• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri tepeden kabarık at kuyruğu nasıl yapılıyor yardım yardım yardımm :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

lalin34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
6
0
86
İstanbul
ya kızlar tepeden kabarık at kuyruğu nasıl yapılıyor bilen var mı aranızda ne yaptıysam beceremedim ya lütfen acil yardım:((((mafoldumben

Resim bulamadım canım

ama kabartacağın yerlere krep yapıyorsun doğal olark sonra güzelce topla olur gayet basit

bende istediğim gibi bi resim bulamadığım için koyamamıştım cingaanecim çok teşekkür ederim tarifin için hemen denicem :teytey: ilgin içisanada çok teşekkür ederim vildasucumkaydirigubbakcemile2

bende istediğim gibi bi resim bulamadığım için koyamamıştım cingaanecim çok teşekkür ederim tarifin için hemen denicem :teytey: ilgin içisanada çok teşekkür ederim vildasucumkaydirigubbakcemile2

slm.canım dediğin çok basit oluyor.şu kuaförlerin kullandğı ucu iğne gibi olan saçı ayırmk için kullanıolar dğer kısmıda ince telli tarak.hemen ondan al bitane.önce saçını fönle eğer düzse gerek yoK.geriye doğru at saçını.yada ön tarafı ortdan ikiye ayırmk istiosan öle yap bir tutam ayırablrsn.kalan kısmını geriye at şimdi.o tarağı al ve geriye attığn saçı kabart yani saçı havaya kaldırıp tarafkla yukardan aşağı harketler yap keman çalar gibi :dance: tiftik tiftik olunca tepen tamamdr:D sonrada nasıl istiosan güzlce düzelt üst tarafını yanlaranda tırkılarla tuttur sonrada arkdn topla saçını.umarım anlatablmişimdir bn daha geçen gün yapmştım çok hoş oldu.

Back