• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim acım geçmiyor

camsilecek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
236
-26
11
Terkedildim 2 ay oldu daha önce de konu açmıştım. Ama bilmeyenler için bir daha yazayim. 1.5 yıllık beni çok seven sabahtan akşama kadar bana yazan arayan biriydi sürekli sürprizler hediyeler onunla olduğum zamanlar cok mutluydum. Ancak ben haziran itibariyle evlilik konusunu hiç açmadığı için gündeme getirdim ağustos gibi bana ocakta baslariz yaza kadar evlenmiş oluruz demisti. Keşke ben hiç evlilik acmasaydim ama bilmiyorum geleceğe dair konuşulsun önümü göreyim istedim yaşım 29 çünkü. Onun kendi işi var küçük çaplı bir girişim başarılı biri aslında ama maddi yönden çok iyi değildi sanırım bana hiç ne kazandı vs bahsetmiyordu ama aşağı yukarı anlamaya başlamıştım çok bir şey kazanmiyordu olan kazandığı parayı da benimle seyahat edip bana cicek ve hediyeler alıp kendini donduruyordu. Ocak yaklaşınca kasim aralik gibi bana sürekli işlerinin iyi gitmediğinden bahsetti. Evlenirsek de 2 sene sonra dedi daha uzar mi dedim hayır sanmam dedi ama kesin mi dedim bu işlerde kesinlik olmaz dedi. Daha önce de bana sözünü tutmadığı için ya da en basitinden bir annesiyle vs böle tanistirmadigi için ben yine oyalanirim diye düşündüm ayrilmak istemiyorum ama nasıl olucak diye ağladım onda o gün üzüntü görmedim. Bir lavobaya gittim geldik tamam ayrılalım dedim. O da vay be böyle mi bitecekti dedi. Biz ayrıldık ama ben hemen pismab oldum ona yazdım havadan sudan o da bana yaziyordu 4 gün böyle konustuk. Bana baftasonu ne yapcaksin diye mesaj attı ben bir kiz arkadaşımla girusme yapmistim bir de uniden arkadaşım vardı erkekti ama buraya atanmıştı gelmişken kahve içecez dedim. Beni her yerden engelledi çıkardı instagramdan bitti bu iş benimle muhatap olma dedi ama ben bunu bahane olduğunu düşündüm çünkü cocukla date çıkmadığımi adını da söyledim istersen yaz dedim ve rahatsız olduğun içinde çıkmayacağim dedim ama asla barışmadi telefonda bana el ele tutuşup her şeyi yaparız demeni bekledim ayrilmani değil dedi. Bende bana belirsiz bir gelecek planı sunduğu için mecbur kaldım dedim. Çünkü bana önceden eğer işler gitmezse ne yaparsın demistim gerekirse ise girerim demisti ama yapmadi. Sonrasında ben barışmak için çok uğraştım tam iki ay sadece 20 gün yazmadığım bir süre oldu onun dışında hep iletişimde kaldım. Biz bir 8 ocakta konustuk benden özür diledi yüzümü sevdi ben ağladım bana kendine iyi bak dedi sorun sevgi değil seni seviyorum ama önüne bak dedi. Ben de başkasıyla evlensem mutlu olucak misin dedim kader dedi. Sonra ben tabi devam ettim. Çünkü beni seviyor sanıyordum onsuz nefes alamıyordum. Biz geçen cumartesi birlikte kaldık ama hiç o sevdiğin adam gibi değildi buz gibiydi bana diyor ki evlenirsen çocuğunun adını benim ismimi koyarsın vs bir kişiyle o önüne bak dediği için kahve içtin mesela biraz kiskandi nerde buluştun ne giydin bunu mu beğendin bs diye sonra bunu söylediğin iyi oldu dedi araya erkek girdiyse bitmiştir ama ben demeden önce de bitti bu ilişki imkansız benim bir maddi geleceğim yok ben sifir kazanıyorum borcum var sen 50 k davul bile dengi dengine dedi. Otelde iki ayrı yataklı seçmişim mesela onun yanına yattım oksurdum diye tamam anladık Hastasın vs dedi sonra ben diğer yatağa geçtim hiç çağırmadı bile. Date cikmadigimi söylemeden önce daha sıcaktı göğsüne vs yatirmisti ama yine de bana bu ilişki bitti diyordu. Onj söyleyince iyice kötü davrandi ama yalan söylemek istemedim zsten ciktim sen önüne bak dediğin icin ama olmadı dedim. Sen biriyle konuştum mu dedim ben kimseyle bulusmmadim senin gini dedi. Cebimde para mı var ne bulusmmasi dedi. Olsa ne yapardin dedim sana yazardım hatta evlenirdik bile dedi. Ben dedim ki sen bekle Toparlan ben seni beklerim çok seviyorum tamam evlilik bs de gündemde olmasjn o hala ben istemiyorum bu halde ben kadin parasını kabul etmem dedi. Ona instagramina bakayim kimseye yazmadiysan dedim. Ben sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim dedi. O zaman takipleselim dedim senin naptigini görmek istemiyorum dedi. Neyse ben bunu asla ikna edemedim maddi sorun olsa sadece bir şekilde barışırdi bu arada hakikaten parası yok bu kısım yalan degil. Biz biraz konustuk sonra konuşma kesildi bana beni rahatsiz etme dedi. Ayrılalı iki ay oldu son iletişimi keseli 2 gün ben çok üzgünüm. Ölecek gibi hissediyorum nasil iyileşirim nasıl geçer hatta öyle çaresiz kaldım ki sen nasıl unuttun onca seyi bana akıl ver dedim zaman dedi. Üzülme geder dedi. Aleyna tilki sana güvenmiyorum ve Sertap erenler iyileşiyorum şarkılarını dinlemiş benden ayrıyken yani şarkı sözleri de toksik ilişki ve bana güvenmeme konusu. Bu çocuk istese dönerdi ben çok çaba harcadim cumartesi kaldığımızda sakallarını okşadım sarıldım çok sevdim ama olmadı konustum yine olmadı. Bugün bir terapistle on görüşme yaptım online ama çok tatmin olmadım ikinci on görüşmeyi yapacagim başka biriyle. Nasıl geçecek normal hale geleceğim aşktan deli gibi bir şey oldum. Terk edilip iyilesenler sürecinden bahsedebilir mi biraz okuyunca rahatlıyorum.

İlk başta mantıklı hareket edip ayrılmışsınız sonra hemen korku galip gelmiş sonrası uzadıkça uzamış sakız gibi olmuş.
Bu çocuk artık sizi sevmiyor saygı da duymuyor önünüze bakmanız lazım iletişimi kopartın
Onu gördükçe onunla konuştukça geçmeyecek

Kendime inanamıyorum.. hepsini okudum.
Arada virgül kullansaydın keşke.
İkinizde ne istediğinizi ne yapmaya çalıştığınızı bilmiyorsunuz.
Yaşlar kaç?
Şimdi sana dönse, hadi evlenelim dese de oturmamış çok şey var. Uzun sürmez..

Bir süre uzaklaşıp önce ne istediğinize karar verin bence.

Sana ne diller döküldü burada her konunda ama hep bildiğini okudun,hep daha kötü oldu. En son gidip birlikte de oldun, daha çirkin bi muamele gördün hemen üstüne, tebrikler gerçekten.

Uzak dur, iletişimi kes diyecek insanlar, sen yine bi şekilde muhatap olup daha kötü karşılık göreceksin.
Ne söylenmesini bekliyorsun farklı olarak?

İlk başta mantıklı hareket edip ayrılmışsınız sonra hemen korku galip gelmiş sonrası uzadıkça uzamış sakız gibi olmuş.
Bu çocuk artık sizi sevmiyor saygı da duymuyor önünüze bakmanız lazım iletişimi kopartın
Onu gördükçe onunla konuştukça geçmeyecek
Herkes böyle diyor mantıklı davranmissin başta sonra niye vazgeçtin diye ama ben şu konuda pişman oldum birbirimizi seviyoruz neden ayrılalım ki kahve meselesi ile ipler koptu. İletişim koptu çünkü o asla konuşmak istemiyor ben de ona artık o eskiden aşık olan sevdiğim adam olmadığını çok değiştiğini ve soğuduğum soyledim hadi kendine iyi bak dedim iletişimi kestik. Başta neden mantıklı bir karar verdiniz dediniz biraz rahatlamak için soruyorum. 2 yıl beklemek bu yaşlarda ama hala onun yüzde yüz dememesi beni ayrılığa itmisti ama sonra pişman oldum

Kendime inanamıyorum.. hepsini okudum.
Arada virgül kullansaydın keşke.
İkinizde ne istediğinizi ne yapmaya çalıştığınızı bilmiyorsunuz.
Yaşlar kaç?
Şimdi sana dönse, hadi evlenelim dese de oturmamış çok şey var. Uzun sürmez..

Bir süre uzaklaşıp önce ne istediğinize karar verin bence.
29 28 ben uğraştım zaten barışmak için istemedi kahve olmasaydı ilk hafta ben özür dileyip iki sene de beklerim deseydim devam ederdik ondan sonra koptu gitti mevzu. O da öyle dedi barışsak bile 2 ay sonra bırakırsın sen parasız yapamazsin sürekli her şeyi senin karşılamanı da ben istemem dedi. Ben de dedim ki uygun fiyatlı yer içeriz vs davul bile dengi dengine olmaz dedi

Herkes böyle diyor mantıklı davranmissin başta sonra niye vazgeçtin diye ama ben şu konuda pişman oldum birbirimizi seviyoruz neden ayrılalım ki kahve meselesi ile ipler koptu. İletişim koptu çünkü o asla konuşmak istemiyor ben de ona artık o eskiden aşık olan sevdiğim adam olmadığını çok değiştiğini ve soğuduğum soyledim hadi kendine iyi bak dedim iletişimi kestik. Başta neden mantıklı bir karar verdiniz dediniz biraz rahatlamak için soruyorum. 2 yıl beklemek bu yaşlarda ama hala onun yüzde yüz dememesi beni ayrılığa itmisti ama sonra pişman oldum
Neden doğru davranmışsınız dedim çünkü kriteriniz var evlenmek istiyorsunuz ve o bu konuyu bekletiyor sizi tatmin etmiyor bize uymadığı için ayrılmanız da güzel bir davranıştı. artı kahve işin bahanesi siz hemen geri adım atınca da gözündeki saygınız bitmiş.
Bu tutumunuzda devam etseydiniz ayrı kalıp belki bir adım atardı evlilik için. Sizi kaybetmek istemeseydi şayet. Şimdi evlense de evlenmese de orada olan peşinde koşan bir kadına dönüştüünüz

Sana ne diller döküldü burada her konunda ama hep bildiğini okudun,hep daha kötü oldu. En son gidip birlikte de oldun, daha çirkin bi muamele gördün hemen üstüne, tebrikler gerçekten.

Uzak dur, iletişimi kes diyecek insanlar, sen yine bi şekilde muhatap olup daha kötü karşılık göreceksin.
Ne söylenmesini bekliyorsun farklı olarak?
Haklısınız. Birlikte olduğum için pişman mıyım değilim sanırım orda amaç birlikte olmak değildi tüm gün aynı yerde kalmak konuşmaktı. Ben çabaladım konustum ama olmadı. Onu çok seviyorum nasıl iyi olurum nasıl geçer bu durum bir de kendimi suçluyorum hiç evlilik konusunu acmasam kendini yetersiz hissetmezdi ya da maddi konuları bitmezdi diye düşünüyorum ama bende bir gelecek planı görmek istedim

29 28 ben uğraştım zaten barışmak için istemedi kahve olmasaydı ilk hafta ben özür dileyip iki sene de beklerim deseydim devam ederdik ondan sonra koptu gitti mevzu. O da öyle dedi barışsak bile 2 ay sonra bırakırsın sen parasız yapamazsin sürekli her şeyi senin karşılamanı da ben istemem dedi. Ben de dedim ki uygun fiyatlı yer içeriz vs davul bile dengi dengine olmaz dedi
Arkadaşınla kahve içme olayını kıskandırmak için söyledin, elinde patladı o kısım.
Her hamlen daha kötü hâle getiriyor, bari bunu gör. Panikle, korkuyla, can havliyle hareket edip seviyorum diyerek kendini paspas etmek sana bi şey kazandırmayacak.

Neden doğru davranmışsınız dedim çünkü kriteriniz var evlenmek istiyorsunuz ve o bu konuyu bekletiyor sizi tatmin etmiyor bize uymadığı için ayrılmanız da güzel bir davranıştı. artı kahve işin bahanesi siz hemen geri adım atınca da gözündeki saygınız bitmiş.
Bu tutumunuzda devam etseydiniz ayrı kalıp belki bir adım atardı evlilik için. Sizi kaybetmek istemeseydi şayet. Şimdi evlense de evlenmese de orada olan peşinde koşan bir kadına dönüştüünüz
Ben 2 seneye de okeydim. Ama bana hala yüzde yüz diyemiyor yani bu işler belli olmaz diyor başka işe gir diyorum olmazsa ben girisimciyim ise de almazlar beni diyor. Ben bitmişim enkazım diyip duruyor ben de ona potansiyeli olduğunu çabalarsa her şey düzelir dedim ben çabalamakta istemiyorum dedi. Kendi önüne bak dedi.
Bir yandan da şunu düşündüm devam etsek maddi olarak ben karşılaşam çoğu şeyi işleri iyice kötü gitse ve geleceğimiz yine belirsiz olsa bu beni mutlu eder miydi diyeceğim ama onu o kadar çok seviyordum ki yanımda olması yeterdi sanırım buna da dedim. En son ben de kesinlikle iletisime geçmeyeceğini soyledim o bana karşıma çıkma dedi benn de benim karşıma çıkma dedim. Çıkmam dedi. Daha iletisime geçmem numarasını da sildim. Sadece beni sabahtan akşama kadar arayan çok seven adam nasıl ayrilir ayrılmaz böyle oldu ben acı çekerken neden acı çekmiyor bunu aaklim alamıyor. Beni sevmiyorsan açıkça söyle dedim sen unutulması gereken bir mazisin dedi ne dediğim gayet açık dedi

Arkadaşınla kahve içme olayını kıskandırmak için söyledin, elinde patladı o kısım.
Her hamlen daha kötü hâle getiriyor, bari bunu gör. Panikle, korkuyla, can havliyle hareket edip seviyorum diyerek kendini paspas etmek sana bi şey kazandırmayacak.
Kahve meselesi olalı 2 ay oldu. Atanan arkadaşım olduğunu adını da verdim istemiyorsan buluşmam da dedim. İstersen çocuğa yaz dedim. Bana bahane.geliyor biraz bu konu açıkça date olmadığı ortada olan ve benim tedirgin olmadığım bir konuda boyle uzaklasmazdi bence

Ben 2 seneye de okeydim. Ama bana hala yüzde yüz diyemiyor yani bu işler belli olmaz diyor başka işe gir diyorum olmazsa ben girisimciyim ise de almazlar beni diyor. Ben bitmişim enkazım diyip duruyor ben de ona potansiyeli olduğunu çabalarsa her şey düzelir dedim ben çabalamakta istemiyorum dedi. Kendi önüne bak dedi.
Bir yandan da şunu düşündüm devam etsek maddi olarak ben karşılaşam çoğu şeyi işleri iyice kötü gitse ve geleceğimiz yine belirsiz olsa bu beni mutlu eder miydi diyeceğim ama onu o kadar çok seviyordum ki yanımda olması yeterdi sanırım buna da dedim. En son ben de kesinlikle iletisime geçmeyeceğini soyledim o bana karşıma çıkma dedi benn de benim karşıma çıkma dedim. Çıkmam dedi. Daha iletisime geçmem numarasını da sildim. Sadece beni sabahtan akşama kadar arayan çok seven adam nasıl ayrilir ayrılmaz böyle oldu ben acı çekerken neden acı çekmiyor bunu aaklim alamıyor. Beni sevmiyorsan açıkça söyle dedim sen unutulması gereken bir mazisin dedi ne dediğim gayet açık dedi
İlk paragrafınızın anlamı şu sizi oyalamış iki sene değil on sene de geçse evlenmeyecekti
uzun bir ilişkiniz olmuş iyi kötü bir şeyler yaşamışsınız ama adam sizinle gelecek düşünmemiş o yüzden acı çekmiyor ayrılın diye de uğraşmış gibi geldi bana

İlk paragrafınızın anlamı şu sizi oyalamış iki sene değil on sene de geçse evlenmeyecekti
uzun bir ilişkiniz olmuş iyi kötü bir şeyler yaşamışsınız ama adam sizinle gelecek düşünmemiş o yüzden acı çekmiyor ayrılın diye de uğraşmış gibi geldi bana
İşleri kotuydu gerçekten yani zaten borcu bir senelik kapadi etti evet iki sene ancaydi. Ama diyorum ya istese mücadele ederdi ya da en kötü hala sevse kahve vs gibi basit şeyler yerine gerekirse ise girer çalışırdı. Bana geçen hafta dediki senin o zamanki konuşmaların hala kulağımda ben iki sene bekleyemem çocukta düşünüyorum vs sen parasız yapamazsin dedi. Ama ben 29 yasindayim gelecek planı Beklemem haksız mı ki bana gerçekten çabaladigina dair bir şey yapsaydı ise gireceğim seneye nisan yapariz deseydi iki sene veriyor ama belirsiz yaşım 31 olucak sonrasında ayrılsak büyük sıkıntı olacaktı.

Aynı konuyu açıp duruyorsun biz de hep aynı şeyleri söyleyip duruyoruz daha başka ne yapılır bilemedim 🤷🏻‍♀️ Çözüm bizde değil sende artık hayatını bundan sonra düzeltip düzeltmemek senin elinde

Aynı konuyu açıp duruyorsun biz de hep aynı şeyleri söyleyip duruyoruz daha başka ne yapılır bilemedim 🤷🏻‍♀️ Çözüm bizde değil sende artık hayatını bundan sonra düzeltip düzeltmemek senin elinde
O zaman neden olmadı vs diyodum ki ama artık anladim ki o eskisi gibi beni sevmiyor soğumuş maddi sorunlari daha baskın gelmiş ve ciddi bir şey yaşamak istemiyor. Ama benim bir buçuk senemi çaldım kalbim onda iyileşmek istiyorum nasıl unuturum nasıl geçer bu acı

Varsayımlarla ilişki yürütülemez karar vermek değil arkasında durmak önemli bence birazcık bunun sorumlulugunu almayı öğrenin
Karar verip arkasında durmadığınızda bu hale geliyorsunuz işte yirmili yaşların başında değilsiniz daha olgun bakmalısınız acı çekiyorsanız bu çok normal ama kendinize olan saygınızı yitirmemek daha önemli
1,5 yıl kaybetmek başarısız bir evlilik veya çocukla boşanıp 5:10 yıl kaybetmekten bir sürü acı çekmekten daha iyidir

Back