• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan tepsimi yastıkmı acil yardım kızlar lütfen

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

asyaelif

♥˙·٠•●♥ &#
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
810
1
96
38
İstanbul
4 temmuzta nişanım var ama hala kararsızım yastıkmı alsam tepsimi yoksa kendimmi yapsam nişanlığımı kırmızı aldım kırmızı yastık alayım diye düşünüyorum sizce kıslar lütfen yardım edin fikirlerinize ihtiyaçım vardelikafaduldendelikafaduldena.s.

bende önce tepsi düşünüodum ama yastıkları görünce değişti fikrim.
yastık alcam yüzükleri yastıkta.
dier takılarıda tepsiye koycam.
nasıl fikir?

canım yaa aslında haklısın ölede olabilir 2 çeşit ama tek yastık alıp iğnelerine üstünemi batırsak acaba :)

bende yastık yapıyorum görmüşssündür belki canım... tepsi sözümde kullandım .. nişanda yastık yapıyorum...

bende yastık yapıyorum görmüşssündür belki canım... tepsi sözümde kullandım .. nişanda yastık yapıyorum...

benimde sözümde tepsiydi canım gümüş rengi nişanımda yastık istiyorum işte hem iğneler hemde yüzükler için senin yastığın nasıl canım

snv11650r.jpg

bitmemeiş hali biraz parlaklık katacağım ... daha var yaniii

benimde haftaya ben napim hiç böle detayı düşünmemiştim:))

ama nişanda nikah şekeri gibi ufak hatıra kalcak bişiler düşünüyorum:))

canım eğer sözünde tepsi kullandınsa yastık farklı olur biz söz yüzüğü takmadığımız içn sözde tepsi yapmadım hep hayalımde gümüş tepsi vardı. kurdelelerle süslü bende tepsi yaptım. ama sen tepsi kullanmışsın fikir sorarsan değişiklik yap yastık olsun derim.kızlar bende bişey sorucam şimdi takı takılırsa ben nereye koyucam elbiseme taksınlar istemiyorum çantama mı koydursam acaba o da sanki gelin saklıyo altınları gibi olcak:):)

ben yastığımı kendim yapmıştım canım diğer takılarıda üstüme taktılar malesef kendin yaparsan daha az maliyetle kurtarırsın işi bu benim yastığım
cansu112.jpg

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun ..değişik olsun ,güzel olsun, senelerce vitrinimde saklayayım ,nişan takılarını da üzerine koyabileyim derseniz nacizane fikrim gümüş tel kırma işlemeli tepsi...

tepsiye pahalı derseniz istediğiniz renk tüle , istediğiniz şekil model, çiçek işletip yastığa geçirtebilirsiniz.. bu arada kına yapılacaksa tel kırma kına örtülerine bir bakın derim çook güzeller keşke benim evlendiğim zaman tel kırmadan haberim olsaydı:))))

canım eğer sözünde tepsi kullandınsa yastık farklı olur biz söz yüzüğü takmadığımız içn sözde tepsi yapmadım hep hayalımde gümüş tepsi vardı. kurdelelerle süslü bende tepsi yaptım. ama sen tepsi kullanmışsın fikir sorarsan değişiklik yap yastık olsun derim.kızlar bende bişey sorucam şimdi takı takılırsa ben nereye koyucam elbiseme taksınlar istemiyorum çantama mı koydursam acaba o da sanki gelin saklıyo altınları gibi olcak:):)

canım teşekkürler fikrin için süslü bi sepet yapabilirsin takılar için hem çantadan daha iyi olur gibi benim fikrim mutluluklar....

ben yastığımı kendim yapmıştım canım diğer takılarıda üstüme taktılar malesef kendin yaparsan daha az maliyetle kurtarırsın işi bu benim yastığım
cansu112.jpg

canım çok hoş olmuş güzel hem sade tam benlik nasıl yaptın veya yaptırdın ne renkti nişanlığın :D

tepsiye pahalı derseniz istediğiniz renk tüle , istediğiniz şekil model, çiçek işletip yastığa geçirtebilirsiniz.. bu arada kına yapılacaksa tel kırma kına örtülerine bir bakın derim çook güzeller keşke benim evlendiğim zaman tel kırmadan haberim olsaydı:))))

canım yastık daha iyi olacak gibi sözümde gümüş tepsi kullanmıştım o var yani de tel kırma nası oluyoo

ben nısanımda yastık yapmıstım çok guzel olmustu .. kendım yaptım birebire :)) ascık netten kopya cektık tabıı..
bende bulursam koyayım sana fıkır olsun tatlım a.s.
ancak benım hiç aklıma gelmedi tek cekmek oyuzden foto yakınlastırıp oyle koyacagım

canım çok hoş olmuş güzel hem sade tam benlik nasıl yaptın veya yaptırdın ne renkti nişanlığın :D

nişan elbidem de çok açık krem rengiydi göğüs altından yeşil kurdelesi vardı nişanlımında gömleği çok açık krem rengiydi kravatı yeşildi cnm
annemle beraber yaptık tasarım bana ait dikiş anneciğimeee
yastık için istediğin ölçüde kumaşı kes ve dik içini elyafla doldur ortasına taş kenarlarına tüy dikildi işte bu kadar kolay kuzucum:teytey:

Back