• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercihiniz ne olurdu? Kızlar bir söyleyin.

Psychopaths

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
5.728
10.315
198
Slm kızlar....

Ben ev almak üzereyim. Aslında aldım kaporasını verdim. Bu hafta tapu alınıcak.

Ama bir mesele var. Karar veremiyorum eşim de bana bıraktı.

Yıllardır ev için para biriktirdik. Hep giriş katta oturduğum için çok zorluk çektim. Hele hele üst kattakilerden. Her pisliği camdan aşağıya atıyorlardı. Bu yüzden arakat olmalıydı evim.

İstanbulluyum doğma büyüme. Evi Çorlu' dan aldım. Merkeze, çocuk parkına ve ilkokula çok yakın. Tam benlik yani.

Asıl soruna gelelim kızlar;
Ben 3. Katı çok beğendim. Her yerden ışık giriyor. Aydınlık ev. İçide çok güzel. Çok ısındım eve. Her neyse. Kv dem bir miktar yardım edince elimizde biraz para kaldı. Aynı binanın sol ve arka tarafına düşen, caddeye bakan 2. Kat için paramızda çıktı.

Binanın ön cephesindeki tüm daireler satılmış. Binanın her katında 4 daire bulunuyor.

Şimdi 2. Kattaki 5.000 daha pahalı ama caddeye bakıyor bir tarafı yani.

3. Katta ki daire de sağ ve arka tarafa bakıyor. Arka taraf boş ama birkaç sene içerisinde bina dikseler manzaram karşı apartman olacak. Gerçi arada biraz mesafe olacak. Dip dibe olmayacak. Yine havadar olur.

2. Kattaki ev 3. Katta olsa hiç düşünmem bile hemen alırım.

Tek sıkıntım 2. Kat olması. Altında daire var şimdilik satılmadı. Yıllardır giriş katta oturduğum için yüksekte istiyorum.

Ne yapsam kızlar. 2 gün sonra ev alınıyor ve halaaa düşünüyorum. Sizce hangisi? Ha bu arada evlerin içi aynı. Belirteyim ev 5 katlı.

Son düzenleme:
Caddeye bakan taraf herzaman daha gürültülü oluyor. Araba sesi yoldan gelen geçenlerin sesi. Arka taraf havadar ise eğer orayı tercih edebilirsin. Maddi olarak olaya bakarsak cadde tarafı daha değerli oluyor nedense. Yatırım amaçlı düşünürsen değer bakımından ön tarafı tercih et. Ama rahatlık açısından mutlaka arka cephe. Balkona askılıda çamaşır astığında caddeden gelip geçenlerin seyretmemesi, her balkona çıktığında birileriyle göz göze gelmemen açısından düşün . ( evim caddeye bakıyor, annemin evi arkaya bakıyor)

2. Kat heleki asansor yoksa.. cocukla filan zor oluyor indir bindir meselesi..

Zemin kat yok. Onu belirtmemişim pardon. Zemin katı üstü bu. 1 mi oluyor o zaman.

Yani altta bir katı var bu evin.

yine alçak olacak o zaman sizin için.
ben de o zaman 3. katı tercih ederdim.
caddenin gürültüsünü yakından duymak istemezdim şahsen.
hayırlı olsun şimdiden eviniz.

yine alçak olacak o zaman sizin için.
ben de o zaman 3. katı tercih ederdim.
caddenin gürültüsünü yakından duymak istemedim şahsen.
hayırlı olsun şimdiden eviniz.
Sağolasın. 10 senedir giriş katta yaşıyorum inanın insanların pisliğinden bıktım. Sanki alt katta hayvan yaşıyor. Herşeylerini atıyorlar. Mutfağımın kapısı var dışarı açılıyor. Hergün süpürsem de yine atıyorlar.

siz istabulda mı yoksa corludamı yaşıyorsunuz ,
birşey daha demeden geçemiyecem öyle yardım edip para veren kv gözünü seveyim .
Ben istanbulluyum. 35 yıllık ;) çorluya gidicem kısmetse. Eşim tek çocuk. Ve sadece annesi var. Annesi de oğlu ev sahibi olsun istiyor.

Benim babam da 4 abimin her birine ev verdi. Hem de sıfır. Biz de genel de ev veriliyor zaten.

Babamdan bana düşen hisseyle de bende oğullarıma alırım inşallah. Ama hissemi almama çok var.

Sağolasın. 10 senedir giriş katta yaşıyorum inanın insanların pisliğinden bıktım. Sanki alt katta hayvan yaşıyor. Herşeylerini atıyorlar. Mutfağımın kapısı var dışarı açılıyor. Hergün süpürsem de yine atıyorlar.

Ara katlarda da durum değişik değil inan
Bizim insanımızın her şeyi camdan atabilitesi var
Gürültü cabası, ara katlarda hem alttan, hem üstten gelen gürültüye maruz kalacaksın
O yüzden en üst kat olmadıkça hiç farkı yok

Ara katlarda da durum değişik değil inan
Bizim insanımızın her şeyi camdan atabilitesi var
Gürültü cabası, ara katlarda hem alttan, hem üstten gelen gürültüye maruz kalacaksın
O yüzden en üst kat olmadıkça hiç farkı yok
Aslında en üst katta var satılık ama kimse önermiyor en üst katı. Özellikle babam. Kendisi inşaat sektöründeydi.

Aslında en üst katta var satılık ama kimse önermiyor en üst katı. Özellikle babam. Kendisi inşaat sektöründeydi.

en ust kat almayin sakin. Tavan belli sure sonra akabilir. Ayrica satarken de en ust katlarin satis fiyati daha dusuktur. İdeal olan bence en ustun bir alti. Ama dedigim gibi cepheye dikkat edin!!!

Back
X