Arkadaslar bazi arkadaslarinda dedigi gibi,bu konunun konusulmasi bile ozendirici olabilir.Ozellikle cok genc arkadaslar diyet konusunda cok bilincsiz seyler yapabiliyorlar.Gerci gazete de cikan habere baktiginizda bu diyeti (tabi diyet demek ne kadar dogruysa) uygulayan unlulerin sayisi pek de azimsanacak gibi degil.Ustelik yasini basini almis insanlar...
Cocukken annem hep kiz kardesime ,sende kesin kurt var dr a goturucem derdi.O kadar cok yemesine ragmen cubuk gibiydi....Bende cocukluk akli bende o kadar zayif olayim diye herseyi ekmeksiz yerdim ki bende de olsun...(Annem peynir,salam gibi seyleri ekmeksiz yerseniz kurt olur derdi cunku) Kimbilir o zaman kurt dediklerinde nasil birsey canlanmisti kafamda....Ama artik zayiflamanin takinti seklini aldigi bir dunyada insanlar bunca olen insana aldirmadan hala yiyip yiyip kusmaya devam ederken ,bu igrenc yontemide denemekten cekinmez diye dusunuyorum...Cunku biizim insanimizda bana bisey olmaz zihniyeti hakim...Orneklerini gormedik mi..Hayat kadini aids oldugunu soyluyor,adamlar atin olumu arpadan olsun ,bize birsey olmaz diyorlar...
Kisacasi biz hem fikir olsak bile bu yontemi denemeye devam edenler mutlaka vardir..Allah insanlara akil fikir versin