• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tenimde hiç koku durmuyor :(

arkadaşlar,orijinal kokuların fiyatlarına baktım da çook pahalı ya 50 cc lik bi parfüme 200 lira verilir mi ya :53: açık parfümleri pek denemedim,onlar nasıldr bu bahsettiğiniz kokuların imitasyonları başarılı mı?? ve en ii açık parfüm markası hangisidr ???

evet canım acık parfum olarak bak ben d&p sevmiyorum cok yaglı cok agır kozmetikcilerde satılan Qlife falan guzel genel olarak :)

kizlar ya, turkiyede orginal parfum cook pahali !!!!
Ben turkiye ye tatile gelince, parfum fiyatlarina bakiyorum ,
agzim acik kaliyor valla!!!

eau de toillet kullanma canim,
eau de parfum kullan.

kizlar ya, turkiyede orginal parfum cook pahali !!!!
Ben turkiye ye tatile gelince, parfum fiyatlarina bakiyorum ,
agzim acik kaliyor valla!!!

eau de toillet kullanma canim,
eau de parfum kullan.
vet canım ya aynen öyle aşırı pahalı,sonuçta parana yazık bir parfüm 200 -250 lira. o yüzden açık parfüm imitasyon almayı düşünüyorum çünkü avonun parfümleri hiiç kalıcı değil maalesef.ama açık parfümlerden en iyi marka hangisidr ? d& p,sansiro,ixora,athena ...vs gibi birçok marka duydum.sizce en iisi hangisidir???

dp kullanmadım ama genelde en çok tercih edilen marka olduğunu biliyorum..kalıcı ve baharatlı koku olarak gucci rush öneririm.gayet kalıcı ağır bi koku.gerçi tarzın değilse hoşlanmayabilirsin.yaz için ağır biraz.çiçeksi koku olarak jadore güzel ve kalıcı..dp'deki jadore orjinal gibi diyenler var..dp'ye gidip bileğine bikaç koku sıkıp günün sonunda kalıcılıklarını test edebilrsin..en iyi yöntem bu bence.çünkü kalıcılık herkesin teninde aynı olmayabiliyor..

Back
X