pepper,teresonu gece yatmadan önce sürüyorsun,sabah kalktığında yıkıyorsun,birde kesinlikle kılları kökten aldığın ilk gün hatta ikinci günde sürmemelisin,çok yakar ve şiddetli kaşıntıya sebep olur,kıllar uzadığında terlemenin artması mümkündür,çünki kıllar zaten ter ifrazatında önemli rol alıyor.
aleminyum tuzlarının fazla kullanılması durumunda zararları olduğu söyleniyor ama net bilimsel bir çalışmada yok,günlük alım miktarı 30 gramı geçmemeli deniliyor ,zaten senin kullandığın teresondaki aliminyum miktarı 12 gr civarı,100 ml lik solüsyonda%12 civarında kullanılmıştır yani,içerisindeki alkol ve aleminyum tuzları cildi kurutur,bölgeyi susuz bırakır,aleminmuyum gözenekleri bloke etmesi dışında böyle kurutucu etkiside vardır.
hergün kullanmak yerine,diyelimki terlemeniz 5 gün sonunda tamamen kesildi,bir daha yeni terleme olana kadar kullanmayın bence,ben 2 gün kullanıyorum uzun süre terlemiyorum,dneyerek keşkedebiliyorsunuz bunu.
ha çok çok sağlıklı buluyormuyum,tabiki hayır,sonuçta vücut aleminyum tuzlarını kolay kolay dışarı atamıyor,bünyesinde uzun süre tutuyor.
bitkisel antiperspirant etkili birşeyler kullanmayı tercih ederim ..
ama piyasada aleminyum şuan en etkili olanı antiperspirant olarak.