Ter önlemekte REXONA mı...NIVEA mı.... bakın kızlar....

ben rexona roll-on yeşil ambalaj bamboo olanı kullanıorum şuan ve çookk memnunum hafif kokuyo ve hiç terletmio benden tavsiye yani...

nivea rexonaya bakarak daha güzel kokar
ama kesinlikle rexona kadar etkili baska bir deodorant yoktur o fiyat araliginda

ikisi de ter önlemede çok yetersiz ama nivea pearl beauty nin kokusu supeeerr

ben çok terleyen bırı olarak size dove mavı kapaklı , sabunumsu olanı tavsiye ederim. etkili olduğundan koku diye bırşey olmuyor terleyince.yerimseniben

nivea pearl beauty bende bunu kullanıyorum çok güzel kokuyor

ben çok terleyen bırı olarak size dove mavı kapaklı , sabunumsu olanı tavsiye ederim. etkili olduğundan koku diye bırşey olmuyor terleyince.yerimseniben

Eda'ya katılıyorum:) Kesinlikle dove.7-8 yıldır kullanıyorum dove'u 12 yaşımdan beri.Ve inanın bana 1 gün ter koktuğumu bilmem o kadar senedir=)))) mavi kapaklı konusunda bilemiyorum o sade kokulu.Ben şu sıra yeil kapaklı salatalık özlüsünü kullanıyorum salatalık gibi değilde böyle tatlı kokuyorrr=))) çok sürmeyin yalnız t-shirtleriniz beyazlamasın.1 gün sürmeyi unutsam,2 gün boyunca ter kokmamı önlüyor:))) Roll-on lar çok ıslak:/ Bu benim ki mum gibi=)

kesinlikle dove mum.. mavi kapaklı klasik olan..hiç ter kokutmuyor..salatalık olanınıda denemiştim ama memnun kalmadım..

tek sorun hepsinde olduğu gibi kıyafetlerde beyazlık oluşması..

kesinlikle dove mum.. mavi kapaklı klasik olan..hiç ter kokutmuyor..salatalık olanınıda denemiştim ama memnun kalmadım..

tek sorun hepsinde olduğu gibi kıyafetlerde beyazlık oluşması..

rexona teens de kullandım pek bana göre değil ama haklısın dove stick olan başarılı ondan memnundum hiç ter kokmuyosun

rexonayı denemedim ama dove un klasik sabun kokulusunu, nivea pearl ve calm and care.. üçünü de çok beğendim, şu an calm and care kullanıyorum..

Ben Rexona kullanıyorum ama sırf hafif bir kokusu olduğundan çünkü bugüne kadar ter kokusunu kesen deodorant diye birşey görmedim ve inanmıyorum da..Yalnızca ter kokusunu kendi kokularıyla kamufle ediyorlar..O yüzden ben seçim yaparken sadece kokusuna bakıyorum yoksa bir deodorant kullanacağım terlemeyi şıp diye kesicek diye birşey yok..Böyle bir durum yaşayanı da görmedim bugüne kadar ne yalan söyleyeyim...

nivea en iyisi bence ve çok hoş kalıcı besleyici deodartları var benim tek geçtiğim deodart markası niveadır kızlar deneyin pişman olmazsınız koltukaltlarını yumuşacık ve pürüzsüz yapıyor.

kızlaaar ter kokusuna karbonatlı suuuu..başkada bişey değil.. hem doğal sağlıklı hemde misss... doğal deodorant başlığındaydı sanırım tarif edilen konu...bakın mutlaka..ben 2 hafta oldu sanırım bıraktım deo ve stick kullanmayı bunu sürüyorum bide normal parfümümü sürüp çıkıyorum..akşam geldiğimde ne koltuk altımda ne çamaşırımda hiç koku olmuyo şükürler olsunnnn..

Bende yıllardır Rexona kullanırım. Pudrasız ve sprey olanından. Hep Musk olanını kullanıyordum. Şimdi Fresh i kullanıyorum. Kokusu da güzel. Pudrasız olduğu için terlemeyi engellemiyor ama ter kokusunu engelliyor. Benim için önemli olan da bu bayanssulusmile

dove çok iyi bende çok memnunum greyfurt ve limon otu içerikli olanı kullanıyorum hiç ter kokutmuyor ve çok rahat hissediyorum gün boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…