• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tepkisi ne olur sizce?

Baban sakin bir adamsa buyuk ihtimalle yasin kucuk, okul bitsin ondan sonra diyecektir.
Belki soz kesmenize izin verebilir ama evlilik zannetmiyorum.
Erkek arkadasinin okulu bitirip is kurmasi lazim
Evllilik cok kolay bir sey degil tatlim uzun uzun dusunulmesi gerek
Sen bir okula basla kararini bir kez daha gozden gecir bence.
Bende okul biter bitmez 21imde evlendim.
Simdi ne acelem vardiki sanki diyorum.
Sadece sevgiyle alakasi yok evliligin sorumluluk cok buyuk
Tabi yinede sen bilirsin

Söz istiyouz hemen evlilik olmaz çalışcakmıyım okucakmıyım evemi bakıcam.
Keşke 21inde okulm bitsede1 sene 2 sene beklesem 24yasında okulum bitiyo ozamana kadar zaten calışılıcak okurken
nasıl anlatıcam ne yapıcam bilmiyorum babamın sevgilinin S'harfinden haberi yok.
Babam sakin ama kızdımı tam kızar vurması hiç olmadı ama bir laf der gururunu acayip kırar gidersin ağlarsın.
Ben hayatı çok uzun görmüyorum gözümü acıp kapayana kadar zaten 18 senem gecmiş tüm sevdiklerim yanımda olsun istiyorum

anladım tatlım
peki annen ne diyor bu işe
Annen azıcık yoklasın babanı
Duruma göre olmadı açıklarsın
Böyle biri var ciddi düşünüyoruz diye
Zaten babalar ciddi konularda ağır tepki vereceklerini sanmıyorum
Adını koyalım istiyorsun anladığım kadarıyla
Bananda sözü makul görecektir eminim.

Şöyle yaza yakın zamanlarda söylemeyi düşünüyorum şimd daha erken ya kötü tepki verirse 1yılımı zehir etmeye gerek yok sanki
annemmi dese ben mi desem hangisi daha iyi olur sizce?

Bendece biraz zaman geçsin
Tabi bu babanla arandaki diyologa bağlı
Ben babama böyle şeyler hiç söyleyemedim
Annem söylerdi hep
Ama senin aran iyiyse senin söylemen daha güzel olur
Annen durum yoklaması yapar önce pat diye söylemezde ağzını arar
Sende duruma göre konuşursun

Yani babama karşı dilediğimi söylerm kızarımda severimde saygı cercevesinde hani artık büyük bi birey olduğumun farkında önceden hiç demezdi smdi elimde telefon görünce hayırıdr elinden telefon düşmüyo demeye başladı anlıyomu anlamıyomu bilmiyorum başkasındanda duysun istemıyorum annem cnku patavatsız bi kadından duymustu kızını gördük yanında bi erkekle tarzında bişey babamda böyle olsun istemiyorum geri teper diye korkuyorum biliyorm kolay olmıcak illaki karşı çıkıcaklar ayy bilemedim dilim tutuldu sanki şimdiden çok heycan yapıyorum 1yılda anca kendimi hazırlarım benim derdim evlenmek değil sevdiğim insanlar yanımda olsun bi müddet böyle avunurum keşke pat diye anlatabilsem :/

canım babana söylemeden önce ve bu sene söz yapmadan önce üniversite sınavının sonuçlarını alın. belki ayrı şehirlerde okuyacaksınız. ve ayrı şehirde olmak ilişkiler için ciddi çok ciddi bir sınavdır. üniversitede ilk senenizi bitirdikten sonra eğer hala aynı duygularla birbirinize bağlıysanız ailelerinize açılın. 1 er sene arayla söz nişan ve düğün yaparsınız bu arada okul bitmiş olur işe de başlarsınız. babanda biraz daha anlayışlı olur bence. ama bu seneyi bir geçirin 2013 yazında değilde 2014 yazında açılın ailelerinize. üniversite ortamı bir çok ilişkiyi etkiler çünkü.

Öylemi diyosunuz. Aslında bizim ilişkimizi ortam etkilemez diye düşünüyorum dediğim gibi yaşıtlarımızla bi alakamız yok flört dönemini çoktan gectik. Niyet tercihler belli olduktan sonra söz yapmak zaten aynı sehrde olucaz ne derki babam kızarmı acaba ne tepki verır yasamak tabi en kesin cevap ama hani öyle bi kararsızım ki insan sıkılıyo artık gizli işlerden bian önce beraber olmak istyo. Acayip kafam karışık

Yaşınız ve konumuzun bazı ciddi şeylere adım atmak için henüz yeterli olgunlukta görülmüyor. Nişanlılıklta öyle 2-3 yıl sürecek bir olay değil çok yıpratıcı bir süreç daha üniversiteye bile başlamamışsınız millet okuyor okulunu bitiyor askerlik ve iş olayları halledilmeden buna cesaret edemiyor sizin ki iyi cesaret biraz daha mantıklı düşünün ilişkinizi boşu boşuna yıpratmayın. :34:.

Son düzenleme:
Back