Kısaca demek istiyorlar ki sizin çocuğunuz ne kadar iyi olursa olsun biz ne puan verirsek onunla yetinmek zorundaŞaka gibi
Açık uçlu bu sınavı, hangi AÇIK UÇLU şahıslar okuyak.
Sınavı okuyacak kişlere nasıl güvenelim?Düşünsenize bir de bunun itaraz hakkı olacak.Bunlar hep zaman kaybı.Amaç güvenlik önlemi almak ise, eğer git başka güvenlik önlemi bul...
Boşluk doldurmadır herhal.Açık uçlu sınav nedir ? Yazılı gibimi?
çocukları da bizi de şapşala çevirdiler artık.cidden afallıyoruz.Açık Uçlu Sınav Sistemi Yolda
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yeni bir sınav sistemi üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
Yeni sistem ile öğrencilerin okullarında girdiği sınavlarda ve TEOG'ta test tekniğinden açık uçlu sorulara geçilmesi planlanıyor. Bakan Avcı bunun için derse giren öğretmenle sınav yapan öğretmenlerin ayrılacağını söyledi.
Video - Haber CNN TÜRK
Bir soru soracak çocuk onu yorumlayacak beğenip beğenmemek o kağıdı inceleyen öğretmenin elinde.klasik yazılı gibiAçık uçlu sınav nedir ? Yazılı gibimi?
Boşluk doldurmayla testin farkı ne. Milyonlarca çocuk , bunları objektif değerlendirecek kişiler kim ?Boşluk doldurmadır herhal.
Yazılı yapayacakları belli zaten milyonlarca öğrenciye.
Her öğretmenin konuya bakışı farklı. . Çok subjektif bir durum. . Çocuklarımızın hakkında hayırlısı. .Bir soru soracak çocuk onu yorumlayacak beğenip beğenmemek o kağıdı inceleyen öğretmenin elinde.klasik yazılı gibi
iki öğretmen inceleyecekmiş eğer arada çok puan farkı olursa bir üçüncü öğretmen girecekmiş devreyeBoşluk doldurmayla testin farkı ne. Milyonlarca çocuk , bunları objektif değerlendirecek kişiler kim ?
Optik okuyucularla bile sonuçları o kadar beklerken , bu şekilde nasıl olacak...
yapabilirler inanın öğretim görevlisi alımında yazılı yapcaklar şimdi bize binlerce insana..Boşluk doldurmadır herhal.
Yazılı yapayacakları belli zaten milyonlarca öğrenciye.
Güya yeni öğretim sistemine geçiş yapıyoruz ayakları..
Bırakın bu işleri.
Çorba ettiniz,mahvettiniz eğitim sistemini be !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?