• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri tepede toplanan at kuyruğunun aşağı inmemesi için ne yapmalıyım?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

seda_341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
370
0
0
İzmir
Atkuyruğumun topladığım ilk zamandaki gibi tepemde sabit kalmasını istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.

bende severek kullanırım tepeden at kuyruğunu. çengelli lastik kullanabilirsin iyi tara saçlarını şekillendirici sür topla bide videolarda gösteriyorlar iki tane siyah tel toka bi paket lastiğine geçiriyorsun onla topluyorsun aynı çengellii lastik gibi...

iyice sıktırmak lazım ve tel tokalarda sbitlemek lazım.. bide sac türüne göre degişiyor..

saçın düz kaygan cinsten sanırım
ben de çengelli toka ile topluyorum düşmüyor
sprey falan kullan tokanın olduğu tarafa
bir de görünmeyecek şekilde içeriden tokalar takıp sabitleyebilirsin belki

saçın düz kaygan cinsten sanırım
ben de çengelli toka ile topluyorum düşmüyor
sprey falan kullan tokanın olduğu tarafa
bir de görünmeyecek şekilde içeriden tokalar takıp sabitleyebilirsin belki
hayır su dalgası var kayganda değil ama hoop düşüyo

saçının tepelerine ve isteğine göre yanlarada krepe yap ama spreyleyerek yap ve o şekilde en tepeden topla.. o zaman kalıcı oluyor ben öyle yapıyorum

düştükçe yeniden topla bence.
wc de tazele makyaj misali :dance:
çünkü sıkı toplamak saç köklerine zarar verir + baş ağrısı yapar a.s

canım ben bunun böyle durması için ilk önce düzleştiriyorum.
dax sürüyorum.
sonra kancalı/çengelli toka ile çok sıkı bağlıyorum.
sonra şöyle bir toka aldım.onunla bağlıyorum.hani basketbolcular bileklerine 'ter'lik takar ya.onların toka gibi olanı var.onu da çengelli tokanın üstüne takıyorum.toka şöyle
E17512_kompo_m.jpg

sonra da sprey sıkıyorum tamamdır.

Back