- 6 Mart 2024
- 10.442
- 8.963
- 168
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
Geçmiş olsun İlginç bir durum ilk defa bölgesel kafa derisi yaglandıgınımduyuyorum .ama muhtemelen o bölggede bir rahatszlık vardır . Ketoral konazol gibi şeyler deneyin belki faydası olur. Orayı temzliycem diye tüm saçınız ve saç deriniz de zarar görür sürekli yıkamaylaKızlaaarrııımmm naber?
Benim gibi bu durumu yasayıp çözümünü bulan var mı diye geldim.
Gecen yıl Mayıs ayında tam düğünümden önce çok fazla saç bakımı yapmistim açıkcası. maskeler, saç kremleri, yağlar vs. Sonra kafamın tam tepesindeki bölge sürekli yağlı kalmaya başladı. Yani duş alıyorum, saçım kuruyor ve baamm yağlı o bölge. ve böyle bayağı ordaki tutamlar birbirine yapışık yağdan. ama sadece dipte var bu sorun uçlara doğru gayet normal. Bir kuaför saçımı yıkar yıkamaz kurutmam gerektiğini söyledi. Okay dedim yaptım ama yine aynı. Düğün için gittiğim kuaför de düğünden sonra saçıma hiçbir saç kremi, yağ vs uygulamamamı istedi. sadece sampuan dedi. Ok dedim ve o dönem 1 hafta içinde gecti bu durum.
Bu durumdan sonra da madem sac kremi vs kullanamıyorum iyi bir sampuan kullanayıp diyim bayağı tüm kuaförlerin bile şu markayı kullanıyorum dediğimde woow falan dediği bir markayı kullanıyorum. Ama son 1 haftadır yine aynı durum başladı. saçlarım bi yandan cok kuru keçe gibi oluyor kuruyunca (fön vs cekmediysem) ama o tepedeki bölge yağlı. Napicam kızlar? Bu durumu da etrafımda benden başka yasayan görmedim. Bir de hamilelik yüzünden saçlarım iyice saçma sapan bir hale geldi (açıkcası ben de saldım iyice bakım, taramak vs hak getire) bari temiz olsun istiyorum ama o bölge yağlı hep. Var mı yaşayan veya bir çözümü olan?
o bölgede saçlarım daha yoğun üst üste sanırım o yüzden ben en çok orda hissediyorum. anlamadım valla ben de. bir keresinde dermatolojiye gitmistim saç derimde mevsimsel döküntü oluyor diye. bana bahar ve yaz aylarında saç derini nemlendir demisti bol bol. o zamanlar vichy’nin dercos yesil kutulu şampuanını önermisti. o sıkıntı o şampuanla gitti. su an kullandığım sampuan da nemlendirici etkili yine acaba diyorum o yüzden mi oluyor?Geçmiş olsun İlginç bir durum ilk defa bölgesel kafa derisi yaglandıgınımduyuyorum .ama muhtemelen o bölggede bir rahatszlık vardır . Ketoral konazol gibi şeyler deneyin belki faydası olur. Orayı temzliycem diye tüm saçınız ve saç deriniz de zarar görür sürekli yıkamayla
dün peeling yaptım sac derime ve gecti su an. inşallah bir daha gelmezSaçlarınız o kadar kimyasal işleme maruz kalmış ki. Şampuan dahil hiçbir şey kullanmayın toparlanana kadar. Bıttım, zeytinyağı ya da Defne sabunu kullanın. Biberiye suyu da hazırlayıp spreye koyup her gün kafa derinize iyice yedirin, bu da yağ fazlasını alır doğal şekilde.
onu da denerim çok tesekkür ederimDp çamterebenti şampuan tam olarak böyle yağlı saçlara ideal.
Nasil bir peeling. Bu sorun bende de vardün peeling yaptım sac derime ve gecti su an. inşallah bir daha gelmezeğer tekrarlarsa söylediklerinizi de denicem
şu urban care’in tuzlu peelingi var. gratisten almistim ben. mor-griydi kutusu galibaNasil bir peeling. Bu sorun bende de var
Bende baya sizi zorlamışım konu 2024 in temmuzuymuşşu urban care’in tuzlu peelingi var. gratisten almistim ben. mor-griydi kutusu galibacok oldu bu konu su an tam hatırlamıyorum kutunun rengini
su an bir sorunum yok, tekrarlamafı hiçŞu an saçinız nasil
Iyimiş, ben de bişey yapmadan kendiliğinden geçmesini bekliyomsu an bir sorunum yok, tekrarlamafı hiç
ben de bekledim de gittikçe daha kötü olduIyimiş, ben de bişey yapmadan kendiliğinden geçmesini bekliyom
Demeee, e ben şimdi napiyim, benim ülkede böyle peeling bulamam, doğal bişeylere yönelmem lazımben de bekledim de gittikçe daha kötü oldu
doktora falan görünün. benim kuaför sadece şampuan kullanmamı söylemişti bi süre.. yap, saç kremi vs kullanma demişti ama bende o da ise yaramamıştıDemeee, e ben şimdi napiyim, benim ülkede böyle peeling bulamam, doğal bişeylere yönelmem lazım
Canım selam o bölgeye kil maskesi uygula 10 dakika beklet yıka. Bölgede gözenekler tıkanmış bu yüzden lokal olarak yağlanma gerçekleşiyor olabilir. Bi dene bakalım haftada 1 bence düzelir.Kızlaaarrııımmm naber?
Benim gibi bu durumu yasayıp çözümünü bulan var mı diye geldim.
Gecen yıl Mayıs ayında tam düğünümden önce çok fazla saç bakımı yapmistim açıkcası. maskeler, saç kremleri, yağlar vs. Sonra kafamın tam tepesindeki bölge sürekli yağlı kalmaya başladı. Yani duş alıyorum, saçım kuruyor ve baamm yağlı o bölge. ve böyle bayağı ordaki tutamlar birbirine yapışık yağdan. ama sadece dipte var bu sorun uçlara doğru gayet normal. Bir kuaför saçımı yıkar yıkamaz kurutmam gerektiğini söyledi. Okay dedim yaptım ama yine aynı. Düğün için gittiğim kuaför de düğünden sonra saçıma hiçbir saç kremi, yağ vs uygulamamamı istedi. sadece sampuan dedi. Ok dedim ve o dönem 1 hafta içinde gecti bu durum.
Bu durumdan sonra da madem sac kremi vs kullanamıyorum iyi bir sampuan kullanayıp diyim bayağı tüm kuaförlerin bile şu markayı kullanıyorum dediğimde woow falan dediği bir markayı kullanıyorum. Ama son 1 haftadır yine aynı durum başladı. saçlarım bi yandan cok kuru keçe gibi oluyor kuruyunca (fön vs cekmediysem) ama o tepedeki bölge yağlı. Napicam kızlar? Bu durumu da etrafımda benden başka yasayan görmedim. Bir de hamilelik yüzünden saçlarım iyice saçma sapan bir hale geldi (açıkcası ben de saldım iyice bakım, taramak vs hak getire) bari temiz olsun istiyorum ama o bölge yağlı hep. Var mı yaşayan veya bir çözümü olan?
Sen de yorumuma bakabilirsin canımDemeee, e ben şimdi napiyim, benim ülkede böyle peeling bulamam, doğal bişeylere yönelmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?