Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim Şekilleritepeden kabarık at kuyruğu nasıl yapılıyor yardım yardım yardımm :(
bende istediğim gibi bi resim bulamadığım için koyamamıştım cingaanecim çok teşekkür ederim tarifin için hemen denicem :teytey: ilgin içisanada çok teşekkür ederim vildasucumkaydirigubbakcemile2
bende istediğim gibi bi resim bulamadığım için koyamamıştım cingaanecim çok teşekkür ederim tarifin için hemen denicem :teytey: ilgin içisanada çok teşekkür ederim vildasucumkaydirigubbakcemile2
slm.canım dediğin çok basit oluyor.şu kuaförlerin kullandğı ucu iğne gibi olan saçı ayırmk için kullanıolar dğer kısmıda ince telli tarak.hemen ondan al bitane.önce saçını fönle eğer düzse gerek yoK.geriye doğru at saçını.yada ön tarafı ortdan ikiye ayırmk istiosan öle yap bir tutam ayırablrsn.kalan kısmını geriye at şimdi.o tarağı al ve geriye attığn saçı kabart yani saçı havaya kaldırıp tarafkla yukardan aşağı harketler yap keman çalar gibi :dance: tiftik tiftik olunca tepen tamamdr sonrada nasıl istiosan güzlce düzelt üst tarafını yanlaranda tırkılarla tuttur sonrada arkdn topla saçını.umarım anlatablmişimdir bn daha geçen gün yapmştım çok hoş oldu.