E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BenDenizYildizi
kızlar karbonatı denedim bendede kaşıntı yaptı nenen acaaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar karbonatı denedim bendede kaşıntı yaptı nenen acaaba?
Arkadaşlar bende ne yaptıysan ter kokusuna çözüm bulamadım deodorantlar da çok etkili olmuyor özellikle yazın.bir komşumuz önerdi banyodan sonra koltuk altına az miktarda karbonat sür hiç ter kokmuyorsun diye.Denedim gerçektende hiç kokmuyor terliyorsunuz ama koku yok.Bunu herkese söyledim herkeste çok memnun sizlerede yazıyım dedim.Bir zararı varmıdır bilmiyorum ama şu ter kokusunu kaldırdıya ben hergün kullanıyorum artık bir kere deneyin derim ben
dun anneme bahsettık kokuya çözum buldukk diye..karbonat! dedık..aaa benım genc kızlıgımdada yapılırdı dedi....be kadın şimdiye kada nıe kızını kokulu kokulu dolaştırdın=) herhangı bı etkısı oldugunu sanmıyorum ben ya..tıbbı acıdan yanı..enişte doktor sorduk ama ben bılmen dedı..kimyacı ya falan sormalı bıde aslında...ama dogal bır yontem ...benm için sorun yoktur..çok memnun ve coookk MUTLUUUYUMMMMM!!! artık kokuyorum dıe oturup aglamaya baslııcagım bı dönemdi=)