Tencere seti çeyiz tavsiye

hcrykskS68

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
3
0
1
21
herkese merhaba, ilk defa bir foruma katılıyorum ama çeyizime alacağım tencere seti seçiminde yardıma ihtiyacım var. Ayrıca tüplü ocak ve indüksiyonlu arasında da kaldım. Annemlerde indüksiyon olduğu için kolayıma geliyor ama diğer ocak da iyi yani. Her neyse, bana kullanışlı ve uzun vadeli kullanılabilecek tencere seti lazım. Önerdiğiniz bir marka veya memnun kaldığınız belli bir ürün varsa çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ederim size

Şimdiki aklım olsaydı yok granit bir takım, çelik bir takım almazdım. Tefalin setini alırdım. Mis gibi. Kafa rahat. Yanına da fissler in duduklu tenceresini. Blender vs gerekecek seylerde düdüklü de iş görür mis gibi. Enazından yok yere tencere kalabalığı olmazdı… şu an evimde hem çelik tencere takımı, hem granit tencere takımı hem de döküm tencere takımı var. Hiçbirinden bir şikayetim yok memnunum. Lakin 3 takımın dolaplarda tuttuğu yerle, tahmin edersin ki 1 takımın tuttuğu yer aynı değil. Şimdiki mutfaklar zaten kücük. Tekrar alacak olsam kesinlikle tefal set+fissler düdüklü. Hiç başka seye gerek yok. Zaten piyasada bunlardan daha iyisi de yok

İndiksüyon ocak al. Set almana da gerek yok. Benim tencerelerim korkmaz granit ve çelik. Ama çok nadir kullanıyorum genelde demir döküm 1 tava 1 tencerem var onu kullanıyorum. Tefalden sete gerek yok ben gidip 1 tava 2 tencere aldım 6x gayet yeterli. Ama şimdi alıyor olsaydım direkt tefal alır yanında da demir döküm alırdım. Berghoff tavalarım var yapıştırmaz seramik sanırım onları yemek yaparken kullanıyorum. Thermod sahan setim var. Beğendiğin oldukça 1 tencere daha alırsın. Ben tencerelerimi kullanmıyorum diye ayıkladım mesela. Ama hani çoook yemek yapmıyorum günlük yapıyorum. Misafire de fırın yemeği yapıyorum yetiyor

Çok teşekkür ederim bana verdiğiniz dikkat için

İndiksüyon artık sayenizde gerçekten yattı kafama. Evet haklısınız, set belki başta gerekli olmaz azar azar tamamlanılır. Çok teşekkür ederim bana ayırdığınız vakit için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…