• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tercihler 3ünde son kızlar bu ünileri bilenlerden yardım istiyorum ..

evet şuan tercih listeme aldım mersini ve abantı ..
gaziantep karabük ve m kemal i eledim ..

şuan sadece süleyman demirel ( ısparta) ve trakya (edirne ) yazmalı mıyım bilemiyorum
o ikisi arasında kaldım
arkadasım ısparta kampüsü ölü ve beğenmedim dedi başka bi arkadas da beğendim küüçk biyer ama hoş dedi
ama bana çok uzakta kalıyor (18 saatcik kadar )!
soru işaretleri bu ikisi üzerinde yoğunlaştı artık ..

ki bunları yazmazsam mimarlık elden gidebilir :1: o yüzden çok soruyorum kendime cevap bulamıyorum ..
keşke gidip görebilme imkanım olsaydı :37:

bence yazmak istediğin tüm ünivleri yaz sonra keske yazsaydım deme ..Herkesin kişisel görüşü farklıdır biri beğenir biri beğenmez belki sen o ortamı beğeneceksin sana hoş gelecek orayı güzel kılanda ortamı dışında insanları belki arkadaş çevren anlam kazandıracak ;)) hakkında hayırlısı olsun :)

trakya için
sosyal tesisler spor tesisleri ps,kolojik danısmanlık ve rehberlik yazıyor
sdü için
kütüphane sanatevi medikososyal sosyal tesisler psikolojik danışma birimi halı sahalar tenis kortları mini golf sahası binicilik merkezi

snn sıralaman kaç canım mf3 ve 4

ygs de 19 bindeydim .. matematik sınavında bi sorun yaşadım heyecan yaptım mf3 ve mf4 37 bin geldi .. diş hayallerri kurarken mimarlık için tam sınırdayım yani.. :43:
trakya için
sosyal tesisler spor tesisleri ps,kolojik danısmanlık ve rehberlik yazıyor
sdü için
kütüphane sanatevi medikososyal sosyal tesisler psikolojik danışma birimi halı sahalar tenis kortları mini golf sahası binicilik merkezi
o zaman sdü trakyaya göre biraz daha gelişmiş sanırım sıralamada da öyle .. sdü 36 binle almış trakya 40-41

bence yazmak istediğin tüm ünivleri yaz sonra keske yazsaydım deme ..Herkesin kişisel görüşü farklıdır biri beğenir biri beğenmez belki sen o ortamı beğeneceksin sana hoş gelecek orayı güzel kılanda ortamı dışında insanları belki arkadaş çevren anlam kazandıracak ;)) hakkında hayırlısı olsun :)

tabiki ama bi genel görüş de vardır ya .. sonuçta gidip gelme şansım yok ..
çok acayip stres oluyo öyle

rica ederim :) bir sorun olursa ünv, tercih, bölüm vs yardım etmeye çalışırım geçen sene ben de o yoldan geçtim.

dün yapmış bulunmaktayım tercihleri .. sadece ısparta ve gaziantepi yazdım .. :31:
bakalım beklemedeyim kısmet ..:52:
ortalama kaç gün sonra açıklanır acaba .. :26::26:

ben bişey sorucam ya kendimi çok kötü hissediyorum. off.. sizce 18 bin farkla yazdığınız bi bölümün tutma ihtimali nedir ? biliyorum imkansız :(( iö yazdım ama gelmesini istemiyorum aslında normal okumak istiyorum ama sanırım iö gelecek. kimseyi dertlerimle sıkmak istemezdim ama çok üzgünüm ya kusura bakmayın..

ben bişey sorucam ya kendimi çok kötü hissediyorum. off.. sizce 18 bin farkla yazdığınız bi bölümün tutma ihtimali nedir ? biliyorum imkansız :(( iö yazdım ama gelmesini istemiyorum aslında normal okumak istiyorum ama sanırım iö gelecek. kimseyi dertlerimle sıkmak istemezdim ama çok üzgünüm ya kusura bakmayın..

hangi bölüm ? kaç binle almış ve senin sıralaman nasıl canım ?

bilgisayar müh. canım. karabük üni. 100bin le almış ben 118 bindeyim. yeni açılanları falan yazdım hani diyorlar ya ilk başlara hayallerinizi falan yazın, sonra gelebilecek bölümleri ben de öyle yaptım. iö ler var, hani inşallah gelir diye tahmin ettiğim mesele 127binlerde almış olanlar var ama.. keşke normallerin tutma ihtimali olsaydı diyorum hep.. :( sanırım gerçeklerle yüzleşmek gerek..

bilgisayar müh. canım. karabük üni. 100bin le almış ben 118 bindeyim. yeni açılanları falan yazdım hani diyorlar ya ilk başlara hayallerinizi falan yazın, sonra gelebilecek bölümleri ben de öyle yaptım. iö ler var, hani inşallah gelir diye tahmin ettiğim mesele 127binlerde almış olanlar var ama.. keşke normallerin tutma ihtimali olsaydı diyorum hep.. :( sanırım gerçeklerle yüzleşmek gerek..

canım umarım istediğin yerler gelir ama ben ne desem yalan olur çünkü sen o tercih listene yazdıysan onlardan biri gelecek o yüzden içine sinmeyen biyer asla yazma derim sonuçta 4 sene sen okuyacaksın orayı ..
pişman olmamak için iyice gözden geçir soru işareti filan kalmasın kafanda..
sayısallardan tm alanında yazacaklar da vardır katsayı kalktığı için ama ne oranda değişir bilmiyorum .. sıralama sonuçta kimin ne tercih yaptığını bilmiyoruz .. benim tavsiyem bu yani.. aslında iö daha rahat edersn ama sen bilirsn yani.. şahsi görüşüm bu ..
benim de içimde hep var keşke tam sıralamam tutsa dediğim yada biraz altı tutsa dediğim ama bilemiyoruz işte :31:
sen içini ferah tut iyiyi güzeli çağır ama başka biyer de gelirse üzülmeyeceğin tarzda bi sıralama yap

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ilgilendiğin için, inşallah hakkımda ne hayırlısıysa o gelir diyorum artık.. aslında tercih yapmıyordum ben, bir sene daha beklemeyi düşünüyordum ama babam saolsun fikrimi baya değiştirdi :) şimdi de çok bağlandım :( bilg. zaten çok istediğim bir bölümdü yani. iö leri de başka bölüm okumak istemiyorum o yüzden yazdım, haklısın tabii ki istemediğim bişeyi yazmak iyi değil. tekrardan teşekkür ederim..

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için, inşallah hakkımda ne hayırlısıysa o gelir diyorum artık.. aslında tercih yapmıyordum ben, bir sene daha beklemeyi düşünüyordum ama babam saolsun fikrimi baya değiştirdi :) şimdi de çok bağlandım :( bilg. zaten çok istediğim bir bölümdü yani. iö leri de başka bölüm okumak istemiyorum o yüzden yazdım, haklısın tabii ki istemediğim bişeyi yazmak iyi değil. tekrardan teşekkür ederim..

ben teşekkür ederim canım yardım edemedim çünkü belirsiz bi konu ..
ama iö gelirse üzülme bende çok iö yazdım çünkü tercihler dolsun diye .. :40:

çok da imkansız değil. ben 453le kapatmış bölüme 432 ile girmiştim :))

Back