titanıum en sağlıklı hem bulasık makınasında da yıkanıolr çelikte alacagım.. teflon önermiyo hiç kimseCanım bence en iyisi çelik al pilav için de teflon al çelik her zaman daha sağlıklı ve yemekler daha lezzetli oluyor onda
pembe pilav tencresi için düşünmstum papilla diye bi marka seramik emsan alırım muhtemelensiyah tencereler güzell ve kullanışlı. metallerde güzel. ama pembenın mavisi vardı. berbattttt
çelik tamamda .. dökum bulasık makınesınde yıkanmıyor malesef ve ben çalışan bi kadınım.. pratık kolay olmalı.. seramık sadece pilav için dusunuyorum.. çelikte zaten klasık çorba yemek.. titaniumda da yemek yapılkabilinr en azndan makıneye atılabiliniyor.Çelik ve döküm tavsiye ederim. Teflon, granit, seramik vs almayın
çok yaşa .. teflon almayı dusunmuyorum.. granit makinede yıkanıyor mu? bir de bana ölçüleri söyleyebilir misinz?granit al tepe tepe kullan. pilav kızartma yemek hepsi çok güzel oluyo. ben çelik de aldım teflon da granit de. çeliklerin ara boylarını sulu yemeklere kullanıyorum boyutları nedeniyle iyi oluyo. teflonlar hemen çiziliyo,çok nazik olmalısın. teflon alacaksan tava al yumurta kızartma vs için çok iyi. graniti de her şey için kullanabilirsin. pilav yemek kızartma aklına ne geliyosa. hem dayanıklı hem çizilmiyor hem sağlıklı
Seramik de teflon gibi çiziliyor kullandım, bilgi vereyim de. Titanium kullanmadım hiç bilgim yok maalesefçelik tamamda .. dökum bulasık makınesınde yıkanmıyor malesef ve ben çalışan bi kadınım.. pratık kolay olmalı.. seramık sadece pilav için dusunuyorum.. çelikte zaten klasık çorba yemek.. titaniumda da yemek yapılkabilinr en azndan makıneye atılabiliniyor.
çok yaşa .. teflon almayı dusunmuyorum.. granit makinede yıkanıyor mu? bir de bana ölçüleri söyleyebilir misinz?
18-20-24-26 diye gidiyor ya bunlar..
Pilav tenceresinde ne kullanıyorsunben yıkıyorum hiç sıkıntı olmadı 2 yıldır.ama zaten yapışma yanma vs olmadığı için elle yıkasan da eziyet olmuyor.24-26 iyidir diğerleri çok küçük. tek kişilik gibi. boşa para verme o kadar miniklere . 26 cm lik çok pratik her şeyi yaparsın. fazla pişireceğin zaman da 28 lik kullanırsın. pilavları da çok başarılı oluyo. ama granitleri şık olsun diye demir saplı yapıyolar .sakıngüzelliğine kanıp demir saplı alma. yemek pişirirken saplar da ısınıyor, yanıyorsun sonra. ben yanıyorum mesela
Pilava da graniti kullanıyorum çok güzel oluyo. Arada teflon da kullanıyorum pilava.ama çelik asla yapışıyoPilav tenceresinde ne kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?