• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepeden tirnaga tüy(dis hekimlerinin kullandigi uyusturucu igne)

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Hanimlar kendi bildim bileli tepeden tirnaga tuyluyum.psikolojim alt ust.devlet dairesinde calisiyorum,bakimli olmaliyim cokta ozeniyorum ama agda yapsam yuzum sisiyor ve sivilce olusuyor makyaj yapamiyorum,icimden duzgun giyinmek bile gelmiyor.ozguvenim sifir cok uzuluyorum.doktora gittim ilac kullandim,lazere gittim sonuc alamadim,simdi de igneli epilasyon yaptiriyorum yuzume ancak inanilmaz aci verici bisey dayanamiyorum.dis hekimleri islemden once disi uyusturduklarinda bir iki saat hic bisey hissetmiyoruz malum benim bu igneyi temin etme imkanim var mi acaba?yada baska onerisi olan 😔(acik tenli siyah ve kalin tuyluyum tuysuz yerim yok,caresizlikten oturup aglar durumdayim.)

Ne lazeri yaptiriyorsunuz?

Yuz aciyan bir bolge, IPL benzeri lazerler pek acitmiyor deneybilirsiniz (kalici cozum olmuyor ama 1 ay puruzsuz geziyorsunuz). Yuz icin ayrica Philips Lumeayi tavsiye ederim.
Aleksandirayt lazer yaptirdim daha da kalinlasti tuylerim.aslinda lumea yi dusunuyorum ama kalici olmaz zannediyorum ne kadar zamandir kullaniyorsunuz hangi bolgelerinizde?

Hanimlar kendi bildim bileli tepeden tirnaga tuyluyum.psikolojim alt ust.devlet dairesinde calisiyorum,bakimli olmaliyim cokta ozeniyorum ama agda yapsam yuzum sisiyor ve sivilce olusuyor makyaj yapamiyorum,icimden duzgun giyinmek bile gelmiyor.ozguvenim sifir cok uzuluyorum.doktora gittim ilac kullandim,lazere gittim sonuc alamadim,simdi de igneli epilasyon yaptiriyorum yuzume ancak inanilmaz aci verici bisey dayanamiyorum.dis hekimleri islemden once disi uyusturduklarinda bir iki saat hic bisey hissetmiyoruz malum benim bu igneyi temin etme imkanim var mi acaba?yada baska onerisi olan 😔(acik tenli siyah ve kalin tuyluyum tuysuz yerim yok,caresizlikten oturup aglar durumdayim.)
Igneli epilasyon yaptirdiginiz yerden flash sistem talep edin (ağriyı beyine geç uyaran sistem) ve 2 den yukarıya çıkmasın akım gücü

lazer birkaç yerde denemenizi öneririm biraz masraflı tabii ama. Ben bir yere gidiyordum 4 5 seans gittim çok az verim aldım sonra farklı bir yeri denedim bir seans. İki hafta oldu kıllarım şimdiye çoktan çıkardı küçük küçük çıktı daha. Önceki gittiğim makineyi anlattım görünüşünü vs biz onu son seanslarda kullanıyoruz tüyler iyice azalınca dedi.. Ve ilk gittiğim yerde de baya ikna edici konuşmuşlardı.

Kurbanlık koyun gibi ayagım tepiyordu.çok çok acı çektim.ayagım geri geri gidiyordu.depresyona giriyordum ama bitti.cıkan tüylerim cok az ..emla da aldım ama kullanmadım.
Yüz için devam etmelıyım ama Coronadan sonra.
Sizi anlıyorum.ortaokuldayken aklım kesmiyordu .bıyıklı diyip gulüyorlardi.anneme dedıgım de alırsak daha çok çıkar.
Eee çıksın dalga gecılmesıne deger miydi..ben de saf ..kendi işini kendin gör..
Tüylü olmak zor iş

Kurbanlık koyun gibi ayagım tepiyordu.çok çok acı çektim.ayagım geri geri gidiyordu.depresyona giriyordum ama bitti.cıkan tüylerim cok az ..emla da aldım ama kullanmadım.
Yüz için devam etmelıyım ama Coronadan sonra.
Sizi anlıyorum.ortaokuldayken aklım kesmiyordu .bıyıklı diyip gulüyorlardi.anneme dedıgım de alırsak daha çok çıkar.
Eee çıksın dalga gecılmesıne deger miydi..ben de saf ..kendi işini kendin gör..
Tüylü olmak zor iş
Ne guzel ins benimde biter Igneli ile mi bitti evetse ne kadar surede

Ben lazere giderken mavi buzlu bir şey satmislardi bana. Futbolcuların ayağına degdirdikleri,acıyı alan birseymis. Onunla dondurduktan sonra kessen acımazdi ya, mucize gibi bir şeydi. Bence sor lazercine. Ne söylüyorsa o an alma, internete aynisini yaz, yarı fiyatına internetten sipariş et :)
Umarım kurtulursun tüylerinden...

Hepimiz vücut lazerinde çektiğimiz acıya mecbur dayanıyoruz.Ben yüzümü iki buçuk ayda bir q-swicth lazerle sarartıyorum.Asla tüy sarartma gibi sapsarı yapmıyor.Hatta dökülüyor bir süre sonra ve yüzün tertemiz oluyor.Ancak kalıcı bir işlem değil.Ben yüzüme böyle bir çare buldum çokta memnunum.

Durumunuz drluk gorunuyo hormonal bisey olabilir
Suan belki 40 yasinda bir akrabam tedavisini gencken olmustu oda cok killiydi ama geciyo yani tedaviyi aksatmayin derim

Aleksandirayt lazer yaptirdim daha da kalinlasti tuylerim.aslinda lumea yi dusunuyorum ama kalici olmaz zannediyorum ne kadar zamandir kullaniyorsunuz hangi bolgelerinizde?

IPLin hiçbir türü kalıcı değil ama acısız ve pratik. Lazer merkezinde jeli sürüyorlar, 5 dkda yapıyorlar yüzü gayet kolay oluyor. Lumea 4 hafta kıl uzamadan rahat ettiriyor. Her bölge oluyor, her yerde işe yarıyor. Bende çok çok işe yaradı.

İgneliyle başa çikamazsiniz ve iz kalır.Lazerle niye sonuç alamadınizki.Bende çok tüylu bir insanim öyleki yuzumde bir kili kopartsam ertesi gün geri cikardi.Yillarca yüzümü aldım.Lazer ince tuyleri tetikliyor diye yaptirmadim.En son yillar once buraya çok kıl sorunu olup lazerle bir türlü randıman alamamış bir erkek üye bayanmış gibi yazmış belki lazerle ilgili buradan bir tüyo alirim diye.En son başından bu konuyla ilgili gecenleri tecrübelerini ve erkek üye oldugunu itiraf ederek yazmiş.Bir lazer cihazi markası vermiş ve sonunda o cihazla ilk kez sonucundan memnun oldugunu yazmiş.Içimden çok diyordum şimdide söyleyecegim Allah razı olsun o uyeden bende o zaman bir umut googleden bulundugum sehirde o cihazin nerelerde oldugunu sorgulayip gittim.Tam 8 seansta tuylerim gayet sert ve siyah olmasina ragmen bitti ve ustunde 7 sene geçti geride cikmadi ince tüy falan tetiklenmedide.Bilmiyorum belki sanada umut olur

Aleksandrayt en eski makine tabi yüz icin randiman almazsiniz ince tuyleride tetikler cogaltir o.Ben yuzume botoks yaptirdigimda doktor uyusturmak icin bir krem sürmüştü acıyi birak8n iğnenin girdigini bile hissetmemistim sordum satmiyorlarmiş emla yanindan bile geçmez o neydiyse sür gir ameliyat ol o dereceydi.Ama ne oldugunu soylemediler :işsiz:

İgneliyle başa çikamazsiniz ve iz kalır.Lazerle niye sonuç alamadınizki.Bende çok tüylu bir insanim öyleki yuzumde bir kili kopartsam ertesi gün geri cikardi.Yillarca yüzümü aldım.Lazer ince tuyleri tetikliyor diye yaptirmadim.En son yillar once buraya çok kıl sorunu olup lazerle bir türlü randıman alamamış bir erkek üye bayanmış gibi yazmış belki lazerle ilgili buradan bir tüyo alirim diye.En son başından bu konuyla ilgili gecenleri tecrübelerini ve erkek üye oldugunu itiraf ederek yazmiş.Bir lazer cihazi markası vermiş ve sonunda o cihazla ilk kez sonucundan memnun oldugunu yazmiş.Içimden çok diyordum şimdide söyleyecegim Allah razı olsun o uyeden bende o zaman bir umut googleden bulundugum sehirde o cihazin nerelerde oldugunu sorgulayip gittim.Tam 8 seansta tuylerim gayet sert ve siyah olmasina ragmen bitti ve ustunde 7 sene geçti geride cikmadi ince tüy falan tetiklenmedide.Bilmiyorum belki sanada umut olur
Cihaz neydi acaba 😊

Back