Ter önlemekte REXONA mı...NIVEA mı.... bakın kızlar....

nivea benim seçimim.çok hoş bir koku yanında besleyici bir yanı da var ve terlesen bie mis gibi kokmaya devam edyorsun.

Bence de dove limon otu ve greyfurt özütlü cok güzel hem deodorant hem roll on olarak. Ama bide chanson d'eau deo var duydunuzmu bilmiyorum cok hoş bi kokuu kullanan varmı ben almayı dusunuyorum suan dove kullanıyorum. Rexona önermiyorum bambuyu kullanmıstım cok eksi kokutuyor. Rexona kullanıcaksanız en iyisi intense mor bir sisesi var.

nivea da rexona da güzel. teri hiç biri önlemiyor. ama bunları sürünce koku olayı hiç yok. bir gün sürmesem kendimi eksik hissediyorum. zararlı diyrolar ama napalım kendimi böyle rahat hissediyorum

Kesinlikle Rexona, yıllardır kullanırım bir kere terlediğimi bilmem onun sayesinde, 1 gün kullanmasam koltukaltlarım hemen ıslanır, üstelik 24 saat koruma derken sloganlarında çok da haklılar, cidden saatler boyu koruma sağlıyor!

nivea da rexona da güzel. teri hiç biri önlemiyor. ama bunları sürünce koku olayı hiç yok. bir gün sürmesem kendimi eksik hissediyorum. zararlı diyrolar ama napalım kendimi böyle rahat hissediyorum

cnm doğal deodorant başlığını oku...
karbonatlı su yapıp sürüyosun terlemen doğal olarak devam ediyor ama koku yok..karbonatın bakteri yoketme özelliği varmış yeni öğrendim..ben 1-2 aydır başladım kullanıyorum çokda memnunum deodorantı artık keyfi kullanıyorum onun dışında ihtiyacım kalmadı :dance:

ISANA Med roll on u tavsiye ederim... Ayrıca aşırı terlediğinizi ve koku oluştuğunu düşünüyorsanız eczanelerde medikal amaçlı üretilenler var hem harika kokuyorlar hemde çok etkililer...

kesinlikle adidas! devamlı kullanınca banyodan sonra bile etkisi sürüyor. spor yaparken bile koltuk altım terlemiyor. nivea rexone lady speed stick 8x4 fa vb. her şeyi denedim ve adidas diyorum! üstelik çabuk kuruyor ve kıyafetlerimin koltuk altını bozmuyor.
renkli kapaklı beyaz ambalajda, fiyatı rexone nivea vb. roll onlarla aynı. birçok değişik kokusu var bende pembe kapaklı olanı var. erkek için olanları da var.

ben de kk da okudum adidas ı herkes sarı kapaklısını kullanıyormuş çok memnunmuş ben bulamayıp pembesini almıştım. 4-5 tl verip deneyin ne kaybedersiniz?

ŞİDDETLE rexonnna şu rolonlar varya okadr guzelki sürünce parfum gibi kokuolar
ve çok kalıcı onu suruorum gun boyu koku falan yok

Ben rexona'dan hiç memnun değilim. Sıktıktan 2-3 saat sonra ter kokmaya başlıyorum. Ama nivea double effect çok güzel bir ürün. Onu almanı tavsiye ederim..

Kesinlikle nivea pudralı deodorantı.Bende rexsonadan memnun kalmadım nivea yı sabah çıkmadan sıkıyorum terlesem bile asla kokmuyorum tavsiye ederim

Niveanın terlemeyi önlediği yada ter kokusunu önlediği falan yok kişiden kişiye değişir belki ama bende hiç etkili olmadı :100: rexona yada dove derim ben :112:

Hicbir roll on ya da deodorant teri onlemez,sadece kokuyu onler.
Rexona benim kokmami onlemedi.
Yillardir nivea kullanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…