tercihlerim var yardiminiza ihtiyacim var

nrn_elem

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
3
0
6
İzmir
selamlar.
Bu hafta tercihlerim var ayin 18inde bitiyor puanim 321 yani ingilizce ögretmenligi tutmuyor ve bende tercih yapip yapmama konusunda kararsizim. ingiliz dili ve edebiyatimi yoksa almanca ögretmenligi mi secsem diyorum bu konuda yardiminiza ihtiyacim var. Bide benim almancada zorlanma gibi bi sorunum yok cünkü ben almanya dogumluyum ve 12 sene orda yasadim. Yani buna göre cevap verebilir misiniz gercekten yardiminiza cok ihtiyacim var

ingilizce bilen zaten çok insan var ve öğretmenliği olan almancayı seç. almanca öğretmenliğiyle daha fazla iş bulursun. bir de almanca öğretmenliği okurken ingilizce için ek kursa git çift dilin olsun. almanca öğretmenlik olduğu için hem özelde hem devlette öğretmenlik yapabilirsin. ama ingiliz dili edebiyatında ingilizce bilen sıradan biri olacaksın. artık neredeyse herkes ingilizce biliyor. almancan zaten avantajlıymış özel okullarda çok prestijli olursun anadilin olduğu için.

almanca ögretmenliginde pek atama yok diyorlar ama acikcasi bende ingiliz dili ve edebiyatini secmek istemiyorum.Yorumun icin gercekten tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…