- Konu Sahibi Neslihan90
-
yo mu ?:26: bence sana karsı heyecanı tutkusu bitmiş ya da bayaa bi azalmış diyeyim. sıcagı sıcağı canını sıkmak istemem daha fazla ama durum öyle.Annemle iliskim arasında ki sorunları anlatmıştım size.
Hayatımda ki kisi su an uzakta ve ısı gereği bir kaç günlüğüne orada. Bu yuzden az görüşmeye başladık. Telefonda mesajda.
Demin bir ruya gördüm bundan bir saat once. Artık şeytan mı dürttü ne olduysa uyku sersemi yazdım buna. Buda sans eseri saat farkından dolayı gördü yazdığımı.
Konuşmaya başladık normal normal. Ama ben dayanamadım ona olan olaylardan sonra rüyanın da etkisiyle "beni eskisi gibi sevmiyorsun degil mı? Hayatının kadını ben degilim değil mı?" Dedim.
(Eskiden kasıt biz son zamanlarda annemin tutumu yuzunden biraz soğukluk yasadık yani benim kafam cok karışmıştı acısını ondan çıkardım kırıcı konuştum ettim cok. Haliyle biraz yipranmistik)
O da bana cevap olarak yo yazdı. Yo tatmin eder mı hic bir kızı? Etmez. Yani beni etmedi. Iyice bastırdım en sonunda bana "hayatımın kadını mısın bilmiyorum bilemiyorum, seni seviyorum cogunu azinı bilmiyorum bunu sorgulamadım da hic seviyorum bunu biliyorum eskisi gibi degil belki de ama seviyorum " yazdı.
Kalakaldim. Nasıl ya dedim bana boyle soylememistin dedim. Sorunlarımız bitsin ben seni cok seviyorum demiştin dedim.
Ben seni kandırmadım ne dediysem o bitsin gitsin mı diyorum su an dedi. Değişen birsey yok bende dedi. Bayağı yazdı.
Simdi benim beynim iptal durumda. Ne yapacagım ben? Ne demek bu olanlar ? Bana akıl verin lütfen. Ben bundan once hep terk edildim. Yine olsun istemiyorum. Artık mutlu olmak istiyorum. Lütfen bana bir akıl verin
yo mu ?:26: bence sana karsı heyecanı tutkusu bitmiş ya da bayaa bi azalmış diyeyim. sıcagı sıcağı canını sıkmak istemem daha fazla ama durum öyle.
seven adam o soruya ne demek hayatım saçmalama lütfen filan demeliydi en azından. ha sevgisi bitmemiştir belki seni insan olarak hala değerli görüyordur veya o an iyice üzmemek için öyle demiştir bu konuda çok net bir yorum yapamayız..
ama terk mi edildim diye sormanı anlamadım. telefonu nasıl kapattınız ki?
Ya telefonla konuşmadık yazistik. Ama hani bitti vs demedi. Sadece eskisi gibi degil deyince bende acaba su an söylemiyor yarın obur gün terk mı edileceğim diye sormak istedim ne yapacagım ne yapmalıyım diye
canım adam dürüst davranmış en azından bu da önemli. bu asamada bence ona artık bu tarz sorular yoneltme. sıkılmış bir insanı iyice ayrılığa itersin. bence bu ara biraz ilgisiz davran o aramadan arama mesela bugün. biraz merak ettir dışarı çıktığını filan söyle arkadaslarınla, dışardayım dediğin süre içerisinde de biraz ilgisiz ol. kıskanıp kıskanmayısından anlarsın gerçekten artık sevip sevmediğini.
uzakta olması da kötü olmuş. en son ne zaman görüştünüz ki
Bir hafta once görüştük. Sevmedigini anlamak cok kotu birsey ya yine bunları yasamak istemiyorum
Bir tek ben mi olumsjz düşünüyorum bu konuda acaba ? Siz bir cok konuda gordugum yorumunuzdan dolayi begendigim bir uyesiniz. Gayet akli basindasiniz :) bunu soylemek istedim ilk oncelikle.
Eskiden beni sevmeyen birine kendimi sevdirmeye calismakla cok hata yaptim.
Sanirim bu yüzden, ben sizin yerinizde olsam ayrilirdim. Terk edilme korkusunu tasiyacagima terk ederim daha iyi.
Ne demek "yo" ? Cevap vermek icin verilmiş bir cevap. "Aslinda evet oyle" denmek istenmis ama cekinilmis kendini ele veren bir yaklasim.
Ayrılırken de sunu soylerdim "herhangi kucuk bir sarsintida azalan bi sevgi varsa ortada, daha yillarimiz var onumuzde up uzun o sarsintilari nasil atlatiriz birlikte ? Ben azalan sevgi istemiyorum"
Hem belki bu onda ters etki yaparda kendine getirir.
Haspama bak ya, biliyor tabi sevdiginizi kendini naza cekiyor. Seviyormus ama ne kadar bilmiyormus. Insanla boyle oynanmaz yani.
Bilmiyorum benim fikrim bu. Ustune gitme , yok say demek istemiyorum. Size de yazik gunah. O niye icindekileri doktu de siz rol yapip her sey gulluk gulistanlik gibi davranacaksiniz ?
Cook teşekkürler. Inanın bende boyle düşündüm. O nasıl bana bunu söylüyor diyIliskiniz ım.
Ama bana söylediği sey garibime gitti. "Seninde duyguların bana karsi boyle Neslihan. Sende beni hayatının erkegi yapmadığını söyledin hep askımdan ölmediğini söyledin hep bunları bende söyleyince neden kotu ben oluyorum ?" Dedi.
O yuzden simdi nasıl gözüküyorum onun bile farkında degilim. Yazmam sanırım bayağı sure ona. Yani yanlış mı yapacagım dogru mu hic bilmiyorum.
Ben 24 o 26 yasındaKac yasinda bu adam
Sizde mi ayni seyleri soylemistiniz zamaninda ? O zaman hata yapmissiniz.
Ve şimdi o da intikam aliyor bir nevi. Yani kendimi onun yerine koyduğumda ben de onun gibi yapardim:)
Iliskiniz sarsilmis maalesef. Umarim kurtarabilirsiniz. Karsilikli bir cekisme soz konusu :)
sorduğunuz sorulara verilmesi gereken en son cevap yoo...
yoo ne demek yaa:44:
umursamaz bir tavır sergilemiş sanırım..
ama zaten sorunlarınız var bu konuyu çok üstelemeyin...
:)) evet yoo dedi. Çıldırdım. Ya umursamaz degil de sanırım anlamadı o sırada toplantidaymis meger. Günahını Almis oldum bayağı. Ama sonrasında yo dan sonra açıkça yazdı kısa cevaplar halinde.
Ne yapacagım bilmiyorum eskisi gibi nasıl duzelteceğim bu iliskiyi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?