Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tefalin çelik tenceresini kullanan hiç yokmu yaamafoldumben arada kaldım yoksa hisarmı alsam yaa??
en sonunda emsan olivin serisi aldımbide emsanın 3'lü küçük kuğu serisi var onuda aldım günlükzemuszemus
Canım güle güle iyi günlerde kullan. Ben de birkaç yere sordum yok dediler. Sen nerde aldın? Bi de ne kadara aldın günlük kullancağın tencerelerini? Resmini de ekleyebilir misin?
teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan gerçekten çok yerde satılmıyor ben ışıl çeyiz'den aldım gültepeden. 2 tane şubesi var burda. bide çanakkalede şubesini biliyorum duydum daha nerelerde var bilmiyorum. günlük tencereleri değiştirdim aslında kuğu serisi almıştımda güzel duruyo die ama onun yerine 3'lü kuşhane serisi aldım böyle kapağında süzgeci var çok kullanışlı geldi.makarnayı fln direk süzüyosun birde tencerelerin içinde ölçü kabı gibi miktarı yazıyo günlük kullanışlı bişey yani. günlüklerin fiyatı 94 tl. 4'lü setin fiyatı 299 tl.yerimseniben
emsanın yeni tencereleride çok güzelmiş ya bunları nerden bulabilirz emsanın kendi mağazaları yokmu ben hiç göremiyorum internetten almak istemiyorumbilmiyorumkismile
ben 4'lü set aldım cnm zaten 3 tanesi baya kullanışlı bi tanesi büyük baya. istersen tek tek alabilirsin tabi ama benim aldığım yerde set vardı sadece ben tek tek almadım ondan. en küçük boy tencereleri sahanları diyosun sanırım onlarda güzelmiş ben önceden korkmazın sahan takımını almıştım yoksa düşünürdüm yani çok güzeller çünkü. onlarda tek tek satılıo sanırım takım diil ama bilmiorum yani görmedim internetten gördüm sadece. bugün akşama doğru ışıl çeyizden ürünlerim gelicek belki şubeleri poşetin üzerinde yazar ona göre görürsem ben burdan yazarım nerelerde var diye adreslerini cnm.