S
siluet
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi siluet
aşk acısı kötü arkadaşlar ama terkedilmek daha da acı...1 ay evvel bi atnıdık vasıtasıyla biri ile tanıştırıldım.başka bi şehirde çalışyodu.tanıştık .sonra 2 gün görüştük.o amasyaya gitti.1 hafta sonra izin aldı.3 hafta izni vardı.daha 2.görüşmede elimi tutmak istedi.bu bana önce garip geldi.ama 1-2 kere daha görüştük.ve 4.görüşmede biz anlaşıyoruz uzatmayalım dedi.bende çok erken ne uzatması dedim.zaman ver dedim.ama bu acelede garip geldi bana tabi.öncelri istemeden bi şans vermek ve tanımak için çıkıyodum.bu arada cimriliği vardı.bi kere sinema parasını bana ödetti.ve hızlı yakınlaşıyodu.ben engelliodum .sonra belki 4 yada 5. görüşmede beni öptü.bunu o an engellemedim ama sonra kızdım.oda biraz bozuldu.sonra barştık.ama bu arada akşam dönerken beni eve kadar bile bırakmıodu.bi çiçek almış çok özensizdi.bunları şakayla karışık söledim ona tabi.sonra bana bi kolye aldı.biz bu arada msndede konuşuoduk.bana hep evlilikten-sen benim eşim olcaksın diyo ve benden hoşlandığını sölüodu.bende sonra ondan hoşlanmaya başladım.ve bunu söleyince ona evlenelim seni istemeye gelelim yüzükleri alalım falan dedi.tamam dedim bende.bu sözden 3 gün sonra günübirlik tura gittik.tur parasınıda benden istedi ve kendi paramı kendim verdim.bunlar bende hep soru işareti bıraktı ama hiç üstünde durmadım çünki yavaş yavaş seviyodum onu.geziye gittik.ve gezi dönüşübana acele etmeden birbirimizi tanıyalım dedi.3 gün evvel evlenelim diyen adam aileme gelcekler die söledikten sonra bana bunu sölüyo.bende çok sinirlendim ve kolyeyi verip bi karar ver öle bunu bana ver dedim.çok şaşırdı.sebep olarakta ekonomi ve acele etmizi söledi.bende ben zaten yavaş gidelim demiştim dedim.yetrli yanıt alamayınca bağırdım çağırdım.istersen görüşmeyelim falan dedim ama otobüsten inerken bana düşün dedi.ve bende düşüncem dedi.yani o an ayrılmadık.ama ağzında bi bakla vardı.bunu sana sölemek zor falan diyodu.nese çok uzattım.ertesi sabah bana bi msj atıo.kararım olumsuz,ve kesin,seni zor durumda bıraktığım için özür.bu kolay olmadı.hoşçakal ben amasyaya dönüyorum diyip kaçtı gitti.ailesinede elektrik alamadım demiş.yüz yüze bile konuşamdı benle zor oluyomuş.bende ağzıma geleni yazdım ve msj attım.b.de aradım.anlaşamıyoruz.ilerde kopmaktansa şimdi olsun.dedi.çokk üzüldüm,kırıldım,ve farkettimki sevmişim,ardından ağladım .2.gün oldu ararmı dedim aramadı ve beni msnden silmiş.aileme ve bana çok büyük saygısızlık yaptı.ama kızıyorum kendime böle dengesiz birini neden svdin die.maddiyatçı biri.ailemde ben üzüldükçe üzüldü.ve bana son dakikaya kadar sarıldı öptü.ve gezi bitimine 2saat kala bu düşünceleri açıkladı ve ertesi sabahta msjla terk edildim.bugün bi arkadaş çok bağırıp tepki vermişin gemileri yakmışın.ondan gitmiş dedi şimdi benmi suçluyum sizceeee? bi fikir verin.içimden ona msj atmak gelio seviyorum die ama tersliycek biliorum ve gururmayediremiyorum.offff ne olur bi fikir verinn arkadaşlarrrr