İlköğretim Yorum ve Soruları TEOG Anneleri.

Daydream-

Ya ümitsizsiniz ya da ümit sizsiniz..
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
10.903
30.803
Selam arkadaşlar,

Pazartesi okullar basliyor.Bu sene hepimiz icin biraz daha farkli,endiseli,ne olacak kaygılı bir yil olacak.Ogretmenlerin ozellikle belirttigi kaygıyı çocuğunuza yansitmayin!!cok dogru..ebeveynlerini kaygılı gören çocuk acaba ile baslayan cümleler uretmeye baslayacak kendi kendine..

Benim çocuğuma en cok kullandığım cümle şu:"sınav sabahı senin tüm kapasitenle elinden geleni yapmış ve hakkıyla çalışmış olduğuna inandigimda sinavdan istersen başarısız ol.inan umrumda değil..Bizim için senin sağlığın,mutluluğun dunyadaki herseyin önünde..Elinden geleni neyse yap ve sinavina gir..Olmaması dünyanın sonu değil."

Bu sene anaokuluna ve ilkokula başladığı seneler nasıl okul kapilarini asindirdiysak öyle olacak..Bu bir sac ayağı..öğrenci-öğretmen-veli..Buz cocugumuzun basarisiyla ne kadar ilgiliysek ogretmende cocukla o kadar ilgileniyor..Bunu gecmis yillarda cok tecrübe edindim..

Burada okudugum makaleleri, fikrine saygı duydugum bilim insanlarinin görüşlerini paylasmak istedim..

Çocuklarımıza yansitmadigimiz endiseleri gelin burada buz bize paylasalim.Faydasini gördüğümüz kaynakları,siteleri paylaşalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…