• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercihler nasıl yapılıyor?

mine_42

yasemen
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
126
35
623
ben ilk defa kpss sınavına girdim ve daha önce hiç yakından tanıdığım birisi kpss ye girmediği için kpss hakkında pek bişey bilmiyorum

ş,mdi na yapcaz arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla ösym sitesinde personel kadroları hakkında klavuz yayınlayacak ve biz tercih yapcaz araştırdığım kadarıyla bunu anladım

doğru mu anlamışım yalnış yada eksik olan bişey varsa lütfen yardım edim

şimdiden teşekkür

işletme önlisans puan 74

evet ya bu tercihler nasıl oluyo neler yapılıyo
bende ilk kez grdm bu konuda bilgileri olnlar yardımcı olabilir mi

evet arkadaşlar belkiyoruz bilenler bilmeyenlare yardımcı olsn ....

Arkadaşlar 24 ocağa kadar memurluk alımları için ösym nin sitesinde kılavuz yayınlanacak.Orda bölümünüze göre tercih yapabiliceksiniz.Eski senelerin kılavuzlarınada burdan ulaşabilirsiniz.

kadrolar ve pozisyonlarda sayılar var aranan niteliklerle ilgili.bu niteliklere uygun olup olmadığınız aşağıdaki aranan nitelikler bölümünde bulabilirsiniz

arkadaslar eski puanlar yani gecmiş alımların kadroları ve max min puanlarını nitelikleri netten indirin elinizin altında dursun bunlardan bakarak tahmini tercih yapoacaksınız 15 tane tercih hakkınız var hem kendi alanlarınızdan misal 3163 bu işletme kadro kodu yada 3001 herhangi bir meslekyüksek okul bölümlerinden mezun olmak koşuluyla tercih yapacaksınız (ek bilgi6225 bilgisayar sertifikasına sahipolmak 4001de liseliler)alan kodlarınız niteilklerde verilir zaten
atıyorum..........
cumhuriyet üniversitesi memur kadro 1 kişi nitelikler 3163 baktınız bu niteliğe uyuyorsunuz istediğiniz bir sehirse tercih ediyorsunuz
acıktan alımlar genelde sözleşmelidir onlarda yine belirtilir arkadaslar
önce bir kılavuz çıksın zaten hemen kaparsınız olayı bizlerde yardımcı oluruz

bir soruda ben sorucamm benim puanım 68.283 muhasebe önlisans atanma ihtimalim hiç yok da valiliklere ve belediyelere alımlara başvurucam ama başka şehirlere başvurabiliyormuyum yoksa sadece ikametgahım olan şehire mi başvurabiliyorum bilgisi olan varmı bende ilk kez girdim sınava hiçbişi bilmiyorummm

Arkadaşlar 24 ocağa kadar memurluk alımları için ösym nin sitesinde kılavuz yayınlanacak.Orda bölümünüze göre tercih yapabiliceksiniz.Eski senelerin kılavuzlarınada burdan ulaşabilirsiniz.

kadrolar ve pozisyonlarda sayılar var aranan niteliklerle ilgili.bu niteliklere uygun olup olmadığınız aşağıdaki aranan nitelikler bölümünde bulabilirsiniz

ben dediğin gibi kılavuz baktım ama hangi puanla aldıkları yazmıyo puana göre tercih yapılıyo diye biliyodum ama nasıl oluyo yardımcı olunursanz sevinirim

ben dediğin gibi kılavuz baktım ama hangi puanla aldıkları yazmıyo puana göre tercih yapılıyo diye biliyodum ama nasıl oluyo yardımcı olunursanz sevinirim

canım önce kodroya ve niteliklerine göre tercih yapıyorsun ama önceki alımların punanına göre tahmin yapıp tercihte bulunuyorsun

bir soruda ben sorucamm benim puanım 68.283 muhasebe önlisans atanma ihtimalim hiç yok da valiliklere ve belediyelere alımlara başvurucam ama başka şehirlere başvurabiliyormuyum yoksa sadece ikametgahım olan şehire mi başvurabiliyorum bilgisi olan varmı bende ilk kez girdim sınava hiçbişi bilmiyorummm

valiliklere belediyelere başvurcam derken buralara iş başvuru formu doldurmak gibi mi yoksa onların da kpss yada sitelerinde personel alımları mı oluyo

Back