şurdaki videoyu izleyince acaba döküm tencereyi basık mı alsam dedim
Lava Trendy Yuvarlak Dkm Tencere 24cm | Lava
dökümler iyi güzel de çok ağır ya, bizim evde tavası var lavanın ama ben iki elimle zor kaldırıyorum. annem kullanamıyo bile kaldırması indirmesi dert diye:44:
Ben 24 lük seramik pilav tenceresi ve tava aldım şimdilik... onlarla başladım çeyizde tencere olayına...
Essede çok güzel kampanya var şuan tencere tavalar %50 bilginize...
hımm et için çok güzel oluyo dediler ama yaa lezzet olarak :/ kullanışsızsa tabii insan boşa almamalı...
canım hayırlı olsun. esse hakkında sitede o kadar şikayet okudum ki vazgeçtim almaktan :/ pilav tenceresini ben d 24lük alacam o kesin :)
ilk yorum benden olsun ama benim bi fikrim yok yazanlar hepimize öğretmiş olacaklar
Gerçekten lezzet olarak et için çok iyi oluyor... Hakkaten çok ağarlar... Ama döküm tencere fln almaktansa döküm kare tava almayı düşünüyorum, yağsız et pişirmek için çok ideal...
alemsin valla ne güldürdün beni ama
sanırım seramikte sadece pilav tenceresi ve tava olsa yeterli, onu da 24-28 cm arası bi şey olsa yeter :)
döküm olarak da 24 cm lik bi yayvan tencere alsam yeterli sanırım: Lava Metal Lvyst24K2 Trendymodeli 3 Kat Emaye Kaplamalı Döküm Demir Çok Amaçlı Yayvan Tencere 24 Cm - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
bu arada 4-6 aralık arasında belli alışveriş üzerine hepsiburada.com'dan hediye çeki var, o yüzden baya bi şey aldım ordan
teşekkürler kızlar
Evet aynen canım seramik 1 tava 1 tenecere yeterli benim aldığım boyut da çok ideal bi boy 26cm...
Döküm de yemek ne kadar farklı oluyor bilemicem ama dediğim kare şekilli döküm tavada et gerçekten çok şahane pişiyor biz sürekli onda pişiriyoruz yağsız fln...
Ben o nedenle döküm tencere belki alırım 1 tane ama o kare ızgara tavasından mutlaka alıcam kendime de =) Sayende gördüm bende hepsiburada da çok uygunmuş şuan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?