• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terfi sonrası tebrik edilmemek

Orangegreysky

🧡🍊🥕
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Temmuz 2022
25.108
3
89.713
528
Yine ben yine iş derdi 😅

Neredeyse 1 ay önce, işten çıkacak olan yöneticinin yerine beni düşündüklerini söylemişlerdi belki soruma denk gelmişsinizdir. Sonra tamam dedim anlaştık, kendisinin ihbar süresi de uzun olduğu için şimdi söylemeyelim biz senle eğitimlere başlayalım, yaklaştığı zaman duyururuz dediler, bugün duyuruldu.

Home office çalışıyorum bu arada toplantı Skype üzerindendi, direktörümüz sağ olsun hem üstüm hem benim adıma güzel şeyler söyledi ama çoğu kişi duygulandı zaten uzun süredir bizimle çünkü işten çıkan kişi. Baya ağlaya ağlaya kamera kapadık yani 😅

Neyse, sonrasında 1 ya da 2 kişi beni özelden tebrik etti. Geri kalanlarda çıt yok. Hatta eski sorumlu olduğum ekipteki birkaç kişi "hayırlısı olsun artık değişik olacak 😄" falan dediler. Hayırlı olsun değil bakın, hayırlısı olsun. Diğer ekipler neyse ama kendi ekibimdeki insanlar bile değişik bi tavır takındı.

IK sorumu da gördüyseniz bu iş yerinde kimse seni sevmiyor mu diye sorabilirsiniz ama cidden öyle değil bazıları için şehir değiştirdim düğünlerine vs katılabileyim diye. Ki home office'te bu samimiyet yoktur çoğu yerde o yüzden aramızın kötü olduğunu sanmıyorum.

Niye böyle oldu sizce? Yöneticinin gitmesine üzüldükleri için deyip kapatayım mı yoksa kafamda kurmaya devam edeyim mi? :)) Yazan kişilerden biri söyledi çünkü çıkan kişiye üzüldüğümüz için sessizleştik tebrikleyemedim diye ama herkes mi dertlendi bu kadar?

Ben üzerinde durmazdım sonuç olarak yönetici olan sizsiniz artık. Tebrik etmek istemediyselerde önemli değil benim açımdan öncesinde aynı pozisyondaysanız kıskançlık olabilir vs boşverin yeni sayfanıza başladığınızda olan tepkilere bakın. Hayırlı olsun bu arada 😊

Ben üzerinde durmazdım sonuç olarak yönetici olan sizsiniz artık. Tebrik etmek istemediyselerde önemli değil benim açımdan öncesinde aynı pozisyondaysanız kıskançlık olabilir vs boşverin yeni sayfanıza başladığınızda olan tepkilere bakın. Hayırlı olsun bu arada 😊
Biraz fazla takıntılı bi insanım günlerce düşünürüm muhtemelen 😅 Çok teşekkür ederim.
Benim müdürüm de değişse önce kendimi düşünerek "hayırlısı olsun" derdim çünkü ne ile karşılacağımı bilmiyorum. Biraz da yeni kararı sevmedikleri için gibi geldi
Hayırlısı olsun diyen kişiden zaten ben sorumluydum aslında, yani resmiyette onların bi hatası ya da başarısı bana yazılmıyordu ama ilgilenen, hedefleri konusunda yönlendiren bendim. Ama bana da karardan hoşnut olmadıkları izlenimi uyandırdı bu lafları.

Back