Terapistime aşık oldum

Bir kaç sene önce babamı kaybetmemle ilgili olabileceğini söyledi. Duygularınızı tam olarak tanımlayamıyorsunuz su anda şimdilik devam edelim dedi.

Bir kaç sene önce babamı kaybetmemle ilgili olabileceğini söyledi. Duygularınızı tam olarak tanımlayamıyorsunuz su anda şimdilik devam edelim dedi.

herkesin kendi tercihi.
ben söylememeyi ve başka bir terapist ile devam etmeyi tercih ederdim.
siz böylesini tercih etmişsiniz.
geçmiş olsun.

Bence onun size isi gereği sevecen yaklaşmasından dolayı kafanız karışısmis sonuçta karşınızda sizi anlayan bir insan var

Demiştim babanla ilgili olabilir diye.
Gayet normal tepki vermiş, eğer zamanla bunu aşmana yardımcı olabilirse ve sen bu hisleri çözersen devam etmenizde sakınca yok.
Ayrıca aferin kendisine, sana sarkıntılık falan yapmamış, yapmaması da gerekir zaten.
Eğer bu hislerin çözülmez ve terapinin gidişatına hasar verecek olursa terapistin, değiştirmeyi önerebilir.
Onun haricinde, bu günlük hayat değil, terapi ortamı.
Değiştir de değiştir diye tutturanlara katılmıyorum, terapi kurallarını bilmiyorlar.
BDVnin hassas noktası da evli adam olunca bu kadar topa tutuldun.
Umarım hislerini ve babanın kaybıyla olan sıkıntıyı çözersiniz ve faydalı bir şekilde el sıkışırsınız terapistinle.

Boslukta oldugunuz icin yer doldurmus canim bence terapistini degistir ve herseyden once kendini affet.Nefret ettigin insanlari affet cok rahatliycaksin.

Terapi ortamı koşulsuz kabulü gerektirir.
Danışan kendisine veya başkasına zarar verme niyetinde değilse veya terapist danışana zararı olduğunu düşünmüyorsa koşulsuz kabulü gerektirir.
Affedersiniz ama sanıyor musunuz ki her terapiye gelen günlük mevzuları konuşuyor.
Karşınıza gelip sizin "ahlaksızlık" olarak adlandıracağınız şeyleri anlatıyor insanlar, ne diyeceksiniz o zaman, "canım çok ahlaksızsın ben seninle çalışamam" mı?
Terapist yargıç değildir, hakim hiç değildir.
Bir de insanlar ne güzel asıp kesmiş konu sahibini de terapisti de yani bilmeden, bravo

Bugün en önemli faktör bu olabilir diye konuştuk. Cunku dışarıya çok kapalıyım uzun suredir kimseyle bir şey paylaşmıyorum.
Bende sizin gibiyim çevremde doğru düzgün konuşabileceğim insan yok sizi gayet iyi anlıyorum yanı bence çevre edinmeye bakın çünkü tek psikoloğa gitmekle cozum olmuyor inanin

Evli adam da yani öyle bir sicil kaydım yok terapistim de her şeyimi biliyor zaten o beni yanlış anlamadı ya yeter. Sizin değerli görüşleriniz icin de cok teşekkür ederim. Aynen öyle konuştuk gerekirse başkasını önerecek bana süreç sekteye uğrarsa.

O bir terapist olduğu için sizi çok iyi anlıyor, düşüncelerinize değer veriyor . Normalde size bu şekilde yaklaşmazdı. Uzaklaşmasını bence

ben de değiştirmeyi tercih ederdim dedim ama adamla ilgili değil
terapi ortamında kendimi rahat hissetmem gerekir. ve böyle bir his bana yük olurdu.
bu hissi itiraf etmem ise utangaçlık getirirdi.
adam istediği kadar profesyonel olsun, ben değilim

Bu terapi işlerinden hiç anlamam ama bence konudaki en uygun yorumlar sizinki.
Bizim milletimizin herb.kologlarla dolu oldugunu unutmamak lazım,herkes herşeyi çok bildiği için fütursuzca yazıp çiziyor.
Aslında ben bu tarz konuların buraya pek açılmaması taraftarıyım, direk adamın/kadının medeni haline göre saçma empatiler kurulup insanlar haksızca yargılanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…