• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercihler hakkında

qhost

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
51
0
36
Bursa
$723incil8680501.jpg

arkadaşlar ben bilgisayar öğrencisiyim fakat ygs 6da ek puanlı olarak bankacılık yazabilir miyim yada hangi bölümleri tavsiye edersiniz. şu anda bankacılık finans sigortacılık çevre müh. Mak.müh istatistik falan tutuo ama sizce nereleri hangi üniversiteleri yazmalıyım?

canım riske atma bence burada sorarak git bir dersaneye orda işin uzamnlarıyla yap sor sorularını

ama ben bu sene dersh gitmedim özel ders aldım o kızda pek bişey bilmio ilgilenmio yani :S

ama ben bu sene dersh gitmedim özel ders aldım o kızda pek bişey bilmio ilgilenmio yani :S

olsun canım dersaneye gitmemiş olsanda git birine sor sorularını elbet ilgilenirler yani o kadar vicdansız olamazlar :)

olsun canım dersaneye gitmemiş olsanda git birine sor sorularını elbet ilgilenirler yani o kadar vicdansız olamazlar :)

sorcam zaten ama benm baktığıma göre makine müh tutuo balıkesirde . bide ygs 6 ek puanlı ile terch de yapabiliyorsam marmara bankacılık tutuo sizce öncelik hangisine yapayım

o ekli puan ile bankacılığa gidemezsin canım, bilgisayar bölümünün gönderdiği bölümlere gidebilirsin, tablo 6a ve 6b ye bakman lazım.

Doğru tercih yap , tüüm dersaneler ilgilenir, tercih için okullarda açık bazı okullar, onlarda yardım edebilir.

Sakın böyle blgi almadan kendine göre tercih yapma. Benden söylemesi

dershaneler ilgilenmio ne yazıkı cnm sıralamanı punını yazıp istediğin bölümleri seçip sonra çıktı alıolar bunlardan yap diyolar :S ygs6 dan ek puanlıcan nie bankacılık seçemiyorum ben ea ya da girdim puanım hesaplanmış

sen sorarsan ilgileniyorlar, ygs 6 ile bankacılık seçebilir miyim desen söylerlerdi .

Senin bölümün bilgisyar. Tablo 6A ve 6B de açıkca belirtiyor, bilgsayar bölümünün ek puan ile seçebileceği bölümler sadece bilgisayar bölümünün üniversite de gönderebileceği bölümler.

O zaman çocuk gelişimi çıkışıklı olup bilgisayar yüksekokul da, yok böyle birşey, bölümün ne ise onun izin verdiği bölümlere geçiş yapablirsin, klavuzu üşenmeden satır satır oku bence.

Hazırcı olmaktan daha iyidir. Daha doğru bilgi alırsın.

sen sorarsan ilgileniyorlar, ygs 6 ile bankacılık seçebilir miyim desen söylerlerdi .

Senin bölümün bilgisyar. Tablo 6A ve 6B de açıkca belirtiyor, bilgsayar bölümünün ek puan ile seçebileceği bölümler sadece bilgisayar bölümünün üniversite de gönderebileceği bölümler.

O zaman çocuk gelişimi çıkışıklı olup bilgisayar yüksekokul da, yok böyle birşey, bölümün ne ise onun izin verdiği bölümlere geçiş yapablirsin, klavuzu üşenmeden satır satır oku bence.

Hazırcı olmaktan daha iyidir. Daha doğru bilgi alırsın.

bugun hocaya sordum sen sayısalcısın nie ygs6 da ek puanlı hesaplandı dedi bnde dedm bu sene hem mat hem fen hemde edebiyat sınavına girdim ben diye ama çok ilginç dedi oda anlamadı. topla 6a 6b yi nerden bulcam ösym nin sitesinde kont ve puanlamalar var

Back