Çok teşekkürler. Sonucu demin ki konuya yazmisim ben esas konum burasiydi unutmusum. Evet haklısınz bende hala gecmisten gelen bir Saçmalama durumu var. Kotu birsey oldugunda arada sacmaliyorum. Simdi olsa aynı sekilde o soruyu sormam mesela. Ama o saçma ruya ve o anki duygusallıktan Saçmaladim korkuya bağlayıp Saçmaladim ne yazık ki
Bugun yaptıgım saçmalık yuzunden hic yazasim gelmedi ona. Basta aramak konuşmak istedim sonra tum hevesim kaçtı. Buraya yazdıkca kendime donmem gerektiğini tekrar hatırladım.
Aksam yazdı. Beni sevdigini ve benim face ten kız arkadaşımla konuşmamı okuduğunu. Benim onun icin hayatımın erkegi diye düşünmediğimi öğrendiğini sok oldugunu kırıldığını söyledi. Ben arada soyluyordum ama bir baskasına bu sekilde anlatmış olmam hepten yaralamış sanırım.
Ben böyleyim cunku gecmiste cok asık oldum cok sevdim ve cok üzüldüm. O kadar acı çektim ki o kadar zor seyler yasadım ve battım ki kendisine bunları söylemek bile istemedim tam olarak. Anlatmadım cogu şeyi. Yaşadığım zorlukları.
Bu yuzden kendimi korumak icin mantığımı devreye soktum ben. Zorlamadan kapılmadan devam etmeyi soktum beynime. Ama sevmiyor degilim seviyorum bu kişiyi. Fakat oyle bir güvensizlik sorunum var ki adam haşa peygamber olsa kapilamam hemen. Buydu aslında söylediklerim. Ama sert cümlelerle oldu.
Kendisi beni sevdigini ve gelince konuşmak istediğini söyledi. Israrla yazıp durdu. Belki de seviyor gercekten. Ya da kırıldığımı düşündüğü icin üzüldü bilmiyorum.
Bilemiyorum. Umarım sonu guzel olur. Cok teşekkür ederim size