- 13 Nisan 2024
- 43
- 34
- 30
- Konu Sahibi Lieebe1907
Merhaba önerebileceğiniz çeyiz için tencere takımı önerisi varsa tavsiye eder misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çelik ve granit takımı Korkmazdan aldım, inanılmaz memnunum.Merhaba önerebileceğiniz çeyiz için tencere takımı önerisi varsa tavsiye eder misiniz?
Tefal ingenio 6x i kardeşim kullanıyor, karı- koca çok memnunlarTefal ingenio serisi kullanan var mı, granüt yerine nasıl olur sizce
Tamamdır bakacağım teşekkür ederimTefal ingenio 6x i kardeşim kullanıyor, karı- koca çok memnunlar
Neo flamler iyi mi, bi yerde fazla abartıldığını görmüştüm.Korkmaz yada alternatif has cevher
Nehirin granitlerinden cok memnunum
Tefal almazdim eger butce varsa neo flam arastirilabilor
Neo flamler iyi mi, bi yerde fazla abartıldığını görmüştüm.
Neo flamler iyi mi, bi yerde fazla abartıldığını görmüştüm.
Anladım tamamdırKullanma tecrübem yok fakat Teflon vs yerine denenebilir diye dusunuyorum belki 1 tava / tencere
Zwilling simplify kullanıyorum çeliği güzel ama silikon cam kapaklı asla önermem. Diğer spirit serisi çok çok güzel ama makineye atamıyorum. Yani en güzel metal kapalıklı zwillingOrta segment ürün alacaksanız korkmaz. Daha iyisi zwilling iyi bayağı. Fissler inde düdüklüsü efsane çelik tencere takımı da var ama ben denemedim iyidir diye düşünüyorum
Granit alma mutlaka çelik olsun korkmaz alMerhaba önerebileceğiniz çeyiz için tencere takımı önerisi varsa tavsiye eder misiniz?