Tencere öneri acil!!

karamelfstk9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
15
1
23
Arkadaşlar merhaba çeliği güzel, kaliteli ve ağır tencere seti kullanan var mı ?. Markasını da yazarsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler..

Jumbo urunlerinden uzak durda onun disinda ne alirsan al.
En azindan taklit olmayan, dayanikli, ozgun tasarimli ve kullanisli bir cok marka var.
Jumbo eski kalitesinden cok uzak urun garantisi neredeyse yok. Garantiye urunleri yolladim bin dereden su getirdiler.
Jumbo ve turevlerini asla onermiyorum

15 yillik uyeyim bu konuyu gorunce dayanamadim yazdim dusun yani bu kadar memnuniyetsiz kaldim bu markadan

Jumbo urunlerinden uzak durda onun disinda ne alirsan al.
En azindan taklit olmayan, dayanikli, ozgun tasarimli ve kullanisli bir cok marka var.
Jumbo eski kalitesinden cok uzak urun garantisi neredeyse yok. Garantiye urunleri yolladim bin dereden su getirdiler.
Jumbo ve turevlerini asla onermiyorum

15 yillik uyeyim bu konuyu gorunce dayanamadim yazdim dusun yani bu kadar memnuniyetsiz kaldim bu markadan
Şuan hangi tencere kullanıyorsunuz peki?

Şuan hangi tencere kullanıyorsunuz peki?

ben yurtdisinda yasiyorum bu sebeple yeni tercihimi burada ki markalara gore yaptim. fakat tek bıldıgım Turkiyede tum tencereler ayni fabrikadan farkli tasarim ile cikip uzerine markalar etiketleniyormus. yani birbirlerinde nacikcasi cok farki oldugunu dusunmuyorum. belki uretim asamasinda firmalar butcelerine gore malzeme kalitesini degistiyior olabilir ama fabrikalari hepsinin ayni imis. bunu arastir lutfen

ben yurtdisinda yasiyorum bu sebeple yeni tercihimi burada ki markalara gore yaptim. fakat tek bıldıgım Turkiyede tum tencereler ayni fabrikadan farkli tasarim ile cikip uzerine markalar etiketleniyormus. yani birbirlerinde nacikcasi cok farki oldugunu dusunmuyorum. belki uretim asamasinda firmalar butcelerine gore malzeme kalitesini degistiyior olabilir ama fabrikalari hepsinin ayni imis. bunu arastir lutfen
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Zwilling markası nasıl sizce?

Kızlarr korkmazda cam patlama sorunu yaşayan olmuş. Sizde bu durumla karşılaştınız mı?. Acil yazarsanız iyi olur alacağım çünkü. Kullanan Başka marka yazarsa iyi olur :)

Arkadaşlar merhaba çeliği güzel, kaliteli ve ağır tencere seti kullanan var mı ?. Markasını da yazarsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler..

Çok memnunum takımımdan

Eklentiler

• 1000018641.jpg
    1000018641.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 16
Bende karaca var assla önermem bir kere unuttum yemek yaktım o günden beri o tencereyi atsam çöpe fark etmez. Onun dışında da çok çabuk dibine tutuyor tabanı kalın görünüyordu ama değmez yani. Tefal ingenio setim var her yemekte onları kullanıyorum mük mük mük.

Annemin 30 yıllık tencereleri benim bir yıllıklardan kat kat iyi. Ne varsa eskilerde var.

X