Teoman Müziği Bıraktı

Nixi_

ßir dilek tut.. Amy~
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
203
3
46
Ankara
Ünlü rock sanatçısı Teoman müziği bıraktığını duyurdu. Teoman.com.tr'de yer alan açıklama şöyle:

sevgili arkadaşlar; müziği bırakıyorum. ya çok çok uzun bir süre. ya da büyük ihtimalle, hiç dönmemek üzere. 3 eylül berlin son konserimdir.

anlatayım nedenini;
önce küçük bir açıklama; sanatçı denilen yaratık, dünyayla çözemediği bir sorununu başkalarına saçma gelecek bir işi çok önemseyerek halletme yoluna giden kişidir. benim durumumda gitar çalmak, şarkı söylemek vs. oluyor bu saçma iş. ama ben şarkı yazma işini hep çok önemsedim, onu hep kolladım. hayallerimdeki kahramanlarımla yarıştım, bu dünyaya inmedim bile. çok sevdiğim şarkılarımı yazdım.
hep olduğum kişi kalayım diye de çok uğraştım, çok çalıştım. bir kaç prensibim oldu, onları da kollamaya çalıştım. her zaman istediğim kadar iyi bir insan olamadım. ama çalıştım.
küçücükken bu ülkede rock müziğe dair bir hayal kurdum, nerede ne varsa takip ettim, ardına düştüm, her şeyini gözledim, inandım. hayal olduğunu bile bile.
neyse, işte bu hayal artık beni tatmin etmiyor. kendimi, arkadaşlarımı hayalkırıklığı içinde görüyorum. bir özgürlük ve gerçeklik duygusu peşine düşmüştüm, pozisyonum meğer onu temsil etmiyormuş. sadece sahnede yaşayabildiğim bir hayal bu çünkü. bir çok arkadaşımdaki hayal kırıklığı bende de var.
bu hayal beni tatmin etmeyince, önemli olmadığını bildiğim diğer bazı hayallerimi sembolik olarak şu önümüzdeki 1,5 senede gerçekleştirip müziği bırakayım bari dedim, daha da çok çalışmaya karar verdim. gizli tuttum kararımı, kimseye de söylemedim. hatta yalan bile söyledim çalışanlarıma.
ama bir süredir kendime bakıyorum ve çok yorgunum. o yüzden pes diyorum. böylece düzelmesi aslında çok uzun yıllar sürecek problemleri 1,5 senelik bir intihar saldırısına dönüştürmeyeceğim. gerçekte bir önemleri yoktu, hayatın gerçekleriyle uğraşmamak için hayal edilmiş şeylerdi. inanması her zaman kolay olmuyor.
böylece, boşu boşuna kendimi de, çalışan dostlarımı da yormamaya karar verdim. kendimi yorarken, onları da çok yordum, üzdüm. çok teşekkür ederim hepsine .
sizlere de.

bu bir hüzün yazısı değil, bir rahatlama yazısıdır.

-teoman

Ben çok üzüldüm.. Teoman ı çok seviyorum.. Şarkılarını sözlerini.. Umarım tekrar albüm yapar..

haberi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm çok üzgünüm gerçekten son konserinin berlin de olmasıda çok üzücü türkiye de olsaydı son kez dinleyebilmeyi çok isterdim ama o kendisini böyle iyi hissedicekse böyle daha mutlu olucaksa öyle olsun yolu açık olsun haklı nedenleri olsa gerek belki küsmüştür bize gereken takdiri gösteremediğimiz için üzgünüm sadece...hep hayalimdi ilerde çocuğumla konserine gitmek nasip değilmiş

bunu duyduğum an şok oldum inanmadım önce.. sonra sitesini falan açıp gösterdiler ama gerçekten çok üzüldüm ben doğduğumdan beri hep teoman dinledim annemde teomanı çok sevdiği için sürekli dinlermiş çocukluğumda falan arabada hep teoman çalardı bu haberi aldığımda çok yakın olduğum birini kaybetmiş gibi oldum beni yakın arkadaşlarımdan biriyle hazırladığımız yapılacaklar listemiz var onun birinci sırasında teoman konserinde sahneye atlak vardı daha ilk addeden gerçekleştiremeyeceğimizi öğrenince ikimizinde tüm hayalleri yıkıldı belki çok abartıyorumdur ama gerçekten teomanı çok seviyorum berlin konserine bilet bulabilseydim gitmeyi çok isterdim

bu haber nerdeyse 2 hafta kadar önceydii...ama teomanın müzigi bırakmasına çaıkcası üzüldüm

İsabetli karar pekte bir katkısı yoktu zaten.Boş müzik yapıyordu öğreticiliği falan yoktu diğer bütün şarkıcılar gibi

İsabetli karar pekte bir katkısı yoktu zaten.Boş müzik yapıyordu öğreticiliği falan yoktu diğer bütün şarkıcılar gibi

bıraktı başladı iplemem, teomanı ve müziğini sevmem sevmem de bu mesajı anlayamadım, neyi öğretecekti ??? diğer bütün şarkıcılar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…