj falan atar uzun uzun anlatırsın neden böyle yaptığını.. madem çok seviyosun elinden geldiğince uğraş.. ama (Allah korusun diyim) olmayacaksa da herşeyin en hayırlısını dile Rab' bimden..

onu nasıl geri kazanablrm acaba? yaptığım şey çok mu kötü bi yalandı hiç mi oluru yok sizce evet çok şüpheci biri onu geri kazanmak için herşeyi yapmaya hazırım... bana tekrar gü,venmesini nasıl sağlayablrm.. "vazoyu kır geri yapıştır,eskisi gibi olur mu" dedi.. bende o vazo eskisi gibi olmasada tüm izlerini silmeye hazırım.. bundan sonra sana çok şeffaf olucam dedim. hatta bugün hattımı değiştrdim yeni numaramı msj attım hiç bişey yazmadı..

evet cnm çok seviyorum... öyle böyle değil... bana son mesajında "bende bazı şeylerin affı yoktur. seni allah affetsn. çok üzgün ve kırgınım. beni unut" yazmış... galiba kaybettim onu

Canımm. bekle bi siniri geçsin. Üst üste arayıp sorma. Bir süre sus. Ciddi diyorum sus. Tamam sen masumane böle yapmışsın ve isteyerekte değil. Ama olaylar böle sıcakken fazla arayıp sorma. Onun faceden silmesi felan tamamen sinirsel bi tepki.

senin hayatında yalan rüzgarı be arkadaşım dürüst ol terkedilme yalanla bu gemi yürümez dahada sana güvenmeeeeeeeeeeeez

inan içime su serptiniz.. soslu makarna ve sen.. sağolun.. inş. geri döner

gercekten sevmişse geri döner. beklemede kal yalvarpp yakarma. faceden gönderme falan yap şarkı şiir gibi

senin hayatında yalan rüzgarı be arkadaşım dürüst ol terkedilme yalanla bu gemi yürümez dahada sana güvenmeeeeeeeeeeeez

sevdiğim insanı kaybetmemek içi yaptım bu hatayı ama malesef gene kaybettim.. keşke dürüst davranıp söyleseydim... belki birşey demezdi şimdi hem terkedildim hem yalancı oldum

bak ne diyoruz sana öbür arkadaşla bir üstün gitme du bakalım Allah büyük
Görelim Mevla Neyler
Neylerse Güzel Eyler
yaş kaç canım bu arada senin..

sevdiğim insanı kaybetmemek içi yaptım bu hatayı ama malesef gene kaybettim.. keşke dürüst davranıp söyleseydim... belki birşey demezdi şimdi hem terkedildim hem yalancı oldum

arkadaşım dürüstlük her ilişkide şart yoksa sonucu üzücü olabiliyor maalesef ama ne derler bir müsibet bin nasihattandan iyidir buda sana tecrübe olmuş barışırsanız bidaha yalan söyleme onu arayıp yada mesaj atıp bidaha yapmayacağınızın sözünü verin iyi şanslar

Sizi Terk Eden Erkek/Kız Arkadaşınızı Geri Getirmenın Yolları
Sevgili arkadaslar, Bu kitabi bir arkadas almis ve bana uzun sureli olan erkek arkadasini bu kitaptaki plani uygulayarak dondurdugunu soyledi.Ve onun arkadasida cok faydasini gormus. Belki ilginizi ceker . Yazar kitabinda ne nedenle ayrildiginizin onemi yok diyor.Veya ne zaman ayrildiginizinda onemi yok diyor. Erkek arkadasiniz sizi terk etti ve siz Istahtan kesildiniz. Hic durmadan ya telefonunuzu yada emailinizi kontrol ediyorsunuz. Hic bir seye konsantre olamiyorsunuz. Depresif bir sekilde dolasiyorsunuz. Devamli onu dusunup acaba napiyor, birinimi buldu diyorsunuz.. Ve bunlarin sonucu olarak da bu asagidaki hatalarimi yapiyorsunuz: 1.Ya tamamen bitti ise deyip devamli korku icindesiniz. 2.Erkek arkadasiniza her zamankindende iyi davranıp o’na devamli ne kadar sevdiginizi soyluyorsunuz. 3.O’na ayriliginizin sizin hataniz olmadigina inandirmaya calisiyorsunuz . 4.Hic durmadan ariyorsunuz( email,telefon,sms vs..) 5.Arkadaslari, kardesleri veya akrabalari vs ile temasa geciyorsunuz. En kotusu ise, o’na size donmesi icin yalvariyorsunuz. Erkek arkadasiniz veya sevgiliniz sizi terk ettiginde yapacaginiz en buyuk hata onun sizin uzuldugunuzu gormesi ve sizin onsuz yasayamayacaginiz mesajini vermenizdir.Bu davranislarinizla verdiginiz “mesaj “benim hic gururum yok, kendime guvenimde yok, ben bir zavalliyim, ben tek basima sensiz bir hicim ve bana istedigin gibi davranabilirsin" demektir. Siz olsaniz boyle birine saygi duyarmisiniz? Tabiiki Hayir. O halde O’nun sizi red ettigi gibi ayni sekilde sizde O’nu red edin. O’na bende seni istemiyorum seklinde davranin.( gidin yuzune soylemeyin tabiiki, davranislariniz boyle gostersin) Bu demek degilki erkek arkadasinizi veya sevgilinizi hatta eski esinizi istemiyorsunuz ve o'nu birakiyorsunuz. Tavsiyem ( yazarin ) en az 3 veya 4 hafta kesinlikle ve kesinlikle iletisime gecmeyin.Telefon, email,sms, ne yapiyorsaniz , hepsini kesin) Rica etmek, yalvarmak, gel bir daha deneyelim demek, mantikli fikirler sunmak erkeklerin bir kulagindan girip oburunden cikar. Mantik yolu ile veya seni cok seviyorum demekle o kisiyi geri getiremezsiniz. Cunku seven sizsiniz.Ve o nun icin bunun hic bir onemi yoktur.Sevgiliniz sizden ayrilmayi kafasina koymustur.Ve sevdiginizi soylerek bunun degisimini saglayamazsiniz. Ve siz aradikca ,yalvardikca aslinda erkek arkadasinizi tamamen kendinizden uzaklastiriyorsunuz. Unutmayin kacan kovalanir ama sonuna kadar kacilmaz.Bir yerde durup ikinci plana gecis yapmaniz gerekir. Oncelikle dedigimiz gibi sizi terk eden sevgilinizle en az 3-4 hafta kontaga gecmeyin. Hic endiselenmeyin, birisini bulsa bile uzun surmeyecektir.Ayriliklardan sonra bulunan kisilerle iliski devami yuzde % 2 dir.Yani kazanc sizden yanadir.% 98 yeni iliskisi biter.Bu yuzden endiselenmeyin. Bu 3-4 haftalik zaman icinde ise kendinizle mesgul olun.Yapmak istediklerinizi yapin. Bu belki bir hobi,belki sacinizin rengini veya modelini degistirmek, belki eski arkadaslarla bir araya gelme.Veya uzun zamandir yapmak istediginiz diet.veya uzun suredir yapamadiginiz diger sehirdeki akraba ziyareti vs vs.. Ama mutlaka ve mutlaka kendi uzerinizde yogunlasin.Evet, kolay olamayacak sizin icin tum bunlari yapmak, o kisiyi hic aramamak.Ama ise yarayacagini goreceksiniz. Sadece bu sure icinde sabir. Siz ondan uzakta durdukca o sizi ozleyecektir.Simdi top sizin elinize gececek.En az endiselenen iliski icin aslinda en cok kontrolu elinde tutandir. Cunku O’nun istedigi sizin aglamaniz, yalvarmaniz..Bunlara belkide cok alisik.Oysa siz farkli bir mesaj veriyorsunuz simdi.Benim sana ihtiyacim yok.Bitmesindende hic etkilenmedim. Bu kez panik sirasi onda olacak.hatta simdi o belkide baska birini buldugunuzu , ne kadar da cabuk onu unuttugunuzu dusunecek ve narin egosu incinecektir.Ve o gelecek size ve af dileyecektir. Bu tur ayriliklarda ilk yol eger size sevgiliniz buraya kadar dedi ise KABUL Edin. Hatta cok kisa bir mektup yazin.Bu mektupta ayriligi kabul ettiginizi yazin. Devami var arkadaslar.Nasil bir mektup yazilacak. Sonrasinda ise, bu devreyi bekleyip o kisi ile kontaga gecmek .... tabiiki kontaga gecerken yapilacak seyler var.

Son düzenleme:

Konularını az çok biliyorum canım.Bu kişi eskiden nişanlandığını bilen ve ne kadar ileri gittiğini soran mı?
Eğer oysa zaten bu ilişki sağlıklı değildi..Tabi senin yaptığın da çok yanlış olmuş ama hayırlısı olsun..

Dürüstlük her zaman iyidir.. En azından yanlış bile olsa dürüst davrandım deme hakkın oluyor. Hiiç üzerine gitme.. İnsanın güveni bir kere sarsıldı mı,hiç eskisi gibi olamıyor...Bırak kendi arasın konuşmak isterse açıklarsın.

Ya sen ortalama 15 günde bir yeni birini bulup ayrılıyorsun.
Her ilişkinden sonra ölüyorsun, sonra tekrar canlanıyorsun.
Kedi olsan 9 canın çoktan tükenmişti.
Pınar Altuğ bile en deli çağında senin kadar aktif değildi.
Bence bu sefer daha şanslısın.
İlk konularında düğüne 4 dün kala ayrıldığını yazmışsın.
Herhalde o durum bununla kıyaslanmayacak kadar ağır bi travma yaratmıştır.
Onu atlatmışsan bunlar sana vız gelir tırıs gider.
Hem adam sana eski sevgililerinle ilişkin ne boyutta diye sorduğunda.
Yine senin tabirinle yalan söylemiştin.
Halbuki düğüne 4 gün kala bi ayrılık yaşamışsın
Bunları ne kadar geç öğrense, ikiniz için o kadar kötü olurdu.
Yalanlar üzerine kurulan ilişkinin, uzun ömürlü olmasını beklemen hata zaten.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…