- 13 Temmuz 2018
- 271
- 479
- 53
- Konu Sahibi yazabombagibigiriyorum
-
Bir kaç sene önce babamı kaybetmemle ilgili olabileceğini söyledi. Duygularınızı tam olarak tanımlayamıyorsunuz su anda şimdilik devam edelim dedi.terapistiniz düşündüğünüz kadar iyi değilmiş sanırım.
eğer konuştuğunuz ona aşık olmanız/ondan hoşlanmamız ise sizi başka bir meslektaşına yönlendirmesi daha doğru olacaktı sanırım.
Bir kaç sene önce babamı kaybetmemle ilgili olabileceğini söyledi. Duygularınızı tam olarak tanımlayamıyorsunuz su anda şimdilik devam edelim dedi.
Teşekkür ederim.herkesin kendi tercihi.
ben söylememeyi ve başka bir terapist ile devam etmeyi tercih ederdim.
siz böylesini tercih etmişsiniz.
geçmiş olsun.
Bence onun size isi gereği sevecen yaklaşmasından dolayı kafanız karışısmis sonuçta karşınızda sizi anlayan bir insan varMerhaba hanımlar. Ben bir ayrılık sonrası terapiye gitmeye başladım. Terapistim mesleğinde kusursuz. Hastalarının hepsine karşı çok ilgili tahmin edebiliyorum. Ama beni bu tutarlı ve empatik yaklaşımı çok etkiledi. Benim başıma kötü bişey gelmişti, o durumda benim de kızım var dedi, babacan yaklaştı. Orda evli olduğunu öğrendim. Kesinlikle evli birisiyle bir ilişki düşünmüyorum. Zaten terapist olması da uygun değil ve o öyle ahlaksız biri değil zaten. Ama ben sürekli onu düşünüyorum. Onların meslektaşlarıyla toplantıları oluyormuş, bir kere beni ona çağırmıştı kendi uzmanlığımla ilgili bişey anlatmam için. Kabul etmedim bu durumdan dolayı. İnanın hiç ona yaklaşmak gibi bir derdim yok lütfen yanlış anlamayın, evliliğe çok saygılıyım. En çok da bu yüzden benim içimi kemiriyor bu durum. Artık obsesyon gibi bir semptom mu oldu anlamadım. Konuşamıyorum da evli birine böyle bişey demem beklentim var gibi anlaşılabilir. Ama daha iyi bir terapist yok, terapiyi de bırakamıyorum yine başa dönmekten korkuyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Bugün en önemli faktör bu olabilir diye konuştuk. Cunku dışarıya çok kapalıyım uzun suredir kimseyle bir şey paylaşmıyorum.Bence onun size isi gereği sevecen yaklaşmasından dolayı kafanız karışısmis sonuçta karşınızda sizi anlayan bir insan var
Bir kaç sene önce babamı kaybetmemle ilgili olabileceğini söyledi. Duygularınızı tam olarak tanımlayamıyorsunuz su anda şimdilik devam edelim dedi.
Boslukta oldugunuz icin yer doldurmus canim bence terapistini degistir ve herseyden once kendini affet.Nefret ettigin insanlari affet cok rahatliycaksin.Merhaba hanımlar. Ben bir ayrılık sonrası terapiye gitmeye başladım. Terapistim mesleğinde kusursuz. Hastalarının hepsine karşı çok ilgili tahmin edebiliyorum. Ama beni bu tutarlı ve empatik yaklaşımı çok etkiledi. Benim başıma kötü bişey gelmişti, o durumda benim de kızım var dedi, babacan yaklaştı. Orda evli olduğunu öğrendim. Kesinlikle evli birisiyle bir ilişki düşünmüyorum. Zaten terapist olması da uygun değil ve o öyle ahlaksız biri değil zaten. Ama ben sürekli onu düşünüyorum. Onların meslektaşlarıyla toplantıları oluyormuş, bir kere beni ona çağırmıştı kendi uzmanlığımla ilgili bişey anlatmam için. Kabul etmedim bu durumdan dolayı. İnanın hiç ona yaklaşmak gibi bir derdim yok lütfen yanlış anlamayın, evliliğe çok saygılıyım. En çok da bu yüzden benim içimi kemiriyor bu durum. Artık obsesyon gibi bir semptom mu oldu anlamadım. Konuşamıyorum da evli birine böyle bişey demem beklentim var gibi anlaşılabilir. Ama daha iyi bir terapist yok, terapiyi de bırakamıyorum yine başa dönmekten korkuyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Bende sizin gibiyim çevremde doğru düzgün konuşabileceğim insan yok sizi gayet iyi anlıyorum yanı bence çevre edinmeye bakın çünkü tek psikoloğa gitmekle cozum olmuyor inaninBugün en önemli faktör bu olabilir diye konuştuk. Cunku dışarıya çok kapalıyım uzun suredir kimseyle bir şey paylaşmıyorum.
Evli adam da yani öyle bir sicil kaydım yok terapistim de her şeyimi biliyor zaten o beni yanlış anlamadı ya yeter. Sizin değerli görüşleriniz icin de cok teşekkür ederim. Aynen öyle konuştuk gerekirse başkasını önerecek bana süreç sekteye uğrarsa.Demiştim babanla ilgili olabilir diye.
Gayet normal tepki vermiş, eğer zamanla bunu aşmana yardımcı olabilirse ve sen bu hisleri çözersen devam etmenizde sakınca yok.
Ayrıca aferin kendisine, sana sarkıntılık falan yapmamış, yapmaması da gerekir zaten.
Eğer bu hislerin çözülmez ve terapinin gidişatına hasar verecek olursa terapistin, değiştirmeyi önerebilir.
Onun haricinde, bu günlük hayat değil, terapi ortamı.
Değiştir de değiştir diye tutturanlara katılmıyorum, terapi kurallarını bilmiyorlar.
BDVnin hassas noktası da evli adam olunca bu kadar topa tutuldun.
Umarım hislerini ve babanın kaybıyla olan sıkıntıyı çözersiniz ve faydalı bir şekilde el sıkışırsınız terapistinle.
Bugünden başladım bi kız arkadaşımda kalmaya karar verdim uzun zamandan sonra :)Bende sizin gibiyim çevremde doğru düzgün konuşabileceğim insan yok sizi gayet iyi anlıyorum yanı bence çevre edinmeye bakın çünkü tek psikoloğa gitmekle cozum olmuyor inanin
Affetmek gerçekten çok iyi geliyor. Bugün bana hakaret edenleri bile affettim sinirlenmedim :)Boslukta oldugunuz icin yer doldurmus canim bence terapistini degistir ve herseyden once kendini affet.Nefret ettigin insanlari affet cok rahatliycaksin.
Bende affedebilsrm keşkeAffetmek gerçekten çok iyi geliyor. Bugün bana hakaret edenleri bile affettim sinirlenmedim :)
Öfkenin en çok sana zararı olduğunu farkettiğin an affedebiliyorsunBende affedebilsrm keşke
İçim bazen öyle doluyor ki birde o zaman bana çektirenler şimdi yüzüme gülüyor hiç bir sey olmamış gibi belki bende de hata vardır bilemiyorumÖfkenin en çok sana zararı olduğunu farkettiğin an affedebiliyorsun
terapistiniz düşündüğünüz kadar iyi değilmiş
eğer konuştuğunuz ona aşık olmanız/ondan hoşlanmamız ise sizi başka bir meslektaşına yönlendirmesi daha doğru olacaktı sanırım.
Demiştim babanla ilgili olabilir diye.
Gayet normal tepki vermiş, eğer zamanla bunu aşmana yardımcı olabilirse ve sen bu hisleri çözersen devam etmenizde sakınca yok.
Ayrıca aferin kendisine, sana sarkıntılık falan yapmamış, yapmaması da gerekir zaten.
Eğer bu hislerin çözülmez ve terapinin gidişatına hasar verecek olursa terapistin, değiştirmeyi önerebilir.
Onun haricinde, bu günlük hayat değil, terapi ortamı.
Değiştir de değiştir diye tutturanlara katılmıyorum, terapi kurallarını bilmiyorlar.
BDVnin hassas noktası da evli adam olunca bu kadar topa tutuldun.
Umarım hislerini ve babanın kaybıyla olan sıkıntıyı çözersiniz ve faydalı bir şekilde el sıkışırsınız terapistinle.
Terapi ortamı koşulsuz kabulü gerektirir.
Danışan kendisine veya başkasına zarar verme niyetinde değilse veya terapist danışana zararı olduğunu düşünmüyorsa koşulsuz kabulü gerektirir.
Affedersiniz ama sanıyor musunuz ki her terapiye gelen günlük mevzuları konuşuyor.
Karşınıza gelip sizin "ahlaksızlık" olarak adlandıracağınız şeyleri anlatıyor insanlar, ne diyeceksiniz o zaman, "canım çok ahlaksızsın ben seninle çalışamam" mı?
Terapist yargıç değildir, hakim hiç değildir.
Bir de insanlar ne güzel asıp kesmiş konu sahibini de terapisti de yani bilmeden, bravo
Allaha havale et izlemesi cok zevkli oluyor :)Affetmek gerçekten çok iyi geliyor. Bugün bana hakaret edenleri bile affettim sinirlenmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?