• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercih konusunda yardım..

BlackDreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
47
18
88
Arkadaşlar benim sıralamalarım böyle
ts1 29715
ts2 27749

2 sorum olacak
-Sosyal Bilgiler Öğretmenliğini mi tercih edeyim Türkiye içinde yoksa Kıbrıs Tam Burslu Türkçe / Türk Dili Edebiyatı Öğretmenliği mi?
-Bir de Başkent ÜniVersitesi Tam Burslu 40000 le kapatmış ama hazırlık sınıfında geçilmezse bursu kesiyormuş. Korkuttu beni çok mu zor olur hazırlık sınıfı çok iyi değil ingilizcem düz lise mezunuyum.
Dipnot olarak da ekliyim ben iktisat 2. sınıftan terkim. Yani bu sene girdiğim üniversiteyi bitirmeliyim.
Lütfen yardımcı olun (:

Arkadaşlar benim sıralamalarım böyle
ts1 29715
ts2 27749

2 sorum olacak
-Sosyal Bilgiler Öğretmenliğini mi tercih edeyim Türkiye içinde yoksa Kıbrıs Tam Burslu Türkçe / Türk Dili Edebiyatı Öğretmenliği mi?
-Bir de Başkent ÜniVersitesi Tam Burslu 40000 le kapatmış ama hazırlık sınıfında geçilmezse bursu kesiyormuş. Korkuttu beni çok mu zor olur hazırlık sınıfı çok iyi değil ingilizcem düz lise mezunuyum.
Dipnot olarak da ekliyim ben iktisat 2. sınıftan terkim. Yani bu sene girdiğim üniversiteyi bitirmeliyim.
Lütfen yardımcı olun (:

canım her okulu bilemem de ben de üniversitemde hazırlık sınıfı okudum, bence eğer düzenli çalışırsan yapamayacağın bir şey olmaz, çok zor değildir yani, ben anadolu lisesi çıkışlıyım ama yine de ingilizcem pek iyi değildi..düz liseden gelen arkadaşlarım da vardı onlar da çok zorlanmadılar, önemli olan nasıl çalıştığın :)

ve sosyal bilgiler mi sana daha cazip geliyor yoksa diğeri mi, bu biraz da ilgi alanı :)

Back