Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Tepe home mobilyaları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

brcmsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
47
0
merhabalar ben kk'ya yeni katıldım.
avm'ndeki tepe home mağazalarındaki mobilyalar güzel görünüyolar,acaba bi bilgisi olan varmı ,memnunmusunuz tavsiye edermisiniz?

merhaba;
ben tepe home'dan 2 sene önce aldığım köşe kanepeyi kullanıyorum şimdi de yeni taşınacağım ev için tepeden 2 berjer aldım. ayrıca annemlerin evi neredeyse full tepe kaydirigubbakcemile3
ben kanepemden memnunum, annemlerin de mobilyaları gayet güzel ve sağlam.
ama bence mobilya alırken mutlaka ikitellideki mobilya kentine uğrayın, modeller çok daha güzel ve modern. mesela tepedeki yemek takımlarının çoğu klasik ve koyu renklerde; ama diğer kısımda seçenekler çok fazla ve pazarlık yaparak iyi fiatlar alabiliyorsunuz.
ben yeni evim için yemek masası,sandalye, tv ünitesi ve orta sehpamı ikitelliden aldım ve inanın kaliteyi ve design'i çok uyguna aldım hihoyyyt
ama tepe tavsiye edilir...

teşekkür ederim,aslında benım de dikkatımden kaçmamıştı masalrın klasık ve koyu renkli olması.dediğiniz gibi ikitelliye de bakıcam

kızlarımın oda takımı çalışma odamız ve yatak odamız tepeden aldık
eşim ve ben akça ağacı çok seviyoruz ve tepenin akça ağacını çok severek kullanıyoruz
salon takımımıda değiştirmek istiyorum ve akçaağacın rengini koyulaştırmışlar
kararsız kaldım ama sanırım yine tepeden alacağım.hatta az önce salon takımlarını aratırken netten başlığı gördüm ve yazma ihtiyacı hissettim
aldığım her üründen çok memnunum ve çok kullanışlı pratik
ben seviyorum tepenin ürünlerini

Annemin tüm evi Tepe Mobilyadan dır kesinlikle tavsiye ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…